לא יודעת מה לעשות

לא יודעת מה לעשות

לא יודעת מה לעשות.. דילמה קשה קשה. יש לי ילד של הדיירים שלי אצלי בבית. ילד בן 18. הוא גר ברחוב כמעט שנה..הם זרקו אותו מהבית..(כתבתי עליו לפני שנה)..היא וויתרה על הבן שלה בשבילו..בשביל החבר שלה. כן, החבר הוא זה שעובד ומפרנס. היא לא ..הוא לא רוצה שתעבוד..ככה הוא שולט בה. אין לה חשבון בנק ..אין לה כלום על שמה. והוא לא סובל את הבן שלה. הוא זרק אותו מהבית בתחילת שנת הלמודים לפני שנה. הילד הזה לזכותו ..לא נגרר לפשע או לסמים. גר ברכב שלו..הלך לבית ספר..לפעמים לא הגיע ולא עשה את המוטל עליו..אך הוא עבד לפרנס את עצמו..ומידי פעם מצא מיטה וגג אצל חברים. לפני 4 חודשים ..היא פנתה אלי שאתן לו חדר..כדי שיוכל לפחות לגמור קורס אחד כדי לקבל תעודת גמר מבית הספר. הסכמתי..בשבילה. לא בשביל הילד. הוא מאוד קשה..והוא אצלי כבר 4 חודשים..אוכל..ישן..משתמש בכל הדברים של הבית..כאילו זה ביתו. הסכמתי נכון? אוקי.. אבל עכשיו אני עוברת דירה בעוד חודש. מתחילה לארוז ולתת דברים מהבית..כי עוברת למקום קטן יותר. והילד צירך והיה אמור לדבק עם אמו והחבר שלה לחזור הביתה. אולי אפילו לתת קצת כסף בשביל השכר דירה..משהו שייתן לחמור NEXT DOOR איזה INCENTIVE להחזיר את הילד הביתה. והוא פחד ולא דיבר איתו. עכשיו אני שומעת: שהיא הכניסה ילד של חבר שלהם לחדר שלו..ולו אין לאן ללכת. אין לו חברים..המשפחה שלו דפוקה..אמא שלו וויתרה עליו למען ילדי השכן..ואני לא יכולה לקחת אותו עלי. לא יכולה לקחת אותו איתי. וחייבת שיצא מהבית..מרגישה מה זה חרא.. מרגישה רעה..אבל אין לי פתרון. מרגישה חרה ואין לי פתרון. לילד הזה אין גרוש להשכיר חדר..או רכב..כל הדברים שלו בבית אצלי..וואו.. וממש כעסתי עליו..שלא דבר עם אמא שלו..ואולי עכשיו ידבר...לא יודעת מה לעשות..גר אצלי כבר 4 חודשים..

הילד הזה

צריך לקחת אחריות על החיים שלו, עד עכשיו היה מי שידאג לו, וזה נוח אבל הוא צריך להבין שבחיים אי אפשר להיתלות על אחרים. אז הוא יכעס, יופי ולך נשבר הלב, עוד יותר יופי אבל את לא צריכה לקחת אחריות על בן של אחת שלא אכפת לה מהבן שלה. ואם לאותו בן, באמת היה אכפת מעצמו, היה קם ומוצא עבודה, ומשכיר לעצמו חדר קטן וחי בזכות עצמו, ולא בזכות רחמים עצמיים.

הילד הזה עובד

עובד ..רק שזו עבודה שלא מכניסה כסף מספיק לשכור חדר ואין לו קרדיט היסטורי..כך שאין סיכוי למצא לו משהו.. רק בן 18 ומתחיל את החיים. היום..הוא חייב לדבר עם אמא שלו. ואם לא אז אולי אמצע לו "שלטר"..מקלט לאנשים שאין להם בית? אולי זה פתרון?

