לא יודעת מה לעשות?????????

h a g i t 3 7

New member
לא יודעת מה לעשות?????????

אז בעלי הודיע לי שהוא רוצה להתגרש, ידעתי שזה יגיע בסוף אנחנו לא כ"כ מסתדרים ולדעתי הוא פשוט לא אוהב אותי. אני לא יכולה להכריח אותו להשאר איתי ולאהוב אותי, ולכן עם כל הכאב הנורא הזה שלחשוב שלא גרמתי לו אושר אף פעם(לפי דבריו) אני נאלצת להסכים איתו ולפרק את החבילה.... יש לנו 2 ילדים קטנים שכל פעם שאני חושבת עליהם בא לי למות.... אבל מנסה לחשוב על זה בראש צלול : מאיפה מתחילים? למי פונים? האם קודם הוא צריך לעזוב את הבית ולספר לילדים? או שקודם צריך להתחיל בתהליכים? יש איזה מקום או טלפון שאפשר להתייעץ? תודה מראש מהמבולבלת

1jack24

New member
קשה אבל אפשר.....

קשה אבל אפשר להמשיך.... אל תחשבי שאין לך מה לעשות יש הרבה מה לעשות.... אבל ראשית עלייך להיות רגועה ולהמשיך בחייך בלעדיו. כל דבר ממה שהזכרת יש לו את הזמן שלו. אל תאבדי את הראש תמשיכי בחייך כרגיל. הוא עוזב אותך ואת הילדים שהוא יתחיל לחשוב על הסרט שהוא הולך לעבור, אבל את עכשיו האחראית על חייך על חיי הילדים . מותר למרר בבכי כי זה משחרר אבל החיים הם מלאי הפתעות אולי לאחר שהוא ייצא מחייך תמצאי מישהו שכן תסתדרי איתו ותפתחי פרק ב טוב יותר.... יש עוד הרבה דברים על קו הזמן הזה מרגע ההודעה ועד בכלל ותראי שהשד לא כל כך מפחיד . לא הסתדרתם לא נורא לא הפסדת כלום את תשארי האמא של ילדייך והוא ישאר האבא של ילדייך ואולי תזכי לחיים טובים יותר, קחי הרבה אוויר וצאי לדרך משוחררת יותר . גם אני עברתי את זה ואני משוכנע שכל או רב משתתפי הפורום הזה עברו את זה.... זה היה קשה אבל אפשרי....... בהצלחה את חזקה ויכולה........ ג'ק

my sunshine

New member
נסי

לפנות ללשכה המשפטית בויצו או נעמת באזור מגוריך. קבלי שם מידע על זכויותיך, על התהליכים וכיצד להמשיך מכאן והלאה. אם המצב ביניכם סביר וניתן לשוחח, הייתי ממליצה לפנות לגישור. זו הדרך הטובה ביותר, אשר חוסכת מלחמות מיותרות ודואגת לטובת כל הצדדים ובעיקר לילדים. ברגע שיהיה לכם הסכם חתום, תוכלו לאשר אותו בבית משפט לענייני משפחה ובמקביל לבקש גט ברבנות. בנוגע לילדים, זה הדבר החשוב ביותר. אם אינכם יודעים כיצד לעשות זאת הייתי ממליצה לפנות לאיש מקצוע שיעזור לכם לעשות זאת. ושהוא לא יעזוב את הבית לפני שמספרים לילדים.

../images/Emo45.gif

כמו שאמר רבי עקיבא - כל התורה על רגל אחת, מתומצתת וכ"כ נכונה

allar

New member
איך להגיד לילדים

יש שני אתרים טובים לדעתי להתיעץ בקשר לאיך להגיד לילדים: החיים לא נגמרים, רק מתחילים... בהצלחה

or622

New member
אחרי כל מה שאת מתארת, את תצטרכי להסהיר לעצמך

ופה הייתי מעוניינת לעזור לך, בתור מישהי שעברה ושרדה את המבול הגדול. אני יכולה להצביע בודאות שמה שעזר לי הכי הרבה זה החקירה שלי והרצון שלי להבין למה, מה הטעם בכל זה, אם גם את כמוני הייתי מציה לך לקרא את "אלף עיצות לחיים" של המקובל ד"ר מיכאל לייטמן או לצפות בשדורים שלו בים חמישי ב 20:30 "מקובל עלי" התוכנית תשודר בערוץ הטלוויזיה הקהילתית "מכאן" (ערוץ 98) ובערוץ הקבלה באינטרנט www.kab.tv/mekubal . תנסי אני בטוחה שתמצאי את הדרך לעשות את הדבר הנכון בצורה הנכונה, המון בהצלחה , אני מחזיקה לך אצבעות

לחגית המתוקה.

היי,חגית, כולנו ידענו עוד לפני המון המון זמן שזה יגיע וניסינו לדחות את הקץ באינספור תירוצים והלכנו ליועצים למיניהם והיו שייעצו תעשו עוד ילד וככל יסתדר ולכולנו המציאות טפחה על הפנים.היינו בודדים מאוד וחיינו חיים ללא אושר וללא כיף רק למען הילדים אבל כמה שניסינו להסתיר את המציאות העגומה הזאת ולהפגין עסקים כרגיל כולפ כבר ידעו אבל שתקו וכן חגית גם הילדים יודעים ונכון הם לא רוצים שזה יקרה כי אנחנו הגב שלהם,הבטחון שלהם אנחנו הכל בשבילם והם חוששים בשקט וגדלים עם כל מיני תסביכים ופחדים שכמובן היום אנחנו לא רואים אבל בעתיד נראה אותם ועוד איך ואולי נשלם המון כסף כדי לנסות ולתקן את הבעיות שאנו יוצרים להם בזה שאנו חיים באקוריום שההרמוניה השקט וההבנה אינם חלק משגרת חיינו. לדעתי טוב עשית בזה שקיבלת את ההחלטה לפרק את החבילה כי כעת הילדים יזכו לקבל זוג הורים מאושרים יותר רגועים יותר ועם הרבה יותר זמן איכות דבר שאולי לא קיבלו בסטטוס הקודם.אל תדאגי מתוקה,החיים ימשכו כהרגלם דלת,כאשר דלת נסגרת נפתחות שתיים חדשות ותתחילי לצעוד לעבר עתיד ורוד יותר חיים שלוים יותר ומאושרים יותר למענך ולמען ילדייך הקטנים. תני לכל לקרות לבד מאיפה מתחילים ולמי פונים היו שאלות שכולנו שאלנו והיום לצערי כולנו מלאי נסיון כמו עורכי דין רק להבדיל שאנחנו חווינו על בשרינו את חורבן הבית השלישי ורק הזמן ירפא את הפצעים לכן מתוקה תהיי חזקה למענך ולמען ילדייך הקטנים,זיקפי את הראש וצאי לחיים.הכל יסתדר בסוף את ממש לא לבד,כולנו איתך ותיאי שבאמת החיים יכולים להיות יפים יותר ממש כמו פעם. אז המון המון בהצלחה .

למעלה