לא יודע אם ראיתם

א י י ז ק

New member
לא יודע אם ראיתם

אבל לא כמנהגי בשנים האחרונות ראיתי פספוסים. והשנה הם מתחו בין היתר את הדורבנים. אסור לי לפספס את הפרק!! למה הם לא נותנים תאריכים מדוייקים שנדע מתי בדיוק לראות.. עכשיו אני אהיה חייב לראות כל שבוע.. למרות שזה תכנית די בסדר.. אבל יש לי דברים אחרים לעשות..

Bassיסט

New member
ווואי אני חייב ליראות...

אם מישהוא יודע בוודאות מתי זה שיודיע בבקשה מראש אני מת ליראות...

הו וואו!

יכולתי להשבע שנזכרתי בתוכנית הזאת לפני כמה ימים! מגניב...מעניין מה הם עשו להם! והממ...אני אחשוב על דרך לברר מתי הם ישדרו את זה.

מאיגו

New member
אולי...

אני אוכל להשיג את הקלטת מדוד שלי ולהביא לכם בהופעה או משהו. אני אבדוק.

וואו...

זה יכול להיות הכי אדיר בעולם. רק קודם נחכה שזה ישודר וננסה להקליט לפני שאנחנו מנצלים אותך

מאיגו

New member
אוקיי../images/Emo13.gif

אבל אתם יכולים לנצל אותי.בכיף. אף אחד בעולם הזה לא מנצל אותי-הגיע הזמן...

טרושקה

New member
אני יודעת אני יודעת!

אנחנו היינו בהופעה שבה הם אמרו שהם מתחו את איתי אני חושבת... זיגו בעיקר תכנן את זה (או הפוך... שעשו את זה על זיגו)... לפי מה שהם אמרו - הם גרמו לאיתי לחשוב שהם זכו בתקליט זהב ואח"כ ביאסו לו את הצורה!

כתמונית

New member
הם עבדו על גלוסקא!

שהם קיבלו תקליט זהב - לא שמעתי את זה במפגש?! חחח... קיצור לא יודעת... אני יודעת את זה ממזמן!!! שיהיה כבר! יהיה מזה צחקה!!!

efratushke

New member
שמענו את זה בהופעה!!!!

אני זוכרת!!!!! הם באו עייפים לגמרי והצטערו והסבירו שפשוט בבוקר יגאל שילון עבד עליהם..... והוא אמר את זה שפוך (או שזה סתם כי הוא..... תימני גבוה רזה ששר כמו בחורה?)

Sn‡ƒƒ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח...../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח...יואוו קרעתי אותי מצחוק עכשיו!

צ א ל ה

New member
הולך להיות ענק

פגשתי את איתי לא מזמן, ויצא לנו לדבר קצת... קיצר, לא זוכרת איך, הנושא של פיספוסים עלה... ואז פתאום הוא ניסה לשנות נושא... בקטע שלי נראה כמו "זה פדיחה גדולה, בואי לא נדבר על זה" אז זה בטח יהיה משהו ממש הורס מצחוק...

jowi

New member
אל תרדי על איתו'ששש!!

כפרה עליו כזה בובון... ותימנים הם הגזע העליון! זה ידוע...ואני 100% אשכנזיה...חחח סער בדישי, יזהר כהן, איתי גלוסקא רוזזזז...

כתמונית

New member
אוי..חח.. תימנים...

תימנים זה אחלה עם! (להגידגזע עושה לי אסוציאציות לא משהו..)

למעלה