אז אם ככה

אולי באמת כדאי למצוא לו דיור חלופי בשאלטר לא מבינה אמהות כאלה שבשביל בן זוג, זורקות את הילדים שלהם
בעעעעעעעעעע

יש אמהות כאלו

ולא רק שמצדיקות את ההתנהגות הזו עוד חושבות שזה בסדר. לא פעם זרקה אותו..בגלל מה? כי לא קם בזמן לבית הספר.. כי לא כבה אורות כי התקלח יותר מידי זמן..והחשבונות עלו.. כי לא מנקה אחריו וההוא החבר שלה שמפרנס אותה..גם בן זונה לא קטן..כל דבר שלא היה בסדר האשים את הבן שלה..בזמן שהבן שלו..נחש קטן..עשה את הכל. וככה זה היה..והוא עזר לה לוותר על הילד שלה. והיא יושבת ומתארת לי למה זה מוצדק. בא לי להקיא ממנה. אז לקחתי אותו אלי. (והילד הזה הוא גם נצלן לא קטן. רועי שלי ידע ..אני ידעתי..ובכל זאת החלטנו יחד לתת לו מקום)..עכשיו..שנינו מרגישים רע..עם זה שהחלטנו לעזוב..והוא צריך למצא מקום..ואין לו לאן ללכת.

Rinattt

New member
מיכלי

האמא הזו היא לדעתה בסדר גמור, זה שהשכל שלה מצומצם לא בעיה שלך, עזרת לילד? אשרך! כל הכבוד לך, אבל את לא אחראית לו מעבר ליכולתך, לשנות את העולם את לא תצליחי.

סיפורים שכאלה

משגעים אותי בכול פעם מחדש. לא יודעת אם רק באמריקה טרוף מהסוג הזה כ"כ נפוץ, אבל כך זה נראה.

הטירוף הוא בשיטת החנוך

ההורית שיש להם כאן. עד היום לא מבינה אותה.. לא מתכוונת להבין ואין בכלל עם מי לדבר על זה. מעניין איך הישראלים נשארים ישראלים...

אז

מכירה ילדה בת 23 נשואה היום. ישראלית. אמא שלה זרקה אותה בגיל 16 לרחוב. לא היה מתאים לה ילדה בבית. היתה גרושה והשתרללה..אז זרקה אותה ..והילדה הסתדרה.. זה לא עיניין של לאום. זה עיניין של הורה בלי מצפון..בלי אחריות.

מירנטו

New member
לא ילד

הוא כבר לא ילד שילך למלצר או שיתגייס.יש גם בני עשירים שנאמר להם שעד גיל 18 קיבלו לאכול ומקום ללון ומפה שיסתדרו לבד וזה לא מתוך מחסור אלא כדי לחשל את הילדים.אני אומרת את זה מנסיון שלי.הבחור הזה צריך להבין שאם אין אני לי מי לי.את יכולה רק להסביר לו זאת.בהצלחה.

sholy1

New member
מיכלי בשביל זה יש DCF.....

המחלקה לטיפול בילד ובמשפחה...טלפון אחד לDCF האזורי יפתור את הבעיה..ובאמת כבר מזמן היית צריכה לעשות את זה ! נכון הם מאוד לא נחמדים להורים שאינם מתפקדים עד כדי קנסות כספיים כבדים,מאסר ושלילת כל הזכויות ההוריות אבל...הם יטפלו בילד ויעזרו לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!11לכן הפיתרון הוא טלפון לDCF!!!

לא שולי..הוא מעל 18

התעננינתי במקלט לצעירים..אבל שוב הוא מעל 18. יש כאן שלטר לצעירים שיש להם בעיות בבית..כבר אדבר איתם מחר. אם בגלל שעבר את גיל 18..לא יקבלו,אולי לפחות יפנו למקום הנכון. האדיוט NEXT DOOR..כרגע עוד לא מתרצה... אולי זה ישתנה..אבל כרגע אין לי הרבה אופציות..ואני לא מפנה את הילד הזה לרחוב. אני אמצע לו מקום.

למעלה