לא יודעת מה לעשות :(

mororev

New member
לא יודעת מה לעשות :(

ככה... יש לי אפשרות לעבוד בליל הסדר של הקיבוץ, ולקבל בסוף הערב 400 שקל ביד. שזאת לא הצעה שמקבלים כל יום... אני לא יודעת אם כדאי לי או לא... מצד אחד, אפשר להגיד שאני די צריכה את הכסף כי אני גם טסה לגרמניה כמה ימים אחרי (משלחת של בצפר), ומצד שני... איזה מן כלבה תמכור את המשפחה שלה בליל הסדר? *חוץ מזה, שאחרי זה בטוח תבוא איזה זקנת מכבסה שתדאג להפיץ שמועה ש"הבת של..." עבדה כל ליל הסדר במקום להיות עם המשפחה והיא רודפת בצע שזה משהו" או איזה שמועה הזויה כזו או אחרת...חח עזרו לי אנשים טובים :)

Nipiy

New member
400 שקל??

קצת מוגזם..אם זה יגרום לך להרגיש יותר טוב תבקשי חצי מחיר

mororev

New member
הפוך..

אם זה היה סכום קטן יותר זה רק היה אומר כמה מכרתי את המשפחה בזול...תחשוב על זה רגע.

moranka

New member
כסף תמיד צריך

אם זה לא לטיסה, זה למשהו אחר. אם את חושבת שתצליחי להסתדר בלי 400 ש"ח תוותרי. אם את חושבת שתצליחי לעבור את ליל הסדר בעבודה ולא עם המשפחה, תעבדי. ושימי *$% על כל הזקנות מכבסה הקנאיות שאין להן מה לעשות בחיים חוץ מלרכל... רוצה להסיט ממך את תשומת הלב? שימי באחד הכסאות כרית פלוצים... סתם זה לא יפה...

MsUnderstood

New member
../images/Emo24.gifבשביל זה אנחנו פה!

ובשביל להעביר את הזמן.... אם להורים שלך אין בעיה..אל תשימי על הזקנות בקיבוץ... בכלל מה שהשבוע הזה לימד אותי זה שאנשים בקיבוץ זונות אז בכלל אל תיקחי אותם בחשבון ואת מוזמנת לתרום את הכסף לנפגעי "אנשים בקיבוץ הבטיחו לי שהם יעשו משהו ואז הם לא עשה ונתקעתי עם הוצעות ענקיות בגלל זה"

moranka

New member
דנה- נראה לי שלמדת לקח חשוב

את רוצה משהו תעשי אותו בעצמך... עם מה נתקעת חוץ הכסף ?

MsUnderstood

New member
עם המינוס שגדל בגלל זה

ואני לא יכולה להכין גלופה לבד...מישהו צריך להכין...

יהיה להן תמיד על מה להתלונן

אבל מה זה משנה לזקנות האלו כל עוד יש אנשים שבאמת יהיו מוכנים להגיש להן אוכל לשולחן בזמן שאחרים מתחמקים מזה ואף אחד לא אומר להם דבר!

תעבדי. לא רק בגלל הכסף, אלא גם בגלל

שלשבת כל הסדר השואתי הזה מול טקסט תנכ"י וצלחת חיוורת של געפלטע ומצה זה עונש.

GMN

New member
אני איתך../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

לא סובל את ליל הסדר. ולא רק בגלל סיפורי הילדים על משה והחבר'ה והאוכל האקסטרה אשכנזי, גם כל הקטע של כל המשפחה ביחד תמיד יוצר בעיות...אין לי כוח לשטויות האלה. אפילו פעם אחת בתקופת הצבא התנדבתי לסגור את ליל הסדר...והוא ממש לא חסר לי.

moranka

New member
זה סכום מאוד יפה

בהתחשב בזה שאף אחד לא שש לעבוד בערב החג הספציפי הזה

boazgilad

New member
מאיזה קיבוץ את?(מצחיק שאת התשובה אני אראה בטח

אראה עוד 18 יום
זה בסדר גמור לעבוד בערב חג שום דבר רע לא יקרה תאמיני לי

למעלה