לא יודעת מה לעשות....

ש י מ ל ה

New member
לא יודעת מה לעשות....

למדתי מדעי המעבדה במכללת הדסה, סיימתי בהצלחה. עבדתי בתחום. מהר מאוד הבנתי ש הרבה כסף בתחום הזה לא מרוויחים . עזבתי. למדתי שנתיים בחוג להנדסת מחשבים. קיבלתי תואר "הנדסאית תוכנה". אחרי שסיימתי את התואר הבנתי שגם איתו אין לי מה לעשות. כולם מחפשים בוגרי תואר ראשון. אני בדילמה קשה.. אני מחפשת עבודה .וכמעט ככככללל המעסיקים מחפשים אנשים בעלי תואר ראשון . למרות שאני למדתי 4 שנים (שזה כמו לתואר), לא מקבלים אותי. אני רוצה להשלים לתואר , אבל זה בלתי אפשרי, בגלל שעות ההרצאות הלא נוכות, לא אוכל לעבוד. אני חייבת לעבוד, גם בשביל להתפרנס וגם בשביל שיהיה לי כסף לשלם על שכר לימוד. אבל לא מקבלים אותי לעבודה, כי אין לי תואר. אין נמצאת במעגל סגור . לא יודעת מה לעשות. תעזרו לי בבקשה.

עבודה מתאימה

1. ישנם מספר מסלולים בהם ניתן להשלים לתואר ראשון בלימודי ערב: מכללת הדסה ירושלים, מסלול השלמה להנדסאי תוכנה מכללת עמק יזרעאל מכללה אקדמית נתניה, לימודי השלמה להנדסאים לקראת תואר ראשון במינהל עסקים. אונ' פתוחה, אקדמי, רעננה סניפים בארץ מידע נוסף במוסד 2. יתכן שמה שיעזור לך זה פיתוח מיומנויות רלבנטיות לחיפוש (ומציאת) עבודה, ולאו דווקא לימודים נוספים. ישנן סדנאות בשירות התעסוקה, למשל. גם במסגרת יעוץ קריירה (במכון הדסה או במקום אחר) תוכלי לשפר מיומנויות שלך. בין היתר: כתיבת קורות חיים שיפתחו בפניך את הדלת לראיון, כיצד להתראיין כך שיכולותיך יבואו לידי ביטוי מירבי, כיצד ליצור לך מע' של NETWORKING, ועוד. בהצלחה!!!

ש י מ ל ה

New member
להדסה

1.למכללת הדסה יש השלמות לתואר בערב? אני מדברת על השלמות לתואר, כי יש לי תואר הנדסאי . 2. האם במכון אוכל למצוא את כל המידע על ההשלמות? איך מגיעים אליכם? צריך לקבוע מראש? אתם ממוקמים ברח' שטראוס, נכון?

המשך בירור

יש במכון הדסה מרכז מידע תעסוקתי. מומלץ לקבוע בטלפון 02-6244344. הכתובת בירושלים: רח' שטראוס 24. לגבי מכללת הדסה: המידע שהעברתי אליך נכון למיטב ידיעתי, אך פתיחת המסלול מותנית במינימום נרשמים. מדובר במסלול השלמה להנדסאי תוכנה, מיועד להנדסאי תוכנה מצטיינים. תעודה בסיום: תואר ראשון משך הלימודים: שלוש שנים מסלול יום, ערב ו/או יום ו דרישות מוקדמות: הנדסאי טלפון: 1700701414 כתובת: ת.ד.1114 הנביאים 37 91010 מכללת הדסה ירושלים, לימודים אקדמיים מידע נוסף במוסד

fighter21

New member
כפי שאני רואה

את צריכה לחזור לעבוד בעבודת סטודנטים, ובכך גם כנראה לרדת ברמת החיים שלך עד לקבלת התואר. או אפשרות שנייה, זה לחסוך סכום כסף גדול ללימודים, ושוב פעם לעבוד בעבודת סטודנטים במשמרות. אין מצב ללימודי ערב?

למעלה