לא יודע אם מותר לפתוח סתם שירשור

לא יודע אם מותר לפתוח סתם שירשור

אני לא אתלונן על זה שאני לא רואה את הסדרה כי היא משודרת מוקדם ואם אני לא יוצא ב17:30 מהעבודה דהיינו מוקדם אז אני מפספס, אני אעלה סוגיה אחרת. כשאני התחלתי לראות את הסדרה זו הייתה שנת 2000 . האם זו הייתה העונה ה4. ? מסוף 96 עד סוף 99 ביליתי בצבא. דהיינו לא ראיתי את הפרקים המדוברים. האם זו הספירה הנכונה. או שמא דחפו לנו בשנים האחרונות יותר מעונה בשנה.? ראיתי כל כך הרבה 1SG שהכל מתבלבל לי. (בכייף אני אומר תביאו יותר.) גם בTV וגם בDVD. ולא נראה לי שזה כזה מהותי לאהבה ולהבנה של הדברים. אתם חשבתם על זה ?

jony24zzz

New member
מצבך טוב.. לפחות יש לך עבודה.. אני

מתאם ראיונות עבודה לפי השעות של השידורים..

Y. Welis

New member
לדעתי הערוץ הראשון החל לשדר ב-99'

אם כי הסידרה החלה בחו"ל שנה או 2 לפני. לפחות 3 העונות הראשונות שודרו ברצף, ואז הפסקה קצרה והמשך רצוף עם 4 עד 7, עוד הפסקה ו-8, הפסקה, 9.

סלמאק

New member
גם לי נראה...

באמצע 99'. אבל שכחת הפסקה ענקית באיזור עונה 6... לא יודע, אני פספסתי הרבה פרקי מפתח בסדרה המרוצת השנים, ואלה היו פרקים באמת חשובים. לאחר שראיתי את הפרקים האלה (באיחור של מס' שנים) הבנתי כמה רק חשבתי שנהניתי לצפות... התשובה שלי היא שזה תלוי בפרקים: אם אלה פרקים חיוניים להמשך, אז כן, זה משנה (להבנה ולהנאה, לא לאהבה), אבל אם אלה פרקים בעלי עלילה עצמאית, שלא פותחה להמשך, אז זה לא כ"כ משנה. העונה הראשונה עתירה בפרקים כאלה, אבל הם פוחתים מעונה לעונה.

ARIS BOCH

New member
ערוץ 1 התחיל לשדר בשנת 97 או 98

גם אני הייתי בצבא בשנים 96-99 ואני דווקא הצלחתי לראות את כל הפרקים מהתחלה עד הסוף. בשנת 2000 זו היתה כנראה עונה 2 או 3 ששידרו בערוץ 1.

ARIS BOCH

New member
אחרי בדיקה שעשיתי

מתברר שערוץ 1 התחיל לשדר את סטארגייט באוגוסט 98. איך שהזמן טס...

subatoi

New member
אני רק הגעתי למסקנה

אחרי הימים האחרונים, שאני לא יודע מה ראיתי ומתי. את הפיילוט זכרתי שראיתי עוד לפני AXN, וזה הוכיח את עצמו. את שאר הפרקים בינתיים זכרתי רק בגללל שאת חלקם יצא לי לראות בהזדמנות כזו או אחרת (נוקס, ברוקה, וזהו בעצם). מהשאר אני כמעט לא זוכר. או שלא ראיתי כמו שצריך בהתחלה, או שאני ממש לא זוכר כלום, שזה ממש לא הגיוני
נראה מה יהיה בהמשך.

למעלה