לא יודעת מה איתכם

לא יודעת מה איתכם

אבל לי היה אחד הטיולים! חח כמה גשם ירד עלינו מחוז ירושלים באש ובמים וטקס שהתחיל הגשם כולם ברחו למחסה ורק אנחנו המשכנו לרקוד ולעשות כיף חיים.. אז מי שלא בא הפסיד ביג טיים! מלא חברים מהקורסים שלי באו מהצבא היה כזה בסט משצים אני אוהבתותכם.. אז איך היה לכם?

תקנו אותי אם אני טועה- אבל

מחוז ירושלים (כבודדדדדד) שמעו אותנו הכי.. וגם בלטנו (ירוקים) היה לי הכי כיף בעולם והיה שווה להפסיד יום לימודים בשביל להיות עם המשצים(אצלנו בבצפר היום למדו ) שלא נדבר על הטיול בגשם חחחחח היה אחד הגדולים ! אז משצים!- איך היה לכם היום ????????? מחוז ירושלים- א-י-כ-ו-ת

היה ענקק...

חחח היה כל כך כייף... למרות הגשם והכל... עשיו אני מתחילה להרגיש את הכאב ראש... שוב אני אהיה חולה... טוב בקטנה... אני ציפיתי לראות אנשים מהפורום... אבל שכחתי שבכלל אין לי מושג איך אתם נראים...:S אז אני מציעה שכל אחד ישים בפורום תמונה שלו... בכל מקרה.. הכנס הזה היה אחלה סיוום לחופש (חבל שנגמר) :) מחר נראה לי אני לא אלך לבצפר... בטח יכאב לי הראש :p (חחח אם יש בסיבה להבריז לא ננצל אותה?!)... ורביעי חמישי גיחה.. ואני מדריכה פעם ראשונה.. אז נא לשרשר "בהצלחה" :):):) לאב יוווווו

היה שולט

אני ממחוז מרכז אולי כל המשצ''ים שלנו ברחו להם אבל אנחנו המשב''ים נישארנו לרקוד ולשיר.... היינו ממש ליד מחוז ירושלים!! סחטיין על הרעש!! אין מי שלא בא הפסיד ממש בגדול זה היה אחד הכנסים הכי שווים!!! ומי שברח מהגשם(הם ניראו מאוד מצחיק שהם ברחו) הפסיד כי זה היה הדבר הכי כיייף בכנס הגשם!!!! סורי שאני לא כותבת פה הרבה אני עכשיו יתחיל!!:):):) הייתי...... עדן

חחח

ואי די צחקנו שניסתם להפעיל תחניכים ללא הצלחה חחח תודה נשמה ראית מי היתה הראשונה ברכבת שלהקת הנחל שרה? זאת אני היתי והיתי היחידה עם המלמלה כל הדתיות היו עם חצאיות גינס

מה?!

החצאית שלך לא הייתה כזו מלמלתית... וואאייי תהרגי אותי אני לא מבינה איך אפשר לטייל עם חצאית.. ועוד חצאית ג'ינס.. עזבי לטייל ללכת... אני מתחרפנת!!! חח חוצמזה לא איחלתם לי בהצלחה :(

האמת

שחיפשתי אותך:( אנחנו היינו הקבוצה הקטנה אבל המגניבה של המשב''ים מהמחוז שלנו!!(לא כולם היו שם) וראינו אותכם וחיפשתי אותך ולא ראיתי... אני מקוה שבכנס הארצי הבא אני כן יראה אותך!!!:)

maork2

New member
היה כנס מ-ע-ו-ל-ה!!

שווה כל רגע בעיקר הגשם! והפעם כמו בכנס הקקודם (פסח) ירושלים אימפריה!!!!

yara derei

New member
אחח היה מדהיםם!!!

אוףף רשמתי תגובה ענקית באשכול הקודם חח לא נורא..P= ככה, מחוז ירושליים הפגנתם נוחכות וזה היה מדהיםם איך נכנסתםם כולם כזה בירוק ושלטים ובלאגניםם קיצוררר אהבתיי אהבתיי ושוב אני יגיד אהבתי..=] היה מדהיםם לראות את כולםם!!! את כל האנשים המיוחדים מהמחוז המיוחד שליי[כמובן-דרום שולטטטטטטטט] ואווףף לא ראיתי את רונו'ששששששש איזה מעצבנים הרסו לי ת'כנס עם הידיעה שאני לא יראה אותה..=[ חוצמזה-הכל היה מדהיםם!! והגשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איזה ענקקקקקקקקקקקקק!!!!! חחחחחח פתאום נזכרתי בקוקה קולה לייב חחחח שיורד גשם וכולם בורחים כמו מפגרים!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח וואיי איךך השתוללתי שםםם כמו מטורפתתת!! איי אגב, מי קיבל את הסוכריות המתוקות והחמודות והטעימות[שבכלל לא טעמתי] של אתר המחוז שלנו?!

תראו, עם כל הכבוד

ויש כבוד, מחוז תל אביב שלט!!! אנחנו עשינו מסלולים בגשם (חלק מהקבוצות) ובעצרת עשינו הכי הרבה רעש עם המשרוקיות וגם עם הגרון שלנו (אני יצאתי צרודה מהטיול והפעם האחרונה שהייתי צרודה הייתה בקורס 2005)... אבל חוץ מזה... ירושלים סחתיין על ההשקעה!!

יערה שלי

אוף אני מבואסת רצח כל הזמן מזכירים לי את הכנס ואני בדיכי... =[ חבל שבכלל באתי לשם יערה---> אני 3> אותך חבל שלא ראיתי אותך =[[

Ofir Koblenc

New member
היה ממש לא רע

היה קצת באסה עם הגשם שרצה לנקום במטה שקבע שיהיה בסוכות כנס של יום אחד רק, אבל בקטנה :). באמת קבלו ח"ח מחוז ירושלים על הכמות אנשים שגייסתם מכלום... נתראה בכנס הבא :p

למעלה