לא יודע מה איתכם,

All Choice

New member
לא יודע מה איתכם,

אבל לי אישית יש היום יומולדת. ועוד שאלה: למה אנשים מוסיפים הודעות לפורום במקרה הטוב פעם ביומיים?

xero1

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif

אבל רגע, מה עם גם איזה מזל טוב לנד (The Misfits, ההוא עם הכחול מהמפגש פורום) שחגג יומולדת ביום שישי?
לשניכם !

Chen PunKuki

New member
נדימוןןןןןןןןןןןןןןןןןן!

מזל טוב חמודי!! אני מבטיחה לך חגיגה של כל החורב קרו מתישהו טוב ? (=

themisfits

New member
חןןןןן

היי תודה מותק:) ותודה לכל מי שאמר לי מזל טוב פה ... כן כן נדימון הקטן בן 15 התאמינו?!?!

יא פושע מילחמה!!!!

לערוץ שלי אתה לא רוצה להיכנס ולפורומים אתה ניכנס חופשי!!! בוגד!!! מיתנחל! נ.ב.. הערוץ שלי במירק זה #בולה דרך השרת irc.co.il וזה לא שאני חס וחלילה מנסה למסחר אותו!!!

All Choice

New member
בואנה!

איזה הרבה תגובות! ממש הרבה תודה לכולם פה! זה ממש כיף שיש לך פורום שיש בו אנשים שאכפת להם אחד מהשני! הרבה תודה לכולם, ומזל"ט לנדב. (אפרופו, מה עם הפאנזין?)

themisfits

New member
y0!

מזל טוב גם לך גלאב! ולגבי הפאנזין,אם אתה עדיין רוצה לקחת חלק בו אז אין בעיה רק תגיד מה ונדבר על זה... הכי טוב באיי סי קיו:133220579

All Choice

New member
נדבוש.

עוד פעם אתה תקרא לי גלאב אני יזיין לך את הצורה, חפיף? לא יודע איך בדיוק אני יעשה את זה אונליין, אבל העיקר הכוונה. זה גלב, נדבוש, טוב? תזכור זאת לימים ימימה. ותתחבר כבר לאיציק.

themisfits

New member
גלב יקר..

מצטער שקראתי לך ככה ידידי זה לא ייקרה שוב:) אה ואין לי ממש זמן במהלך היום להתחבר אז... תשמע תחליט אתה אם אתה תוכל לקחת חלק בעיתון אבל תלוי מה אתה תעשה..

themisfits

New member
גלב יקר...

מצטער שקראתי לך ככה ידידי זה לא ייקרה שוב:) אה ואין לי ממש זמן במהלך היום להתחבר אז... תשמע תחליט אתה אם אתה תוכל לקחת חלק בעיתון אבל תלוי מה אתה תעשה..

zakomea

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב אחי../images/Emo65.gif

אני גדול ממך ב 10 ימים
חחח
טוב שפע ברכות

למעלה