לא יודע מה איתכם,

לא יודע מה איתכם,

אבל לדעתי פשוט עשו אפלייה. כן, רונה לי היא מעולה, אבל מה עם ליאור? גם הוא עף, אתם יודעים, והתנהגו כאילו רונה לי היא חלק מאלה שעלו לגמר. לדעתי זו אפליה, ואם התנהגו ככה, היה צריך להתנהג ככה לעוד מתמודדים שהודחו, או לפחות לליאור. אה, וגם, בריקוד של מיכל אמדורסקי עם הבנים שעפו... הראו בערך רק אותה, ולא את הבנים שרקדו איתה. וחבל, כי הם רקדנים והיא... לא. (ולמה לעזאזל היא חייבת לשיר כל ריקוד שלה???)

מרנינית

New member
מממ

מסכימה לחלק הראשון של ההודעה... טוב שעידו לא סגד לרונה לי...יאללה מה עשיתם ממנה?? אם אני הייתי ליאור הייתי מה זה נעלבת!

SimsY

New member
כן זה באמת לא פייר מסכים איתך

כאילו גם ליאור עף באותה תוכנית ורק אותה חיבקו ואימצו אל הלב והכל לא יודע - אני חושב שהיא הייתה חביבת השופטים או לפחות חביבת עידו ככה שהיא קיבלה יחס מועדף.

oRtAloOsH18

New member
צודקת

אבל ניראה לי שנתנו לה יותר שואוו כי ראו שהיא מביאה הרבה רייטינג כולם היו המומים שהיא לא עלתה כל העיתונות כתבו עליה גיא פינס וכו' אז הם המשיכו עם זה. על ליאור זה היה פחות למרות שהוא היה מעולה אבל גם שאר הבנים וכבר כולם ידעו בערך ששי ואור עולים וגם אם לא אז זה לא היה עושה הלם כמו שעם רונה לי שכולם היו בטוחים שהיא הדבר הבא היתה עליה כתבה 'הרווקה הכי מבוקשת'

d a n c e1

New member
לדעתי כ"כ התלהבו מרונה לי

בגלל שעידו התלהב ממנה כ"כ. למרות שהיא מעולה אבל עשו מסביבה הרבה רעש...

Loosing my life

New member
נכנסתי לפה בשביל לכתוב אתזה,

ואני רואה שכבר כתבו. זה היה פשוט מגעיל לפי דעתי.. גם כלפי ליאור,אבל לא רק.. גם כלפי מאיה זה היה מגעיל..טוב שלא נתנו לה הרגשה שמתבאסים תחת מיזה שהיא לא עפה..טוב לא יודעת אם כולם נתנו לה את ההרגשה הזאת,אבל עידו תדמור נתן.זה כלכך לא מקצועי ולא אנושי. והקטע שנתנו למאיה להגיד כמה מילים לרונה-לי..מזה היה צריך להיות?ממש נתנו לה הרגשה שהיא צריכה להצטער שהיא נשארה. ושלא תבינו לא נכון,מאיה היא ממש לא הפייבוריטית שלי,אני לא אוהבת אותה בתור רקדנית.אבל קצת אנושיות וטקט לא יזיקו לאף-אחד. שמישהו יתן לי סיבה אחת ריאלית למה היא הייתה צריכה להגיד גמה מילים לרונה-לי ואור לא היה צריך להגיד כמה מילים לליאור. בקיצור,נעלבתי בשביל מאיה כלכך.אפילו שהיא לא עושה לי כלום בתור רקדנית. הרי היא בנאדם,קודם כל. ובקשר למיכל אמדורסקי-אין מישהי שיותר מסכימה איתך ממני.טוב בלי קשר האישה הזאת מגעילה אותי. אני יותר מרחמת עליה כי היא פשוט טיפשה ברמות על. "מה שמזהים אותך ברחוב זה לא עושה לך כיף זה לא גורם לך לזרוח???" איזה אישה פתטית וטיפשה.אבל איך רוני בי ענתה לה...מלכהההה.

ShirUsh22

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif

Veronica007

New member
רונה לי כוסית. ו...זהו?

בקשר למעולה, לא יודעת. בחצי גמר היא הייתה הכי גרועה- חד משמעית. רוני בי הייתה מדהימה, מאיה הייתה לא רעה (הריקוד הרוסי? נפלא!! הבחורה אולי פוסטמה אבל מוכשרת). רונה לי בסך הכל כוסית ורקדנית לא רעה, ועושים ממנה הרבה יותר ממה שהיא. באשר לעידו תדמור, צדי צרפתי (אם זה השם שלו בכלל, השופט מכוכב נולד), ואפילו דוד, התקווה האחרונה שלי למקצועיות- ההתנהגות שלהם מגעילה. החל מהתמונות שפורסמו ברייטינג של עידו ורונה לי רוקדים (ושם רואים בבירור למה הוא אוהב אותה כל כך, אם אתם יודעים למה אני מתכוונת), דרך ההופעה של צדי עם רונה לי בתכנית עם יהורם גאון ביום שישי (מה הוא קשור בכלל, התרח הזקן הזה?) וכלה בהצהרה של דוד: "לוק- חבל על הזמן" (מה זה קשור? זאת תחרות ריקודים!!), לא נותר לי אלא להודות לאל שהשופטים יושבים מאחורי שולחן, אחרת מי יודע מה היינו רואים... שוק בשר מגעיל. (הייתי חייבת להוציא את זה מהמערכת...)

בנוגע לליאור

ליאור העדיף באותו יום שצילמו את התוכנית ללכת ולהמשיך ללמד לרקוד תראו מה זה זה באמת רקדן...צילומים סתם לספיישל הוא מעדיף ללמד לרקוד! בגלל זה הוא לא היה נוכח בתוכנית ספיישל ובגלל זה גם לא הזכירו אותו לא נראה לי שהוא מעדיף שיזכירו אותו על חשבון שיעורי לימוד שזה מה שהוא הכי אוהבת לעשות.. וכל מה שכתבת בעיניי נכון...בנוגע לרונה לי ולמיכל הפוסטמה הזאת שלא יודעת מהחיים שלה

למעלה