לא יודעת מה לעשות

איתיה

New member
לא יודעת מה לעשות

יש לי בן זוג אוהב, מפרגן מתוק, לשנינו זהו פרק ב' בחיים. כבר בתחילת הקשר היה ברור לבן זוגי שהיתה לי התנסות עם נשים. יש לי חברה שאוהבת אותי וגם אני איני אדישה אליה, המשיכה היתה לפני שהכרתי את בן זוגי. בן זוגי בדיעה שעלי לממש את הפנטזיה שלי איתה אולם מתנה זאת בשיחה שלו איתה, רוצה לודא שהקשר שלי ושלה לא יפגום בקשר שלי איתו, כלומר שלא תקלקל שום דבר. ככל שהמועד מתקרב אני מתלבטת האם להשאיר זאת כך כלומר מתח מיני ומשיכה בלתי ממומשת? נא עזרו לעשות חשיבה טובה בענין

איל באש

New member
ברוכה הבאה איתיה ../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif

יש פה פחד מאחורי המילים, חשש שאחרי השיחה של בן זוגך עם אותה בחורה שאת נמשכת אליה , משהו במערכת היחסים שלכם יפגם. אם היית בטוחה שאין סיכוי שתפגם מערכת היחסים שלכם, סביר להניח שהיית מאפשרת לבן זוגך לשוחח עם אותה בחורה, וסביר להניח שלא היית מודאגת והיית הולכת על זה בלב שלם. אם יש כן סיכוי שמערכת היחסים שלכם תפגע, ואת יודעת שיש. הייתי ממליץ לך לעשות סדר עדיפויות ולחשוב מה יותר חשוב לך. האם לממש משיכה מינית לאותה אישה , האם לממש פנטזיה? או להשאר במערכת היחסים היציבה שלך? יש לנו המון פנטזיות בחיים ולא כולן מתממשות, כי לא את כולן אפשר לממש . בידייך זכות הבחירה, ורק את יודעת מה יהיו ההשלכות של מימוש הפנטזיה. לכי עם ההרגשה שלך, ולא עם הילדה הקטנה שנורא נורא רוצה. לפעמים אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אולי עם בן הזוג הזה אי אפשר לממש פנטזיות כאלו. תחליטי מה יותר חשוב לך. והכל מאהבה, בשלווה ותוך כדי שיקול דעת, שום דבר לא קורה לנו סתם ככה, יש לנו שיעור בכל דבר. הסכילי לקבל את המתנה שהשיעור הזה מעניק לך.

היי איתיה../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

דעתי שהדבר הנכון לעשות זה, סדר עדיפויות. ומה אני באמת רוצה. ולפי זה להחליט. אביבה.

ל ש ם

New member
הספק הזה

איתיה את משדרת ספק זה מה שקיבלתי מההודעה שלך מעבר לנושא עצמו: פעם שמעתי משפט שאימצתי ובמשך השנים למדתי להעריך את המשפט ולהשתמש בו בכל פעם שהספק מנכר בי. "אם יש לך ספק - אין לך ספק" אם את מפקפקת, כי משהו מטריד אותך כנראה שיש משהו שמאותת לך שמשהו שם לא עושה לך טוב. תעשי בדק בית עם עצמך/עם בן ובת זוגך בהצלחה נ.ב. אהבתי את הניק שלך

למעלה