הי, שיר,
אני לא יודעת בני כמה אתם, אבל - את נשמעת לי צעירה. (נכון ?) אני חושבת שהבחור שלך משדר בלבול, וצורך במרחב מחיה מסויים, שקצת הטשטש ואבד לו בתקופה האחרונה, בה חוויתם קשר מאוד אינטנסיבי והדוק . יש אנשים שאינטימיות כל-כך אינטנסיבית (כפי שחוויתם בתקופה האחרונה) יוצרת אצלם צורך לאינדוידואליסטיות, לעצמאות, לחופש. ובעיניי - זה מאוד לגיטימי. זה לא אומר שהוא אינו אוהב אותך. זה אומר שהוא זקוק קצת לזמן עם עצמו, ולמרחק מסויים ממך (ושוב - לא בגלל חוסר אהבה אלייך, אלא בגלל הצורך לעצמאות שלו עצמו). אני חושבת שאת צריכה לזרום עם הצורך הזה שלו, ולאפשר לו את הצורך הזה. לדעתי, עלייך ליצור ריחוק מסויים, ולאפשר לו את המרחב אותו הוא מבקש לעצמו. תני לו את הזמן, את השקט, להיות עם עצמו. בלעדייך. בבוא היום, הוא יחוש שוב את הצורך בקירבה ובאינטימיות - ואז הוא ימצא שוב את דרכו אלייך, וביתר שאת. אני ממליצה לך לקרוא את הספר "גברים מנוגה - נשים ממאדים", שם מודגש הצורך הזה (שמאפיין בעיקר גברים) לנוע מאינטימיות מקסימלית, לריחוק מקסימלי. תני לו להתרחק, אפשרי לו את המרחב שלו. ונצלי את הזמן הזה לעצמך. למדי עצמך להנות גם בלעדיו. זה יועיל לשניכם. בהצלחה. זיו