לא יודעת מה עובר עלי....

miri362

New member
לא יודעת מה עובר עלי....

ניכנסתי לתקופה מחורבנת אין לי מצב רוח ואין לי חשק לכלום עצבנית בלי סיבה והיתנהגתי לא יפה לכולם אפילו לבנות שלי (מסכנות שצריכות לסבול את אמא בלי מצב רוח) מרגישה שהכל נופל וקורס והכוחות ניגמרים לי מה אני עושה???????????

לכולנו יש תקופות כאלה...

מלאי לך אמבטייה, תרגעי שימי מוסיקה שאת אוהבת צאי לבד, נקי את הראש גם לי היה יום כזה שבוע שעבר תאמיני לי זה עזר ואם
יכול לעזור אז קבלי אחד גדול

miri362

New member
מה תמשיכי מה??????????../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אין לי סבלנות ובטח לא לחוטינים צהובים דייייייייייייייי יא מעצבן

../images/Emo24.gif לא להישבר ../images/Emo24.gif

זו תקופה שעוברת בדרך כלל אצל כולם, לעיתים זה חד פעמי ולעיתים זה מופיע יותר. צאי לאיזה בית קפה או פאב זה יעזור לך או פיתחי את ליבך לחברה טובה/ידיד טוב.
עליך למנות את הטובות שנופלות בחלקך ולא את הרעות. את תתגברי למרות הכל, כי בתוכך טמונות כל התשובות. עליך להפעיל את תבונתיך לאזור אומץ ולהתחזק

ואולי זה מראה שבעצם..

את בן אדם שגם לו יש רגעים וזמנים "פחות מוצלחים"? שיש לו כעסים וסתם מצבי רוח .. ואיןלו חשק לכלום.. ומי "סובל" בד"כ? נכון,הסביבה ! ומי נעדיף שיהיה בסביבה בד"כ? נכון,האהובים שלנו ! אז לפחות אנחנו לא לבד,אנחנו עם האהובים שלנו. והבנות,בטוב או ברע,ידעו שלאמא שלהן יש ימים כאלה וימים אחרים. וגם להן מותר והן ידעו שגם להן מותר לפעמים "לפרוק",זה אגב מאריך חיים "פריקת מטענים". ואת ,אם קשה? תפרקי,ועדיף תמיד בסביבה אהובה שמקבלת אותך כמו שאת בלי שום רצון לשנות אותך,ככה..אהבה שכזו..ללא תנאי. ומותר גם מותר ואגב מומלץ.לפעמים "לפרוק" זה מנקה,מטהר ואח"כ מרגישים כמו חדשים. עובדה היא שעכשיו את "פרוקה" ומסוגלת "לייצר" לעצמך יסורי מצפון על הכעס שלך כלפיהן וכשהיית "בטרנס של עצבנות" לא חשבת על זה..נכון? הנה.ראי,כבר את "נקיה" ו"טהורה". שיהיה לך ערב קסום.

miri362

New member
אתה מקסים תודה על העידוד

ונתת לי ליראות את הדברים בצורה קצת אחרת יסוריי מצפון עדיין קיימים(על הכעסים שיצאו על הבנות) אבל עכשיו קיבלו צורה אחרת ואפילו חיוך עלה אז באמת תודה

Netta79

New member
../images/Emo24.gif

אוףףףףףףףףף מבינה אותך ... מה עושים ? הלוואי וידעתי , עוקבת כמוך אחרי תשובות החכמים בשרשור...
~נטע

miri362

New member
תודה על העידוד ולילה טוב לכולם

המון תודה מקווה לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב לשיר אותו בכח לשיר אותו בכאב ..... עם הרבה אופטמיות והמון חיוכים

למעלה