לא יודעת

anonymous111

New member
לא יודעת

אוקיי.. זה יהיה קצת ארוך אז סליחה מראש... אני נמצאת באיזשהו פרוייקט שפעם בחצי שנה אנחנו נפגשים למשך שבוע. בפעם השלישית שנפגשנו, בחופש הגדול, מישהו התחיל לגלות גילויי חיבה... הגענו למצבים שאנחנו כימעט מתנשקים אבל בסוף לא... במפגש האחרון שהיה (והאחרון שיהיה בכלל) בינואר סוף סוף התנשקנו. התנשקנו בלילה השני ובשני לילות הנותרים סתם נשארנו כול הלילה ביחד כשאנחנו משחקים עם הידיים אחד של השנייה ומדברים. לא דיברתי איתו מאז כ``כ. פה ושם הודעות במסינג`ר קצרות. הוא בקושי מתחבר כי הוא לומד בפנימייה. היום היינו אמורים להיפגש כי כמה חבר`ה אירגנו מפגש לשלושה ימים ודיי בניתי על זה כדי שאני אוכל לברר מה העניינים איתו אבל ביטלו את המפגש בדקה ה-90. השבוע הכרתי מישהו, ממש חמוד. התנשקנו. הוא דיי מנסה לפתח משהו בנינו אבל אני לא נרתעת. אני לא יודעת מה לעשות.. יש לי רגשות להוא מהפרוייקט, אבל אני לא בטוחה שהוא רוצה בכלל משהו. אם הוא היה רוצה הוא היה מביע את זה, לא? או שהוא סתם בן אדם שלא אוהב לעשות צעדים כאלה... אני לא יודעת.... בניתי על המפגש הזה(!) קיוותי שאני אחזור ביום שבת ואני אשב עם עצמי ואבין סוף סוף מה הסיפור. אני לא יודעת אם להמשיך עם הסימן שאלה הזה עד הפעם הבאה שאני אפגוש את ההוא מהפרוייקט כי אנחנו כן נתראה (החבר`ה מנסים לארגן עוד מפגש) או שאני אתקדם הלאה למרות שיש לי רגשות אליו, וכשאתקדם זה יהיה עם החדש. זה נראה כאילו ברור שעדיף עכשיו להתקדם מאשר להיתקע אבל זה לא הכי פשוט כשרגשות מעורבים בעסק. בכול אופן, אם תוכלו להגיד מה הייתם עושים במצב אני אודה לכם... תודה!

noyy

New member
../images/Emo28.gif"אם הוא היה רוצה הוא היה מביע

את זה"...
!! הרבה בנים פשוט ביישנים, כמו שהרבה בנות ביישניות, ועוד במיוחד שמופעל עליהם תמיד לחץ "להמשיך" ולקחת את הקשר רחוק יותר. זה שהוא לא הבהיר לך שהוא רוצה קשר, זה לא אומר בהכרח שהוא באמת לא רוצה קשר
אני חושבת שבנתיים את עוד לא מחוייבת לו, לא נבנה בינכם משהו רציני. תצאי קצת עם החדש שלך, תנסי לראות אם הולך משהו. אם לא אז תנסי לבדוק מה עם ההוא מהפרוייקט. בעקרון את לא אמורה להרגיש רע, אין בינך לבין אף אחד מהם כלום. תצאי ותבדקי את העניינים בעצמך עם כל אחד מהם בנפרד. ואני במקומך הייתי הולכת על ההוא מהפרוייקט, כי את נשמעת קצת יותר מתלהבת ממנו
בכל אופן בהצלחה

P i x i e s

New member
תקשיבי,

אני יודעת שזה נשמע כמו "מנקודת מבט של שרלילה", אבל תכל'ס, אין לך התחייבות להוא מהפרוייקט נכון? אם זה באמת מפריע לך דברי איתו במסנג'ר ותשאלי אותו מה קורה, מקסימום תהיי עם החמוד שהכרת. אבל (!!!) כשאת מדברת עם ההוא מהפרוייקט תהיי עדינה, אל תנדנדי (מניסיון, בנים שונאים את זה). תשאלי אותו שאלה כמו "אז... במפגש הבא, אתה בונה על זה שנהיה ביחד שוב או משהו כזה?" כאילו, תשאלי לא כמישהי שחיכתה לזה ובנתה וציפתה, אלא פשוט כמו שאלה תמימה. ואת יודעת מה? אם את לא יודעת מתי תיפגשו שוב, תזרמי עם החדש שאותו את כן יכולה לפגוש. שורה תחתונה? הייתי זורמת עם החדש ואם הזה מהפרוייקט לא עושה צעד, חפיף. ואם כן קורה משהו עם החדש ופתאום אתם נפגשים בפרוייקט, תשאלי אותו פשוט מה הוא מרגיש ותדברי בכנות (אבל אל תלחצי) מקווה שהייתי מספיק ברורה :)

Snow fairy

New member
הייתי ממשיכה הלאה

[עברו 3 חודשים!!] במקרה הכי גרוע תחתכי עם אחד מהם.

למעלה