לא יודעת מה לעשות HELP!

שירלי132

New member
לא יודעת מה לעשות HELP!

שלום לכם, אני שוב כותבת כאן. עוברת עלינו תקופה לא מוצלחת עם הבן שלי. אני מיואשת לחלוטין ואני ממש לא יודעת מה לעשות כבר. כולם מתלוננים על ההתנהגות שלו: המורה, היועצת, המנהלת, הילדים, ההורים של הילדים.... די כבר! אין לי כוח לשמוע. נראה לי היום שאני חייבת למצוא את הדרך לעזור לו לשנות את ההתנהגויות שטבועות בו. אני יודעת שהדרך ארוכה, אך אני לא מרימה ידיים. אני יודעת שהמערכת כבר הרימה ידיים, אבל אני מאמינה בבן שלי ויודעת שהוא זקוק לעזרה הנכונה. אני רוצה לתאר לכם מה הבעייה, אולי אתם יכולים לסייע: הבן שלי בן 10 וחצי, מטופל בריטלין (שכנראה המינון לא נכון, או שזה לא הכדור הנכון בשבילו) עם בעיות התנהגות קשות. אני מדברת על אלימות פיזית ומילולית כלפי חברים שלו בבי"ס. היתה לנו תקופה טובה יותר כשריטלין עזר לו, אך היום אנחנו בנסיגה, וכזה קורה-כולם מרימים ידיים ולא מאמינים בו. ואז קשה יותר גם לו להתמודד עם מה שקרה. הוא מאוד מצטער, ויודע שזה לא נכון להתנהג כך, ובכל זאת-זה עדיין קורה לו. אנחנו עכשיו בטיפול בדרמה, עזרה לימודית ונדמה שכלום לא עוזר. אני יודעת שזה לוקח זמן, אבל בינתיים התופעות קיימות והוא סובל מזה נורא! אני כבר חושבת על להעביר אותו לבי"ס מיוחד, בי"ס שבו תהיה הבנה טובה יותר של הנושא שם הוא יוכל אולי לקבל את היחס והסיוע להם הוא זקוק. אני מרגישה שאני נלחמת בטחנות רוח בכל המישורים: עם הרופאה המטפלת בקופ"ח שעושה טובה לאנושות עם יחס מחפיר ממש, עם המורים והצוות בביה"ס, עם הילדים והורי הילדים ואני לא יכולה כבר להתמודד עם זה. יכול להיות שעם מינון נכון המצב יהיה אחרת, אבל מה עושים במצבים האלה? איך מתמודדים? איך עוזרים לו לצאת מה-loop הזה? אני משוחחת איתו המון, מנסה להסביר לו, ונראה שהוא מבין. אבל בשעת כעס שלו, הדברים מתבטאים בקיצוניות כזו, שזה ממש מפחיד! אני נמצאת כרגע בצומת סואן ולא יודעת לאן לפנות. אנשים, אני זקוקה לעזרתכם! שירלי

05 מיכל

New member
רופא מתאים - דחוף!!!

את צריכה למצוא רופא טוב, תרתי משמע: בן-אדם טוב שנותן יחס טוב, ושהוא איש מקצוע טוב שמבין טוב בבעיות. ואז לתקן מינון או להחליף תרופה!

מבינה לליבך..קבלי../images/Emo24.gif

אני יכולה להבין לליבך, גם אצלי הגננת וההורים של הילדים מתקשרים, התגובה שלי היא פשוט זו: "זה מה יש" זה לא שאני בורחת מהתחמקות, אני ניצבת ולוקחת אחריות על מעשיו, הסברתי לא פעם להורים שהילד סובל מהיפר אקטיביות וADHD אם משרד החינוך החליט שהילד צריך להיות במסגרת רגילה אז אף הורה לא יכול לבוא ולאמר לי להעביר אותו למסגרת מיוחדת, אל תכנעי ללחץ!! לכי לנוירולוג טוב כנראה הילד צריך מינון אחר, נכון שבבי"ס מיוחד הילד יקבל תשומת לב טובה יותר אבל לא הייתי מעבירה את בני בגלל לחץ חברתי, בשום פנים ואופן לא!! זוהי דעתי ואני שלמה איתה, עכשיו הילד מקבל באמצע הגן עוד כדור רייטלין וזה פשוט עושה פלאים, גם לילד, גם לגננת וגם לילדים שהוא משחק איתם, הוא לא מציק, הוא לא מרביץ, הוא פעיל חברתי וככה זה היה אמור להיות מזמן..אגב..קודם חזרנו מריפוי בעיסוק, הילד החל לפני חודש ריפוי בעיסוק וזה פשוט נפלא, הילד קורן מאושר שם, כמובן הוא תחת השפעת רייטלין אבל אני שמחה לראות את הילד המקסים שלי עובד נהדר ולדעת למה הוא מסוגל להגיע {הוא הצליח להפתיע גם אותי}.. ליבי ליבי איתך, תהיה חזקה, שולחת לך מכאן חיבוק ענקי, אל תתייאשי ואל תרימי ידיים, לא בשבילך, בשבילו.. שבת שלום וכול טוב נטע

שירלי132

New member
אני יודעת

שאני צריכה רופא אחר. יש המלצות? יש בעייה גדולה להגיע לרופאים הטובים. אני מנסה כל דרך. אם מישהו יכול לעזור בעניין, אני ממש אודה לו. תודה רבה שירלי

zivadina

New member
תיקון מינון דחוף!!!

אם הריטלין עזר בעבר, אין סיבה שלא יעזור גם כיום. לכן, דבר ראשון לתקן את המינון בהתאם למשקל הילד, ואחר כך לברר טיפולים התנהגותיים אחרים. חיוך נצחי העבירה את שאלתך לד"ר מנור.

למעלה