לא יודעת מה איתכם

AnatDaGoldFish

New member
לא יודעת מה איתכם

אבל לי זה נשמע כמו חדירה לפרטיות. אני לא מסכימה לסבול כזה דבר, במיוחד אם זה בגלל שמועה שמישהו הפיץ עלי. והעובדה שהיא נעשית ע"י מורה או רכז ולא גורם חיצוני רק נותנת להם עוד כח ש(לפי התנסויות העבר)הם מנצלים כנגדנו.

Recluse Warrior

New member
מה אם ההשלכות ?

בהחלט נכלל בקטגורית החדירה לפרטיות, אבל גם אם יתקבל החוק אולי הוא יוכל להרתיע כמה תלמידים, ומנגד להרתיח קבוצה אחרת.

צודק

הם צודקים במה שהם אומרים באמת צריך להרשות להם להסתקל בתיקים זה ימנע מתלמידים להביא סמים אלכוהול או נשק או דברים אחרים שיכולים לסכן תלמידים אחרים רק לפי דעתי לא המורים צריכים לבדוק אלא השומרים בכניסה אם את מתנגדת זה אומר או שאת משתמשת באחד הדברים הנ"ב(הנזכרים בכתבה) או שאת פשוט פוחדת מזה

AnatDaGoldFish

New member
אני לא משתמשת בשום דבר,

ולא מעריכה את הסקת המסקנות הזו. אני לא צריכה שתבין שאני נרקומנית אלימה רק בגלל שהעזתי לנסות ולהביע דיעה כנגד חדירה לפרטיות (שלי!) וגם מי שמשתמש, בטח שלא יביא את זה לבצפר (לרוב).

wizibusy

New member
אני מתנדנד.

צריך למצוא פיתרון, אני לא חושב שזה ה-פתרון. זה דבר בעייתי ביותר ויש לבחון אותו, אולי שיתחילו לקדם חינוך אמיתי עם מורים טובים, זה בטח יפתור את הבעיה. הבעיה של סמים,סכינים וכו' מתחילה ונגמרת בחינוך, החוק הזה אולי ירתיע וימנע קצת אבל מצד שני הוא יפגע קשות בדמוקרטיה . החוק ירתיע וימנע - אין ספק, אבל זה רק יהיה זמני, זה יהיה זמני מכיוון שכאשר לא מחנכים נגד הדברים האלו בסופו של דבר האנשים מוצאים דרך להכניס אותם, ואז כול הפשיעה תעלה רמה.

Recluse Warrior

New member
פתרון ראלי הוא עירוב המשטרה -

כמה שזה נשמע עצוב ואולי אפילו מקומם - חיפוש בתיקים, ו"חדירה חלקית לפריטות" נתונה בידי המשטרה ובטח שלא בידי המורים, גם אם זה לא כתוב עפ"י חוק.

AnatDaGoldFish

New member
אומנם חיפוש ע"י כוחות משטרה

ולא ע"י מורים נשמע יותר הוגן כלפי התלמידים, ואולי ה"פיתרון" נשמע ראלי ואפקטיבי בתאוריה, אבל תתאר לעצמך להכנס לב"ס כשיום יום בכניסה עוצר אותך שוטר ומחטט לך בתיק. אני אישית פשוט לא מסוגלת לסבול משהו כזה. חוץ מזה, אני בספק אם השוטר (או המורה) יתעכב באמת על כל תיק ותיק. כל התהליך יעשה מיותר ורק בשביל מראית עיין ש"נעשה משהו כדי למנוע כאלה דברים". מי שרוצה להכניס כלי נשק לבית ספר (או כל דבר "לא חוקי" אחר) ימצא דרך. אז גם הפתרון הזה לא נראה לי הכי אפקטיבי.

Recluse Warrior

New member
בשביל למצוא פתרון שימנע את כל בעיות

האלימות בבתי הספר, צריכים לארגן קבוצת חשיבה גדולה, שתלמד את הנושא ביסודיות, ורק לאחר מכן תסיק מסקנות עניניות - שיתקבלו על "כולם" כפתרון אידאלי. עד אז, אני רואה לנכון עירוב של משטרה כפתרון. בנוסף אני מוכן "לסבול", חיטוט בתיקי יום ביומו- למרות הידיעה שלא עשיתי כלום, מתוך התקווה שהבדיקה יכולה להקטין את בעיית האלימות בבית-ספרי, ובקיצוניות: אולי אפילו להציל חיים.

avinoam edry

New member
נו באמת יש מספיק אמצעים

שתלמידים יכולים לגרום נזק אחד לשני או למורים שלהם דוגמאת: ידים \ רגלים (אי אפשר למנוע מתלמידים להכניס את זה לבית הספר) ספרים כבדים במיוחד (כנ"ל) שקיות ממולאות מים (שמעתי על מקרה כזה) ומלבד זה לא חסרים מקומות להחביא בהם חפצים אסורים ומסוכנים ולהחדיר אותם לבית ספר ואני לא חשב שיערכו חיפוש גופני לתלמידים וגם זה צריך להיות הצעד האחרון כנגד אלימות תלמידים מה שכן יש פרויקט של הנוער לשינוי חברתי WWW.MANOA.CO.IL שהולך להתחיל בקרוב סביבות חודש אוגוסט תיצרו איתנו קשר ונדבר ...........

avinoam edry

New member
ואם אתם רוצים

לגזול ממני שעות שינה אז הטלפון שלי בבית הוא 026718358

Rc300

New member
לפי דעתי

זהו פתרון לגיטימי לחלוטין....במיוחד אחרי גלי האלימות שהיו לפני חודש וחצי... הבעיה של חדירה לפרטיות באמת "תוקעת".

למעלה