לא יודעת למי לפנות

שוקולתה

New member
לא יודעת למי לפנות

שלום לך נכון כאשר אני לא מבינה את בעלי. הוא יודע שבית בלגן מפריע לי. רציתי להגיד לך איך למי את מציעה לפנות שיוכאל לעזור לי. בנוסף למחלה שיש לי וגם הדיכאון ומצבי הרוח והתרופות שאני מקבלת מקשים אליי את החיים. אני פשוט לא שולטת על הפה שלי. אני קודם עונה. ואחר כך מיתחרטת וגם לא אומרת. ובנוסף סובלת פשוט לא שולטת על הפה שלי. איזה דרך ושיהיה לי קל לחשוב אני פשוט ישר קופצת ולא חושבת וזה הורס לי את החיים. במיוחד עים בעלי. כי אים אנשים אחרים הם מפליגים ואני באותו רגע מרגישה חרה סליחה כאילו מה עובר עליי ושאין טעם לחיים שלי. כאילו מה אני שווה. בעלי אומנם מכיר אותי. אבל בתקופה אחרונה הכל אני פשוט מתחילה להיות מודעת למצב שלי.

zivadina

New member
למי לפנות

אני חושבת שכדאי לפנות לפסיכיאטר שיבדוק מהן הבעיות שלך, וגם יבדוק למה התרופות שאת מקבלת מקשות עלייך במקום לעזור לך. בסוף השבוע ייעוץ כאן הפסיכיאטר ד"ר גל מאירי. אני ממליצה לפרט בפניו את התרופות שאת לוקחת ואת הבעיות שלך. אני בטוחה שהוא יוכל לתת לך המלצות מה לעשות. את שרשור השאלות לד"ר גל מאירי נפתח ביום ה' בערב.

שוקולתה

New member
תודה רבה.

באיזה שעה הדוקטור יהיה הוא עונה במקום. אשמח להיכנס ולישאול ותודה רבה לך.

zivadina

New member
שרשור השאלות לרופא

אנחנו פותחים את שרשור השאלות ביום ה' בערב וכותבים שאלות עד שבת בערב. במוצ"ש הדוקטור ייכנס ויענה על כל השאלות שבשרשור. אחר כך ניתן לראות את התשובות שלו בפורום במשך שבוע שלם.

למעלה