לא יודעת מה לעשות

גל02

New member
לא יודעת מה לעשות ../images/Emo4.gif

שלום בנות, אני חדשה פה אצלכן...הייתי בפורום של חתונות וגם של נשואים טריים ועכשיו הגיע הזמן גם להגיע לכאן. נראה לי שיש לי בעייה: לקחתי גלולות במשך 8 שנים והחלטתי להפסיק לפני כ-5 חודשים. בינתיים קיבלתי כבר פעמיים מחזור אבל הפעם השלישית לא מגיעה. אני לא זוכרת מתי קיבלתי בפעם האחרונה אבל זה בסביבות חודש וחצי אולי אפילו חודשיים ואין כל סימן. לפני שבוע קניתי בדיקת היריון והתוצאה היתה שלילית (פס אחד). אני לא מצליחה להשיג את הרופא שלי - כנראה בגלל החג ואין לי סבלנות לחכות עד יום חמישי. מה אתן אומרות???

פּוֹנְג

New member
גם אני אומרת שאת צריכה עוד קצת

סבלנות. מקסימום אם הרופא עדיין בחופש, תוכלי לפנות לרופא המשפחה, אני מניחה שכדורים להקדמת המחזור הוא יוכל לתת לך.

גל02

New member
שמעתי שלחץ גורם למחזור להתעכב

ובזמן האחרון יש לחץ נוראי בעבודה אולי זאת הסיבה?

פּוֹנְג

New member
לחץ יכול אולי לגרום לביוץ להתאחר

אבל הנקודה העיקרית היא שלפעמים הגלולות עושות בלגן רציני במחזור ויכול לקחת לגוף הרבה זמן להתנקות. אני חושבת שאם תעשי חיפוש עם המילה גלולות, תמצאי הרבה סיפורים על בנות שעברו את זה.

dorlim

New member
הסיפור שלי דומה מאד לשלך...

גם אני הפסקתי גלולות ובמשך חמישה חודשים הופיעו רק שני מחזורים בלתי סדירים לחלוטין. כשהמחזור השלישי התאחר מאד עשיתי בדיקה שהראתה תוצאה שלילית ואחרי שבועיים נוספים בדיקה הראתה תוצאה חיובית
אז מי יודע אולי גם את בהריון
בכל מקרה מציעה שתורידי את מפלס הלחץ כי שום דבר חיובי לא יצמח לך מהלחץ - אם המחזור מתאחר עוד יום פחות יום זה לא מה שיעשה את ההבדל ואם את בהריון.....

גל02

New member
למעלה