לא יודע אם ה קשור אבל מזה התיכופוניסט? למי יש את זה?
ח חמדונה New member 5/6/05 #3 למיטב הבנתי (ואני לא תיכונסיטית) זה ספר טלפונים הכולל את כל תלמידי כיתות י' עד י"ב במדינת ישראל.
R Reution New member 6/6/05 #6 זה לא קיים בכל עיר.. זה תלוי עד כמה מועצת התלמידים המחוזית שלך רוצה בזה.
O o0Invisible0o New member 6/6/05 #7 וכמה ביה"ס שלך אחראי...../images/Emo4.gif אצלנו מוציאים אחד כל שנה..ואם אנחנו ממש מציקים אז בערך בסוף השנה המורים אומרים לנו.."אה, כן יש תיכופוניסטים בחדר של בלהבלה לכו וקחו לכם." *סתם מוציאה תסכולים על ביה"ס..
וכמה ביה"ס שלך אחראי...../images/Emo4.gif אצלנו מוציאים אחד כל שנה..ואם אנחנו ממש מציקים אז בערך בסוף השנה המורים אומרים לנו.."אה, כן יש תיכופוניסטים בחדר של בלהבלה לכו וקחו לכם." *סתם מוציאה תסכולים על ביה"ס..
N niromy New member 8/6/05 #8 לי היה חילקו לנו את זה כשהייתי בחטיבה, כלומר לפני בערך 3 שנים ומשום מה הפסקנו לקבל.. זה רשימה של מספרי פלאפון/טלפון של גילאי ז-י"ב לפי כיתות ובתי ספר זה הולך על פי ערים אני מיבנה ואם אני לא טועה התיכונפוניסט שלנו היה יבנה-רחובות-נס ציונה
לי היה חילקו לנו את זה כשהייתי בחטיבה, כלומר לפני בערך 3 שנים ומשום מה הפסקנו לקבל.. זה רשימה של מספרי פלאפון/טלפון של גילאי ז-י"ב לפי כיתות ובתי ספר זה הולך על פי ערים אני מיבנה ואם אני לא טועה התיכונפוניסט שלנו היה יבנה-רחובות-נס ציונה