לא יודע למה?

john doe

New member
לא יודע למה?

אני לא יודע למה ? אבל תמיד כל הסביבה שאיתי באה אלי איש /אישה עם הבעיות שלהם כאילו אני הכי יודע כאילו אני הכי מבין ואני מקשיב תמיד מקשיב לך תאומר להם שאת הבעיות שלי אני לא מצליח לפתור אז איך אני יכול לעזור להם ? חושבים שאני חזק תמיד משדר חוזק ואני כלל לא חזק אם הייתי חזק אז היתי צריך להתגבר על שלי לא? אבל הם משוכנעים כאילו אני משדר את הבטחון הזה והוא רק כאילו אתם שבאים אלי מספרים לי על הבעיות שלכם כן הם נשמעים קשים אתם שבאים אליי לשאוב ממני כוח שאינו בנמצא לעיתים אני גם חסר אונים אבל אתם לא רואים את זה אתם רק רואים בחור שיש לו טוב לב אתם רואים את החוזק מרגישים את הבטחון שאולי קיים עבור אחרים אבל לא מתקיים עבורי ואתם לא מבינים ולפעמים עיוורים ואתם חושבים שהברנשון הזה הוא כל יכול אני לא כל יכול אני גם כמוכם נשבר לפעמים.. וזו שאיתי שואלת תמיד איך זה שכולם תמיד מגיעים אליך אין בידי את התשובה לכך זה משהו שאני כנראה משדר רק לא משדר לעצמי משום מה

גם וגם.

New member
יש לי כל כך הרבה להגיד...ממה אני מתחיל..?אתה מזכיר לי אותי

אני מאוד מעריך את הפתיחות ויכולת ניתוח חייך.אל תאבד כוחות,וכתוב אם בא לך,אני קורא.

argos

New member
כמו ``גם וגם`` גם אני קורא לך:

שתף, תכתוב, האנונימיות תעזור ותקל עליך (לפחות אני מקווה) להפתח ולחשוף. ואז תגלה פתאום איך הנטל יורד ממך.

moran.l

New member
מכירה את ההרגשה

שאנשים מבקשים שתשלים אותם, בזמן שאתה עצמך אינך שלם. ומה עושים במצב כזה, כאשר בכל זאת אתה מקבל סיפוק ממתן עזרה לאחרים, אבל אותו סיפוק, צבוע הוא - שכן העזרה הניתנת אין כוחה חזק דיו לעזור אתה לעצמך. אז קודם כל, תסתכל פנימה. תנסה, למרות כל הקשיים, להכיר את עצמך, עם כל המגרעות (למרות שאני לא חושבת שיש בכלל, לדעתי האישית... :cool: ) להיות שלם עם מי שאתה, לא משנה מה, ורק אחר כך תרים ראשך למעלה, לצדדים. רשמתי למטה הודעה, ``מכתב לעצמך``, מפליא עד כמה שזה מתאים. בכל מקרה, לרשום פה תמיד עוזר. מלבד זאת, כולם פה בשבילך, בזמנים הקשים. תבחר לראות את הדברים בצורה מסויימת, תאמין, תשקיע - והם אכן ילבשו צורה זו. אוהבת מורן

למעלה