לא יודע אם שמתם לב......

funkbass

New member
לא יודע אם שמתם לב......

אבל לא ביקרתי פה זמן מה ..... אני מקווה שהתגעגעתם ... אם לא ... חפיייייייף עכשיו אני פה (פחות או יותר) ..... אימא שלי מבקרת אותי פה בפריז...זו הסיבה שאני לא מול המחשב כ"כ הרבה זמן!! anyway ... תשמחו בשבילי כי אני אוכל סוף סוף אוכל נורמאלי ... יאמי יאאמי see u guys!!!!

fantom

New member
מזכיר לי נשכחות../images/Emo47.gif

ההורים שלי היו כאן בערך שבועיים [ עד שאבא החליט שהמדינה מתפוררת בלעדיו והוא חייב לחזור] וכל כך התענגתי על האוכל של אמא .......אהה

**Blue-Lagoon**

New member
מי הבא שמבקר?

אתה כבר יודע או שזאת שוב פעם הפתעה ?
התגעגעתי ? נההה...

funkbass

New member
ילדה רעה שכמותך......

מתעללת בי ..... הצילו ... שמישהו בפורום יעשה לבלו לגון משהו .. היא אלימה פיזית ונפשית

Yaniv-DC

New member
בדיוק אתמול

שאלתי את עצמי לאן נעלם פאנקבאס, ואיך הוא השאיר את בלו לגון לבדה לייצג את צרפת?
אבל לא היה זמן להתעמק בזה (בן קפץ לביקור...), ולגבי הלגונה הכחולה - אולי פנטום וענבל יעשו איתה משהו

fantom

New member
אמילי!!!../images/Emo47.gif

כנאה עובר עלייך משהו מוזר היום, מה ההודעה המוזרה הזאת למטה????

**Blue-Lagoon**

New member
אל תשאל

יש לי מחר ב9 בבוקר מבחן באנגלית בע"פ מוקלט בא לי למות אני הורגת את עצמי פה עם קפאין (ואין את הכדורי קפאין האלה.. גררר) כי כבר שבוע שאני ישנה 2-3 שעות בלילה יש לי ללמוד שני ספרים אני מתחילה לשנוא את שייקספיר ותמיד שנאתי את דיקנס (משעמם מוות) זה התעללות להביא אנשים לבית ספר ביום שבת בבוקר וזאת היתה הסיבה להודעה המוזרה שלי הקודמת
מה שעובר עליי זה פשוט הבגרות הגעילה הזאת ואני חוזרת ואומרת אף פעם אל תשלחו את הילדים שלכם לעשות בגרות בינלאומית אף פעם זה טירוף וזה לא שווה כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ופאנקי אני רעה???? שאני אזכיר לך מי היה ער אבל *לא* שלח לי הודעה אתמול? !!!!!!!!!!!!!!!!!

**Blue-Lagoon**

New member
ושכחתי להזכיר

שאולי אני מתעללת בך אבל אתה שולח לי הודעות זימה בפאלפון באמצע השיעור תתבייש לך

funkbass

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה