לא יודעת אם שמעתן...

sivanickk

New member
לא יודעת אם שמעתן...

אבל באיזה ריאיון בגרמניה שאלו אותו על החברה שלו לשעבר וילה פורד הזאת והוא אמר שמבחינתו כרגע לא המעריצות הן החברות שלו... זה נשמע טוב לא?

LiOr CaRtEr

New member
רגע שאני אבין....

זה אומר שכולן מתחלקות בו?? זה אומר שיש פה אורגיה כלל-עולמית??? חרמן קטן............. ידעתי שיש לו את זה!!

American Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח.....LOL

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח................. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....................................................
קרעת אותי
איזה חמודדדד ניקוש בא לי לאכול אותו
יייייאאאאמיייי

BryNicky

New member
אאאאאאאאאאאאאאמממממממ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

sivanickk

New member
כן זה מה שהוא אמר

ושהוא אמר את זה הוא היה כל כך חמוד שבא לך לאכול אותו אולי כדאי להחליף את הדג בו

Saucy Girl

New member
ליייייייייייאוווווווווווווווררררררר

כאילו תקלטי מותק,,,,,,,,תפסיקי לדבר ככה על ניק. את עוזרת לילי לגסוס פה מול המסך...שאת כותבת דברים כאלה על ניק. זה. זה. זה. פשוט אין לי מילים חוץ מזה שאני מתפלצת פה...... "אורגיה כלל עולמית"-"חרמן קטן".דההה, אני רוצה עוד להשאר בחיים.

BabyGirlNicky

New member
באותו ראיון גם הילדה ששאלה...

על וילה פורד, היא אמרה אמנדה וניק אמר לה מנדי ואז היא התעצבנה קצת או שהוא התעצבן לא זוכרת...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifמאיפה הראיון?

אפשר לראות אותו איפשהו?

sivanickk

New member
זה ראיון של חצי שעה בגרמניה

הורדתי אותו מקאזה קוראים לו press confferce או משהו כזה ניק מדהים שם וכן הילדה התעצבנה שהוא קרא לה מנדי אבל ניק נשאר רגוע גם היה קטע יפה (וזה בשביל בר) שניק אמר שהוא רוצה להיות יותר קרוב לקהל כך שהם יראו אותו מזיע הוא יראה אותם מזיעים ואז כל הקהל התחיל להרעיש והוא אמר יהיה חם אתם יודעים זה היה קטע ממש יפה...

למעלה