לא יודעת מה לעשות

inbalis

New member
לא יודעת מה לעשות

הכרתי מישהו לפני כמה זמן והכל היה נפלא נהנים יחד ומבלים ממש טוב לי איתו. אך בזמן האחרון אני מרגישה שהוא קצת מתרחק לא יודעת למה כבר פחות מתקשר ושאני מתקשרת הוא ממש שמח לשמוע אותי אך הדברים לא באים ממנו כמו שהיו לפני כן ממש עצוב לי חשבתי שכבר מצאתי לי בחור נחמד ולהמשיך איתו את החיים ובנתיים אני כבר לא בטוחה בכלום מקווה שהדברים יסתדרו אך כבר אין לי יותר ציפיות

ניקולי

New member
מזל אחד

אנחנו יודעים להתמיד,לא מוותרים כ"כ בקלות, גם אם נדמה לנו שההוא רוצה את הקשר בדיעבד הוא בכלל לא רוצה. אני חושבת שאלו האנשים מנסים להרפות ממך/אך לא רוצים לפגוע בך, על כן הם מביאים אותך למצב שתתיאשי מלהתקשר אליהם. וכביכול תעזבי אותם את מרצונך החופשי. יחד עם זאת לפני שאנחנו מסקים מסקנות , בואי נחשוב לרגע... אולי בכלל הוא מוטרד מבעיה כלשהי? וקצת קשה לו להתחבר בימים אלו? אולי הוא רוצה קצת מרחב,כי הייתם הרבה ביחד מאז שהכרתם? תחשבי, אני בטוחה שתמצאי..

../images/Emo41.gifעינבלי../images/Emo41.gif

היי חמודה ואלה מה אני יגיד לך לפחות לפחות כשאת מתקשרת הוא שמייח זה כבר יפההה זה לא שהוא מתבעס שאת מתקשרת הוא שמייח וזה מעולה דברשני את יכולה לשאול אותו אני נתקלת ביום יום באנשים שמתביישים שלא מדברים ואני שואלת בשביל מה בוא עולם ברא לנו את הפה?< תדברי תשאלי אותו למה כשתא מתקשרת הוא בעננים אבל מיוזמתו זה לא בא אולי אין לו כסף לזה יכול להיות אם היית אומרת שהוא לא שמיח לשמוע ממך הייתי אומרת אולי מישהו אמר לו משהו אולי הוא פגש מישהי יש מיליון סיבות אבל את אומרת שהוא שמייח אז לפי דעתי אולי אין לותקציב אולי הוא סתם מפונק ורוצה שאת תתקשרי אליו ותפנקי אותו קצת לכי תדגי גם הגברים מתים על הפינוק הזה לפי דעתי יאלה לכי תלבשי קצת צללית קצת ליפגלוס מעגל ריסים וקדימה אליו דברי איתו תשאלי אותו מה מאמי אני רואה שאתה אוהב שאני זאת שיוזמת מה קורה פינוקי? ככה תגידי לו לכי על זה תראי מה הוא יאמר אחלה יום

kanb

New member
פשוט מאוד.

תני לדבר איתו לשאול אותו האם משהו לא בסדר. כמובן לא בקטע של ריב אלא סתם כדרך אגב כדי שהוא לא ירגיש שאת לחוחצת מידי. תנסי להבין האם הוא רוצה לקחת את העניינים לאט או שיש סיבה נוספת לזה שהקשר הוא חד צדדי.

רק בגדר עצה (או מה שעובד אצלי)../images/Emo98.gif

וואללה, נשמע כמו משחק ילדים אדיוטי
אולי, אבל אף פעם לא אכזב... פשוט הופכים את היוצרות, תפסיקי ליזום, תיצרי לעצמך חיים מלאים, היי עסוקה ותני לו קצת לתהות, לאן ענבלי נעלמה.. אם הוא יודע להעריך אותך, ואם חבל לו להפסיד אותך, הוא יחזור לעצמו טיק טק.. אם לא, אז לא הפסדת כלום בעצם... הם צריכים קצת אתגר, קצת קושי, אולי פתטי, אבל אמיתי (לפחות רובם)... ולכי תדעי... יתכן גם שבזמן הזה של ההקפאה
, יכנס לחייך מישהו שווה הרבה יותר? ים בהצלחה!!!

למעלה