לא יודעת מה קרה...

רוני48

New member
לא יודעת מה קרה...

היי. אני רוני בת 13 מירושלים. שמתי לב שבזמן האחרון נהייתי עצובה. אני יותר שקטה, כבר אין לי כמעט צחוק אמיתי ומתגלגל כמו שהיה לי פעם, חיוכים מזויפים כאלה, אני כבר לא עושה שטויות....עכשיו הבעיה היא שלא קרה לי שום דבר שבגללו אני צריכה להיות עצובה ואני לא יודעת למה אני ככה... חוץ מזה ההורים שלי מעצבנים ואני כבר לא כל כך אוהבת את כל החברות שלי ו....לא יודעת מה להגיד לכם... מה אתם אומרים?מה לעשות? חח אבל אל תחשבו שאני בדיכאון ואני עומדת להתאבד... פשוט שמתי לב לשינוי ורציתי התייעצות.

זה כי את בת 13

בלי צחוק. תעשי דברים שאת אוהבת ואל תתעמקי במחשבות יותר מידי. זה עובר. שוב, את רק בת 13

../images/Emo45.gifאני יודעת שזאת תשובה מרגיזה,

אבל זה באמת, פשוט כי את בת 13... כמעט לכל אחד ואחת יש תקופה כזאת, של עצבות - אפילו בלי סיבה. שפתאום הכל יותר מעצבן מבד"כ... זה קרה לכולם, קורה, וימשיך לקרות... אין מה לעשות.. תנסי להתעסק בדברים שמשמחים אותך, למצוא חברים חדשים (אבל זה לא אומר להתנתק לחגמרי מהישנים), לחיות... מבטיחה שזה יעבור, מקווה שבקרוב

Efrat K

New member
גם לי הייתה תקופה כזאת השנה בדיוק

התעצבנתי על כולם בלי סיבה,בגלל שזאת השנה האחרונה שלי והייתה לי תקופה מאוד מתוחה שפחדתי שאני לא אתקבל לשירות שאני רוצה לעשות. אני מציעה לך לא לחשוב יותר מדי ולעשות דברים שאת אוהבת,דברים שמרגיעים אותך ותראי שאת שוכחת הכל.

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifתקופה..

אולי תמצאי משהו לשאוף אליו [הופעה, טיול, או כל דבר שאת מצפה לו..]

למעלה