לא יודעת מה קורה....

אופקקקק

New member
לא יודעת מה קורה....

בזמן האחרון..אבל הדברים פתאום (טפו טפו טפו) מתחילים להסתדר פחות או יותר... אני ממש קרובה למציאת עבודה, אני כנראה יתחיל ללמוד ממש בקרוב שוב, ומלא בנים (חמודים לאללה) מתחילים איתי בכל מקום שאני נמצאת בו לאחרונה. סוף סוף מגיע גם לי קצת נחת
בקרוב אצלכם

אינשאללה../images/Emo57.gif

שיהיה לך רק טוב מתוקה. אם תרצי- אין זו אגדה|הרצל| ובקשר לחמודים, אם את מוצאת משהו מעניין, תארזי לי שניים בבקשה...

babe10

New member
שניים? ../images/Emo12.gif

אהמממ... אחד לימים זוגיים והשני לאי זוגיים? או אחד לימי חול והשני לשבתות ומועדים?. .

הסתברות וסטטיסטיקה../images/Emo9.gif

אחד בטח יהיה מושך בעיניי ועם השני יהיה על מה לדבר, לא ככה? האחד יהיה שנון ומפנק והשני תומך ורציני בקשר?

babe10

New member
אה.....

בואי נהיה נחמדים לשעת לילה מאוחרת, ונאחל לך שתשיגי אחד שיהיה לו כל זה יחד. סבלנות. לפעמים היא משתלמת.

אלי אלי|זבנג| שלא יגמרו לעולם

סטטיסטיקה והסתברות ???? ונגיד... שגם חצה לנו את הים... וגם עשה בהם... שניהם חמודים ושניהם מושכים ושנונים ומענינים ורציניים ומפנקים והכל עם כל התוספות והפינוקים אז אני בבעיה. אני אלך על זה שגבוה יותר. זה גר יותר קרוב. זה שאני מסתדרת יותר טוב עם אמא שלו. בסדר? אפשר לחזור למציאות? זה הרי לא יקרה, ואם זה יקרה, זה לא יקרה לי...

voguemaster

New member
נקודה יקרה..

את יוצאת מנקודת מוצא שגויה (
אוקיי לא יכלתי להתאפק
) זה כן יקרה לך, ואם לא איתם, אז תמיד יש לך אותי
אני לא מבין, בחורים חמודים מתחילים איתך והסטטיסטיקה נגדך ? קשה לי להאמין.. פעם היום מתחילות איתי בנות (פחות מהיום כמובן) אבל באמת שהסטטיסטיקה לא כ"כ גרועה..
אלי

הטובים תפוסים כשאני פנויה

אין לי מזל כנראה... בחורים חמודים זה התחלה טובה... השאלה היא מה עם כל שאר הדרישות? מוגזמות? אין לי ספק שיש כאלה, ומידי פעם אני אפילו פוגשת אחד כזה מסתובב לו חופשי (האשה בחו"ל)...

ממממממממ../images/Emo22.gif

אין אשה יש התנצלות ורומן. לפי החשבון שלי, או שאתה שקרן פתולוגי או זן נדיר...

voguemaster

New member
זן נדיר ללא שום צל של ספק ../images/Emo13.gif

מה לעשות, אין אישה כבר הרבה זמן, רק משהו קצר לאחרונה. SO SUE ME
אלי

אופקקקק

New member
איזה...../images/Emo4.gif

התקדמות...כל הזמן אני פותחת את הפה ודברים מתפקששים לי.... אין התקדמות, לא הייתה התחלה ולכן אין סוף!!! אלייייייייייי(מתבכיינת)
אפשר לנגב לך על החולצה?

למעלה