לא יודע מה איתכם אבל לדעתי-

dbzb

New member
אתה יכול לצפות לשובו של הNWO ../images/Emo55.gif

זו רק הנחה שלי אבל נראה שוינס התייאש מהWCW והוא ייפטר מהם מאד בקרוב רק כדי שנוכל לקבל שוב את המתאבקים תחת הNWO. זה לא חסר הגיון להניח שהשם NWO שוה יותר כסף מהשם WCW. אחרי הכל הNWO חיסלו את הWCW.

וזה מוביל לזה - ******ספוילר*****

בסידרת ההישרדות יהיה קרב של המנצח לוקח הכל, המפסיד עוזב בלי כלום..... זה יהיה קרב 4 על 4 לפי זכרוני זה יהיה שיין או מאק, קורט אנגל, אר וי די וסטון קולד ובוקר נגד כריס ג´ריקו, דה רוק, וינס מקמן,טייקר וקיין

rshamir

New member
אמנם אני עשיתי רק...

בגרות שלוש יחידות במתמטיקה, אבל לפי הספירה שלי זה חמש על חמש, לא ארבע על ארבע.

על ה@ש

New member
ראשמיר

אם זכורני אינו מטעני למרות שהקרב שבן רשם עליו אכן הוא 5 על 5 הקרבות עד כה בהשרדות היו 4 על 4 למרות שהקרב המדובר הוא אכן 5 על 5 ולא 4 על 4 כמו שבן כתב

רפי

אז התבלבלתי- קורה!!! שכחתי שבוקר טי וקיין משתתפים וכשהוספתי אותם- שכחתי להפוך את זה ל5 פשוט תהרוג אותי וזהו..... ועל האש- לא נכון בשנים האחרונות אולי, כשכבר עשו סוף סוף קרב כזה זה היה 4על 4 אך כשהתחילו את הסורבייבר סירייס זה היה 5 על 5 ולפעמים 6 על 6

rshamir

New member
סליחה קלאבי

לא התכוונתי לפגוע, זה סתם היה בצחוק

dbzb

New member
באמת מעניין מי ינצח... |בזזז

נדמה לי שרמז קטנטן ניתן למצוא ברשימת המתאבקים... לפני 3 חודשים התאבקו הWWF מול האליינס בקרב 5 על 5. בצד של הWWF היו: Kurt Angle Steve Austin Chris Jericho Kane UnderTaker. נשמע לכם מוכר? נכון. כולם מופיעים גם בקרב הזה רק שאנגל ואוסטין עברו לצד של האליינס. ומי חמשת המתאבקים הנוספים? The Rock עוד כוכב של הWWF Vince&Shane Mcmahon שאף אירוע אינו שלם בלעדיהם RVD & Booker T היחידים שלא היו שייכים לWWF עד לפני 3 חודשים. תסיקו את המסקנות בעצמכם

למעלה