לא יודעת למה אני אפילו כותבת פה...

שונרא2000

New member
לא יודעת למה אני אפילו כותבת פה...

אז ככה: לאקטרס: כמו שכתבתי לך בפורום אחר וגם את זה מחקו, בוא נגיד שיש לכם מה ללמוד על לקבל אנשים בפורום.. עד שסוף סוף הרמתי ידיים ואמרתי "בסדר! ניצחתם! לא מסכימה איתכם אבל ניצחתם!!!" מחקת גם את זה... אז בקשר למסר ששלחת, אין לי מה לעשות בנידון, ניסיתי להפסיק ומחקת אותי, אין לי יותר מה לעשות. חבל..... זה אחד הנושאים שהכי מעניינים וחשובים לי בעולם. רק שאנשים בפורום הזה הם קצת איך לומר.... טוב, אני לא אגיד............ רק שתדעו שהפסדתם עכשיו המון. ואקטרס אם את מוחקת את זה אין לך על מה לדבר איתי בקשר להתחשבות. מצטערת שזה יצא ככה, את נראית לי בחורה אינטיליגנטית, לא רוצה לריב איתך, במצב אחר היינו יכולות דווקא להסתדר טוב מאוד.... באמת אתם צריכים להגיד כל הכבוד למנהלת פורום שלכם שככה אכפת לה ואפילו כתבה לי הודעה. זה הכל. אמרתי בערך את כל מה שיש לי בצורה הכי נחמדה שהצלחתי למצוא.

actress

New member
את יכולה להשאר אבל לא להרגיז ולהציף

את ראית את גודל התגובות שהיו פה בכל מקרה בפורום האחר לא מחקו כלום תחזרי אחורה ותראי אני לא יודעת למה את חושבת שמוחקים לך את ההודעה כל פעם שאת יכולה לחזור ולראות כמה דפים אחורה אבל אם תשתפי כאן אנשים בחוויות שלך על תאטרון ולא רק על השחקן שאת מציפה כל פעם.

שונרא2000

New member
חיפשתי הודעות ולא מצאתי....

תגדירי להרגיז. את מתכוונת שלא לספר לכם על מה אני חושבת? להפוך לתת יצור בפורום הזה ולתת לכם לדבר כאוות נפשכם ורק מידי פעם אולי להאיר הארה קטנה פה ושם? רק כשאתם מבקשים תגובה???

actress

New member
בפורום אחר לא פה פה את עיצבנת

וסתם הצקת עם ההודעות שלך טוב ביקשתי ממך כמה פעמים להפסיק ולהתגרות ואת המשכת הפורום בסדר גמור וכותבים אנשים שבאמת אוהבים את זה ואם את היית כמוהם אז מזמן היית משתתפת אבל את לא והחלטת להרוס ולהציק פה

שונרא2000

New member
טוב, בסדר

כולה רציתי שתגידי לי מה עשיתי לא בסדר, הבנתי כבר שאני מעצבנת. מה הקשר לפורום אחר???

שונרא דרלינג....

מה את מתווכחת איתה בכלל???? היא לא רוצה שתכתבי מה שבא לך בפורום אז לא צריך בכלל לכתוב בפורום הזה...הפסד שלהם!!!! יאללה עם גישה כזאת בחיים לא יהיה להם טרמפ עם ג´וליאנו...

את מתחילה להידמות למושא הערצתך...

שניכם אולי כשרוניים אך אלימים ולא מסוגלים לקבל דעות של אחרים. פסח שמח!

שונרא2000

New member
מה????

טוב, אני במצב רוח של אהבה ושלום... אהבה ושלום, שלום ואהבה, לנשום עמוק.... דבר ראשון אני לא אלימה ובחיים שלי לא נתקלתי בזכוכית בכוונה. דבר שני אני מוכנה לקבל כל דעה של כל בנאדם אחר כל עוד הם לא מדכאים את הדעה שלי. אני מוכנה לקבל את זה יפה מאוד אבל אני לא מוכנה לשנות את החיים שלי עפ"י מה שאחרים חושבים, והאמת שמה שאנשים אחרים חושבים על הצורת חשיבה שלי לא אומרת לי כלום... ככה אני חושבת אם זה לא מתאים לכם אולי אתם לא יכולים לקבל דעות של אחרים... תחשבו על זה

למעלה