לא יודעת מה לעשות

chani5

New member
לא יודעת מה לעשות

אני לא יודעת מה לעשות..יש לי חבר..ונדמה לי שאני אוהבת בנות.אני לא ככ סגורה על עצמי וזה משגע אותי.

אני מציע את הדבר הבא

יש לך כמה אופציות : 1. לא לעשות עם זה כלום, ולהמשיך לתהות, ולחשוב, ולהתלבט. 2. להיפרד ממנו, ולנסות להתחיל עם בחורה ולבדוק את העיניין הזה. 3. לא להיפרד ממנו - ובמקביל לנסות לבדוק את עיניין המשיכה לנשים - בלי ידיעתו!!! (שאז נוסף לכל ההתלבטויות ריגשי אשמה בגלל בגידה) 4. לספר לו על זה ולראות את התגובה (שיש סיכוי שתהיה - יופי - בואי נצרף בחורה למיטה - מה שלא תהיה התגובה המתאימה) אני חושב שאם יש לך ספיקות מסויימים - כדאי לבדוק אותם לפני שממשיכים הלאה בקשר. אין טעם להמשיך להיות חברה של בחור - ולהימשך לבנות בסתר. כדאי לדבר איתו ולראות מה תהיה התגובה או לפחות לבדוק את העיניין בלי ידיעתו. אם אתם שניכם דתיים - זה משנה את התמונה כמובן, ואז אין לי בדיוק מה לומר בנושא, כי העולם הדתי פחות פתוח להתנסויות כאלה. אבי

abomination

New member
בנוגע ל-3...

אם כבר אז אי הידיעה שלו היא עניין הבגידה(ואני מחשיב את זה כעניין חמור מאד, אבל כל אחד ועמדותיו). אם היא תלך בדרך של מס' 4 והוא לא יגיב בדיוק ב"בואי נצרף בחורה"(שאז באמת אין ממש על מה לדבר איתו עוד), אלא יותר בסגנון "תבדקי את עצמך, אני רוצה שתהיי בטוחה במה שאת רוצה כי אני רוצה באושרך מעל הכל"(אוי, כל כך רומנטי, לא מתאים לי ולציניות שלי
), אז זו לא תהיה בגידה. אבל אני חושש שזה מעט קשה ומסוכן לבשר לו ללא הכנה, בייחוד אם היא דתיה. ו-chani5, את במקרה לקחת את השם שלך מסדרת ספרי חולית? אם כן את מוזמנת לקומונת חולית בתפוז- http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=1457 אני יודע שהקומונה חצי מתה, אבל את מוזמנת לשאול שאלות גם שם.

abomination

New member
כן, אופס, רק אח"כ הביאו לתשומת ליבי

שהשם שלה בטח מתייחס ל"חני". אנגלו-עברית שפה קשה.

זה על דרך המשל

זה לא משנה אם זה יהיה מיטה או לא, פשוט לא תהיה לו בעיה שתהיי עם אישה נוספת... ואגב, היום בנות 16 ודתיות עושים יותר ממה שאני עשיתי בגיל 23... אני יודע, ראיתי.

למעלה