לא יודעת..

לא יודעת..

עכשיו אני בעמדת המתנה של החלטה..לא איננה גורלית..רק חברית. יש לי מעט חברים כאן באמריקה שהם ישראלים. רובם עוד מהילדות. אבל יצרתי כמה חבוריות אפילו עם נשים..מה שתמיד היה קשה לי.. והיתה לי חברה (אומרת היתה כי מהשבוע כבר לא מחשיבה אותה ככזו) שלמרות ניגודי האופי ואי הסכמה בדרכי התנהגות נהגנו להפגש הרבה לשוחח בטלפון ולצאת.. מזה כמה חודשים שלדבר איתה..היה נאחס כמה וכמה פעמים פגעה בי ושתקתי..העברתי אותה.. אבל השבוע גם סידרה אותי מבחינה עיסקית. מאז מחקתי אותה מהטלפון שלי ולא הרמתי פעם אחת טלפון לשאול מה נשמע. בדר"כ אין לי צפיות מאנשים ולא מתאכזבת כי למדתי בדרך הקשה לא לצפות.. אבל הפעם גם ביאסה אותי כספית.. וזה הקש ששב את גב הגמל.. והיא מתקשרת אני לא עונה ניראה לכם שאין בסיס לכעס שלי כלפיה..או שצריך להרגע ולשכוח שאם חברים כאלו מי צריך אוייבים?

כבר לא חושבת שיש אפילו טעם

אז אשחרר אולי בהתעמלות יש אנשים שמדברים איתם ..הם מקשיבים..מעקלים..ומבינים יש אנשים שאתה מדבר איתם..לא מבינים מה אתה אומר.. ויש אנשים שמשחקים אותה דבה..דביל..אהבל..תמימות..ועוד עושים לך הפוך על הפוך..אוקצור.. לא מתוחכמת אבל אוהבת יושר. רוצה לראות שלוקחים אחריות על טעויות ולא מתרצים.. אז הגעתי למסקנה שחברה אחת פחות עדיף למען השקט התעשייתי...

לדעתי ...

אולי לא נתת לך הזדמנות להבהיר את פשר התנהגותה אולי עוד תופתעי לפעמים דברים שרואים מכאן לא רואים משם הייתי מציעה עבורך לאפשר לה לשוחח איתך גם כדי לשמוע את תגובתה וגם לנקות את כעסך איתה אם לא היתה הוגנת תאפשרי לה להתנצל והסיקי מסקנה אם להמשיך להיות בחברתה והחשוב הוא להוציא איתה את השיט שצברת לפחות לא תחנקי עם הכאב ועם הספקות קדימה לנקיון

מצוטטת

New member
אין גבר גרוע מ'ליות על HOLD

אז לא שופטת עוד פחות מבקרת בדבר היחיד מה לא ברור לי למה את מחניקה/בולעת/ומיתעקשת להחנק עם המועקה הנאחסית הזו שלך למה
תרימי לעזאזל ת'
תשפריצי ת'זעם או מה שזה לא יהיה ת'שחררי תמועקה....... תגידי....... רק אל תשתקי ותאכלי ת'עצמך בשתיקה זה לבד יכול ל"הרוג" אותך כן מצו' חושבת שבמיקרים כגון אלו עדיף האימפולס האקטיבי על זה הפאסיבי....~דעתי~

אמרתי שלא יודעת

לא יודעת למה מחזיקה בבטן אבל הקטע שכבר אמרתי לה והיא עושה עצמה דבילית..פותחת זוג עניים ענקיות..כולה תמימות ולא מבינה בכלל על מה אני מדברת. ואני מרגישה שמבזבזת אויר או מדברת אל קיר בטון אטום.. זה..הכל נשאר בבטן..וזה עוד יעזה לי אולקוס..

deena

New member
למה זה מעסיק אותך?

פשוט מעמידים אותה במקום אם 'סדרה אותך עסקית' והשאר חארטה..זה באמת לא חשוב ואי אפשר לתקן את העולם ואחותו.

דינה במקרה הזה השאר לא היה

חארטה...אבל נסיתי לעבור על זה.. והמקרה עירב את הבן שלי בשעת חרום ועוצר..שהיא נעלמה איתו ל 12 שעות אחרי ההוריקן..ואני חיפשתי אותם בבתי חולים..נעצרתי ע"י המשטרה...ומתברר שהיא נסעה איתו למיאמי כדי לעשות צ'ארג לטלפון שלה... ובאותו הזמן לא היה תקשורת..12 שעות של חרדה שנעלמה עם הילד שלי. היא בכלל לא הבינה למה דאגתי... בקושי בקושי עברתי על זה.. עשתה עוד מעשים..אבל הדבר האחרון הזה..זה כבר קשה לבלוע. (וחבל שאת לוקחת את זה אישית..)

deena

New member
לא לוקחת אישית מיכל.

רק מראה לך לרגע איך זה להיות בצד המקבל של המילים שלך. לא נורא נעים, נכון? ואם החברה שלך לא מבינה, אז היא לא מבינה. זה הדאגה שלך, והבן שלך. תודיעי לה מה הצרכים שלך, ואם היא מתעלמת מהם אח''כ- היא כנראה לא ממש חברה.

תראי דינה

מה זה חשוב מי יורד ראשון במדרגות או מי פותח לך דלת..לתקן עולם לא תוכלי..מאנארס? אצל מי את מחפשת.. יש דברים חשובים מזה להתעסק בהם..אבל שוב..עיניין של קדימויות.. לגבי החברה הזו..עכשיו שכבר החלטתי גם בעזרתך..אין לי מה לומר.. חושבת שההתעלמות עדיפה. הוצאתי כאן. זה מספיק.

היי מיכל

גם לי יש חבר כזה שהוא נביא זעם. תמיד הנישואים שלו הכי טובים (מה שלא נכון בכלל) ושלי מחורבנים (שהם היו הרבה יותר טובים משלו). תמיד כשאני מתייעצת איתו אפילו כשעוד הייתי בטיפולי פוריות הוא תמיד ניבא לי שחורות וזה הטריף אותי. אמרתי לו כמה פעמים בפנים מה אני חושבת על האמירות שלו ועליו בכלל זה עזר לתקופה ושוב הוא שב לסורו ועכשיו לקחתי מרחק. מה שאני מציעה לך זה לדבר עם החברה אבל לחשוב בראש ובראשונה על עצמך ואם מישהו עושה לך רע תתרחקי ממנו.

אין מה להסביר

היא כל כך אנוכית ומרוכזת בעצמה ובצרכים שלה.. ויודעת לסובב את הדברים כך שעדיף לשתוק ולהתרחק.

למעלה