לא יודעת מה עוד לעשות

shir23

New member
לא יודעת מה עוד לעשות

אני מרגישה כ"כ מיואשת. עד שמצאתי מישהו שאני באמת הרגשתי אהבה כלפיו, נכון שיש לו חסרונות אבל בשבילי הוא היה נראה מושלם למרות הכל, אני מרגישה שאני נותנתהזדמנות לקשר ומנסה בכל צורה לרמוז לו שאני אוהבת אותו, אבל מרגישה שאני לא מקבלת באותה מידה. מה לעשות?

shir23

New member
זה הסיפור

אני אנסה לספר אותו: הכרתי מישהו לפני חודש וחצי, הקליק היה מיידי אבל לא נפתחנו כ"כ אחד לשני, הוא בן אדם מאוד סגור בכל אופן עבר עלינו חודש מאוד כייפי, יצאנו בילינו, הוא הכיר את המשפחה שלי ואני את שלו, פתאום ביום שישי אחרי שבילינו את כל היום ביחד הוא אמר טוב אני יבוא אלייך בערב, ואז אני בציפייה ואז...מגיע הטלפון והוא אומר שהוא לא יודע מה לעשות הוא רוצה שנדבר וזה אחרי שיחה שהייתה לנו יומיים קודם, שהוא אמר שיש פה בעיה של מרחק ובאמת יש כי אין לשנינו כרגע רכב ואנחנו גרים רחוק אחד מהשני שאלתי אותו אם הוא רוצה לסיים את הקשר והוא אמר שלא, שהוא אוהב אותי, והנה ביום שישי מגיע הטלפון שאומר שוב אני מצטער וזה באמת שלא את , כיאת בחורה מקסימה ואני אוהב אותך אבל אני כרגע לא מוכן לקשר רציני, בכיתי המון כי אני באמת אוהבת אותו, היה דממה , נירדמתי וביום שבת קיבלתי ממנו טלפון, איך שהוא התעורר הוא התקשר ואמר שקשה לו, שהוא הרגיש צורך ךהתקשר,

הי, שיר,

אני לא יודעת בני כמה אתם, אבל - את נשמעת לי צעירה. (נכון ?) אני חושבת שהבחור שלך משדר בלבול, וצורך במרחב מחיה מסויים, שקצת הטשטש ואבד לו בתקופה האחרונה, בה חוויתם קשר מאוד אינטנסיבי והדוק . יש אנשים שאינטימיות כל-כך אינטנסיבית (כפי שחוויתם בתקופה האחרונה) יוצרת אצלם צורך לאינדוידואליסטיות, לעצמאות, לחופש. ובעיניי - זה מאוד לגיטימי. זה לא אומר שהוא אינו אוהב אותך. זה אומר שהוא זקוק קצת לזמן עם עצמו, ולמרחק מסויים ממך (ושוב - לא בגלל חוסר אהבה אלייך, אלא בגלל הצורך לעצמאות שלו עצמו). אני חושבת שאת צריכה לזרום עם הצורך הזה שלו, ולאפשר לו את הצורך הזה. לדעתי, עלייך ליצור ריחוק מסויים, ולאפשר לו את המרחב אותו הוא מבקש לעצמו. תני לו את הזמן, את השקט, להיות עם עצמו. בלעדייך. בבוא היום, הוא יחוש שוב את הצורך בקירבה ובאינטימיות - ואז הוא ימצא שוב את דרכו אלייך, וביתר שאת. אני ממליצה לך לקרוא את הספר "גברים מנוגה - נשים ממאדים", שם מודגש הצורך הזה (שמאפיין בעיקר גברים) לנוע מאינטימיות מקסימלית, לריחוק מקסימלי. תני לו להתרחק, אפשרי לו את המרחב שלו. ונצלי את הזמן הזה לעצמך. למדי עצמך להנות גם בלעדיו. זה יועיל לשניכם. בהצלחה. זיו

shir23

New member
תודה

היי זיו ותודה לך. אולי אחכה שהוא יצור איתי קשר אולי אני יחכה שהוא יתגעגע וירצה אותי ולא אני ירוץ אחריו כל היום. מקודם חשבתי להרים אליו טלפון אבל עם הקושי הזה וההרגשה המעצבנת אני חושבת שאני אחכה בסבלנות. אוף...מה זה הריחוק הזה שהם זקוקים לו מדי פעם?

בבקשה !

