יוווווווווווווו אני כל כך שמח...... אני כל כך קשור למחזמר הזה... אני לא מאמין שהסרט יוצא! כמובן שהיו שמועות וכאלה- אבל לראות טריילר זאת הוכחה חיה וקיימת. כיף!
ועכשיו אני שומע את השירים..... וואי אני פשוט! מצומרר.. כמעט בכיתי מהטריילר!!! מוזר.... זה הולך להיות מדהים! מחזמר מדהים!!!!!!! גם הסרט יהיה מדהים חוץ מזה יותר מחצי מהקאסט בסדט הוא הקאסט המקורי של ברודווי... ככה שרע זה לא הולך להיות!!!
אני קצת בספק כמו המחזמר, לא יודעת עד כמה זה ידבר לקהל הישראלי. לא? השיר הזה מרגש כל כך, אוף. אני חושבת שאנג'ל נראה פחות מוצלח ממי ששיחק אותו בהופעה שאני ראיתי. הוא היה מדהים, פשוט מדהים.
"כמו כל סרט שמגיע לארץ"... לצערנו הרב, ממש לא כל סרט מגיע לארץ. רבים מסרטים "שוליים" יותר, כאלה שאין בהם שחקנים מפורסמים או תקציב ענק, לא מגיעים לארץ. בואו נקווה שרנט כן יגיע.
זה לא סרט שולי, יש בו שחקנים מפורסמים (לא הרבה, אבל יש), ויש לו תקציב לא קטן, וגם מביים אותו כריס קולומבוס (זה שביים את הארי פוטר), אז קרוב לודאי שהוא יגיע לארץ... גם הסרט יוצא בחורף, שהחורף זו התקופה שסרטים יוצאים בשביל מועמדות לאוסקר, ככה, שאולי, רנט יהיה מועמד לאוסקר