לא יודעת מה קורה...

לא יודעת מה קורה...

הגעתי למקום חדש לבסיס חדש נכון שזה רק לחודש ושאני לא לבד אלא אם עוד חברה שלי אבל לא טוב לי שם יש אחלה תנאים והמקום מדהים והאנשים רובם נחמדים אבל... אבל עדין רע לי מאוד אני לא יודעת מה לעשות כלכך כואב לי ורע לי למה? למה אני לא מסתפקת במה שיש? השבוע היה לא שבוע כלכך טוב הייתי על סף התמוטטות ולא היה לי למי לפנות ולגשת והקצין שאחראי עלי עכשיו הוא נראה קר וכאילו לא אכפת לו אני בכיתי לו כמעט ביום שלישי והוא אפילו לא שם לב וגם אם הוא היה שם לב בטח לא היה אכפת לו... אוףףף מה לעשות?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לא חשובה - דווקא חשובה מאוד..

הצטערנו לשמוע שהשיבוץ הזמני לא מסתדר כל כך.. את מרגישה שם לא בנוח, רע לך וכואב לך.. אם תוכלי לשתף אותנו מעט יותר.. האם אלה האנשים שמפריעים לך? האם זה המרחק מהבית? ספרי לנו עוד ונחשוב ביחד מה אפשר לעשות.. את לא לבד.

לא יודעת...

אני בטח סתם מתנהגת כמו ילדה קטנה שלא מסתפקת בכלום לא מפריע לי המרחק מהבית תמיד רציתי בסיס סגור ורחוק האנשים בסדר גמור כמו שאמרתי רובם ממש בסדר ואלא שלא אז אני פשוט לא מתקרבת אליהם ואולי זה סתם ההרגשה? אולי למרות שכביכול כולם אומרים את זה זה לא נכון ולפעמים סתם אומרים את זה אבל למרות הכל אני עדין לבד...

לא יודעת...

אני בטח סתם מתנהגת כמו ילדה קטנה שלא מסתפקת בכלום לא מפריע לי המרחק מהבית תמיד רציתי בסיס סגור ורחוק האנשים בסדר גמור כמו שאמרתי רובם ממש בסדר ואלא שלא אז אני פשוט לא מתקרבת אליהם ואולי זה סתם ההרגשה? אולי למרות שכביכול כולם אומרים את זה זה לא נכון ולפעמים סתם אומרים את זה אבל למרות הכל אני עדין לבד...

למעלה