מה זה הריחוק הזה ? - שאלת....- אז כמו שאמרתי, (ולא אני המצאתי) - "גברים מנוגה, נשים ממאדים". תקראי ותהני. בקצרה, לגברים ולנשים, מעצם הווייתם - יש צרכים שונים. מניעים שונים. אחד הדברים שמציין דר´ ג´ון גריי בספרו הנ"ל הוא הדימיון בין גברים לגומיות, והוא כותב: "כאשר גבר אוהב אישה - הוא זקוק מדי פעם לפרק זמן של התרחקות - בטרם יוכל לשוב ולהתקרב מחדש"...(תודה לך שאילצת אותי לפתוח ספר נפלא זה שוב....). ממליצה לך בחום לקראו. הרבה דברים יתבהרו לך שם, והחשוב מכל הוא, אולי, ללמוד להבין שקיים שוני בסיסי בין המינים, ולקבל שוני זה, בלי לנסות לשנותו. בהצלחה. זיו

זיו היקרה, יש לך טעות:

גברים הם ממאדים ולא מנוגה ...

פלסטיק

New member
זה מסובך אבל פשוט

מסובך כי זה קשה נפשית אבל פשוט מבחינת האופציות שלך כל עוד את מאמינה שיש אפשרות שכן תהפכו לזוג, תעבדי על זה. מרחק נסיעה זה לא משהו שבלתי ניתן לגשר עליו, מדינתנו לא כל כך גדולה. אבל אם את לא רואה שתוכלי לשכנע את הבחור להמשיך ולנסות לקדם את הקשר בינכם תתנתקי במהירות האפשרית כי את נשמעת פשוט אומללה מהקשר הזה.

shir23

New member
פלסטיק.

אני לא אומללה אני פשוט לא יודעת מה לעשות כשאני איתו אני מרגישה הכי מאושרת בעולם, אני מבחינתי מוכנה להתגבר על המכשולים, אולי זה בגלל שאני כ"כ מחפשת קשר אמיתי ורציני, הוא טוען שיש לו בעיה והוא לא רוצה לדבר על זה, נגיד שאת בעיית המרחק פתרנו, אבל הוא כ"כ סגור בתוך עצמו, גם קשה לו לדבר איתי פנים מול פנים על נושא הפרידה שהועלה, הוא מתוך פחד פשוט הרים טלפון גם לפני מס´ ימים אחותו ילדה , ציפיתי שהוא יגיד לי בואי איתי ביחד, ניסע אליה, אבל לא!הוא עם עצמו, אמא שלו מאוד מחבבת אותי, אבל זה לא עוזר לי. אתמול ראיתי את אח שלו עם חברה שלו וממש קינאתי, אוף... למה אני מסתבכת עם עצמי. אמרתי לו שאני מוכנה להשקיע מבחינת מרחק ואז הוא אומר אני לא רוצה שתעשי הרבה מאמצים, ואם זה בסוף לא יצליח? אתמול גם סתם ישבנו וצחקנו וקרה גם קצת מעבר לזה, ואז הוא מסתכל עלי ושואל מה יהייה??? מה זאת השאלה המטומטמת הזאת הרי יהייה מה שנרצה לא?

פלסטיק

New member
יש בינכם כנראה הפרש גדול

אני מעלה עוד אופציה בנוסף לאחרות שהועלו כבר פה בשירשור. בהפרש אני מתכוון מבחינת גיל מנטאלי, הוא עוד ילד כנראה, עוד לוקח אותך כמו החברה מהתיכון ואת כבר נמצאת הרחק משם, זה פשוט מתאים לי לצורת ההתנהגות שתיארת כאן. אם זה המצב התהליך בו הוא "יגדל" יקח הרבה זמן ומשברים, הרבה יותר מהחודש וחצי בו אתם נמצאים ביחד. זה לא אומר שהוא לא מאוד אוהב אותך.

shir23

New member
פלסטיק

האמת שאין ביננו כ"כ הפרש גילאים אני בת 23 והוא 25 עוד מעט, אבל זה כבר לא משנה, הוא במשבר גדול, זה סיפור ארוך זה לא קשור אלי, זה קשור לאבא שלו שנפטר אבל נפרדנו.. רע לי מאוד מאוד, אני מרגישה חרא עם עצמי.

פלסטיק

New member
התכוונתי למשהו אחר

לגיל מנטאלי ולא לגיל כרונולוגי. אבל אני מבין שזה כבר לא רלוונטי. מותר לך להרגיש לא טוב אבל תשתדלי לא להרגיש "חרא עם עצמך". נפרדת ממישהו שאת אוהבת, זה בסדר להיות עצובה, אבל לא טוב להרגיש ככה עם עצמך, לא עשית שום דבר רע...

למעלה