לא יודעת מה לעשות
שלום
שמי דניאל ואני בת 16 וחצי. בכיתה י"א הופעתי פה כמה פעמים בפורום, אבל אני לא קבועה פה
יש לי טוראט, ולמען האמת? אני די שמחה מזה
(למרות שלקח לי המוון זמן להיות גאה בטוראט) קצת עלי: הטיקים הופיעו אחרי שהיגרתי לארה"ב עם המשפחה, הייתי בכיתה ב. רק בכיתה ד' שהמצב היה בלתי נסבל לקחו אותי לשניידר, והופס! יש לי חבר חדש, הטוראט. הייתי על רטלין, רטלין SR וLA, אבל התופעות לוואי היו יותר גרועות מהתועלת. ואז לקחתי קונצרטה. בסוף ט, אחרי המון שנים של דיכאון ,ניסיתי להתאבד, היה נמאס לי מהמצב שהייתי שרוייה בו, בלעתי כמות גדולה של קונצרטה ואושפזתי בשניידר. ואני עד היום על טיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי שעשה לי נפלאות ואני על כדורי פלוקטין ושום דבר אחר. זה מגילת חיי. אני גם רוצה להוסיף שאני נורא מתעניינת ביפן,שומעת מוזיקה יפנית ואני לומדת יפנית אצל מורה, ואני נורא מושפעת מתרבות יפן. אפשר להגיד שאני אובססיבית לגבי יפן8 -{ (אני גם מתקשרת עם יפנים דרך האינטרנט) בזמן האחרון אני נכנסת יותר ויותר לדילמה על החיים קשה לי. קשה לי להתרכז. קשה לי לשבת וללמוד, ואני כבר לא יודעת אם זה הבעיות שלי או העצלנות שלי. אני לא מסוגלת ללמוד, אני רוצה ללמוד! אבל לא מסוגלת. עם היפנית יותר קל לי להתסדר, כי אני אוהבת את זה, אז איכשהו אני מצליחה ללמוד ולהכין שיעורי בית. אבל את הבית ספר אני לא סובלת, לא סובלת את המערכת חינוך ואת הנושאים שאני לומדת, הציונים שלי נעים בין נכשל (אני מדברת על 40 ואפילו 20) לבין 70-80. למה עניין הלימודים כל כך מפריע לי? כי יש לי חרדות לגבי העתיד. ופה הבעיה שלי מתחילה אין יום שאני לא חושבת על העתיד שלי, זה כבר הגיע למצב של חולניות. (לפי דעתי) אני מפחדת שאני לא אמצע עבודה, ושלא תהיה לי בגרות, ואחייה בעוני, ואצטרך לעבוד בעבודות שלא ארצה. זה כבר הגיע לפרנויה. אני רוצה לעשות בגרות, אני חייבת לעשות בגרות, אבל אני לא מסוגלת להושיב את עצמי וללמוד. אני כבר מתה לסיים את הלימודים, להתגייס (אם יגייסו אותי) ולעבוד כבר! להכיר אנשים שתחומי העניין שלהם זה "ואו איזה נעליים קנית". אני רוצה ללמוד יחסים בין לאומיים באוני' וגם ללמוד את השפה. וכך אוכל לעבוד כמתרגמנית, או כל עבודה שקשורה לנושא. אבל אני בחרדות שלא יעסיקו אותי, ושזה לא נושא טוב שמביא מספיק פרנסה. תודה לכל מי שקרא עד לפה, היה לי קשה להפתח ככה האם הרטלין יעזור לי? אין לי בעיה עם החרפת הטיקים, לא מעניין אותי מה אנשים אחרים חושבים עלי האם החרדה ברמה הזאת נורמלית? או שזה עוד תכסיס של הOCD? באמת תודה רבה! ~דניאל
שלום