לא יודע למה....

AMIR HOREV

New member
לא יודע למה....

אבל יש לי הרגשה שכשהדיסק החדש יצא...... לא יהיה ילד בעולם שלא יכיר אותם.... (האם אני שומע בראטלס 2...?)

mprb

New member
אמירוש´

אני לא יודעת למה אבל בהרגשה האישית שלי- ושוב אני מדגישה- אני אישית מרגישה שהדיסק לא ייצא בתקופה הקרובה! (הלוואי שאני טועה) וכשהוא ייצא אני חושבת שהוא יהייה מעולה! ושהרבה אנשים חדשים יגלו את עולם ה
! אבל מעניין אותי לדעת אם הוא יהיה בסגנון FNF או בסגנון של IN BLUE
מה אתם אומרים?

AndreaCorr ©

New member
אני מקווה ש.. ../images/Emo168.gif

יהיה בו קצת מזה וקצת מזה, ואולי אפילו סגנון קצת חדש. (לא שיש משהו רע בסגנון הישן
)

בסקר שנערך ב-corrs on line

נמצא שרוב המעריצים רוצים שבדיסק הבא יהיה כמה שיותר מוזיקה אירית, וכמה שפחות רוק.

mprb

New member
זה ברור!

כי מי שאוהבת את הלהקה מעדיף את המקוריות שלהם ולא את הנטייה האמריקאית שיש להם בדיסק של in blue! הרבה אנשים אמרו לי שהם נורא התאכזבוט מהדיסק הזה!

shelly egan

New member
למה?

אני דווקא חושבת שהדיסק in blue הוא מצויין!!! אני חולה על מוזיקת פופ ולא מבינה מה רע בה... חוץ מזה, לפי מה שאני שומעת, בדיסק הנ"ל הקורס לא בדיוק מתעלמים ממוסיקה אירית...

mprb

New member
נכון......

אני גם חושבת שהדיסק טוב (אני רק כתבתי מה אנשים אחרים אמרו לי) אבל עדיין- בדיסק הראשון שלהם יש יותר מוזיקה אירית! וin blue הוא יותר מותאם לקהל האמריקאי ולכן המפיק שלו היה אמריקאי!. אבל עדיין יש בו את המקוריות שלהם. ואין אף-אחד אחר שיכול לעשות את זה בצורה מוצלחת כמוהם!

AMIR HOREV

New member
ואני חושב....

שניתן למוחחים שלנו לעשות את מה שהם עושים הכי טוב... אם זה לסובב אותנו שוב ושוב בשיר "Only When I Sleep". או להשאיר אותנו חסרי נשימה בשיר "Breathless". או אפילו לגרום לנו לשאול את הבחור/ה ההיא..."?What Can I Do". ולפעמים שאנחנו מרגישים שטיפונת התבגרנו... תמיד אפשר לשמוע את "So Young". הם לימדו אותנו להקשיב ל-"Radio" ולחכות שיגיע השיר שלהם... ויש אנשים (שלא כל כך טובים באנגלית...) שהם לימדו אותם את המילה "Irresistible". _____________________________________________________________ בקיצור... אני ממש לא יכול להגיד מה יותר טוב מבין 2 הדיסקים... הם עשו עבודה נפלא ב-2 הדיסקים... ואני חושב שגם בדיסק הבא שלהם... הם ימשיכו לרגש אותנו....

../images/Emo98.gifלפי דעתי

הקורס בחיים לא עשו שיר שהוא רק פופ או רק רוק, תמיד הם שילבו בין שני הסגנונת, (מתי ראיתם את בריטני ספירס משלבת כינור בשירים שלה) עד עכשיו זה יצא מדהים וזה היחוד של הלהקה המדהימה הזאת.

THE CORRS

New member
צודקת!

לגעתי ה
הם יחודיים ובגלל זה אי אפשר לצפות מה יהיה בעתיד למרות שגם אני מקווה שהם ילכו על הסגנון הרוקי שלהם
למרות שאת כל הסגנונות שלהם אני אוהבת
(זה ה
לא?!) האמתי שאני מחכה למשהו יותר גיטרות וכלים יותר אתנים מאשר סינטיסייזר כמו שהם הרבו להשתמש בו בin blue (מה שלא מנע נראה לי מאף מאתנו לשמוע אותו מאות פעמים...) יותר מלודי אבל נראה שזה לא ממש משנה כי אנחנו כבר יודעים שהוא יהיה טוב לא? (וסורי אם הקפצתי...)

למעלה