לא יודעת אם שמעתם...

•aniviel•

New member
לא יודעת אם שמעתם...

אבל ניקול הולכת לעשות קול של פינגווין באיזה סרט בשם HAPPY FEET (סרט מצוייר כמובן) וחוץ מזה, אני חדשה כאן, קוראים לי לירון אני לא יודעת אם אני הולכת להיות פה משתמשת קבועה אבל אני אכנס מדי פעם בכל מקרה ניקול שחקנית מדהימה, חבל שהיא לא זכתה אתמול בלילה אבל בואו נודה בזה, זה לא כאילו חסרים לה פרסים ואני בטוחה שהיא לא זקוקה לפרסים בשביל להוכיח שהיא שחקנית טובה.

ערן1987

New member
חח,וואלה?

מוזר..
אתה יודע מתי יוצא הסרט? מאיזה אולפן? תוכן שלו?(פלוס מינוס) ואולי גם איזה עוד כוכבים(אם בכלל)ידבבו איתה?

ערן1987

New member
זה מוזר

אתה יודע מתי יוצא הסרט? מאיזה אולפן? תוכן שלו?(פלוס מינוס) ואולי גם איזה עוד כוכבים(אם בכלל)ידבבו איתה?

shiray

New member
האמת שהיא בת...

ככה חשבתי מההודעה הראשונה (קוראים לה לירון. ד"א את הלירון השניה שלנו כאן.) ואז אחרי שכתבת את ההודעה חשבתי שאולי זה בן, כי יש כאלה, אז בדקתי והיא בת... בכל אופן לעניינינו- וואללה לא ידעתי, תודה! חחחח יווו אני רק חושבת על זה שעוד כמה זמן אני אלך לקולנוע ואבקש כרטיסים לסרט מציור. פדיחות! והאמת שאני ממש ממש מבואסת עכשיו, אז נראה כמה אני אשאר פה היום (אנשי אקדמיה מפגרים!!!!!!!!!!! ואיך לעזאזל יש שני שירים מועמדים??? ואיך סיביסקיט מועמד על תלבושות ולא קולד מאונטיין?!?!?!?) וברוכה הבאה!!!! גם אם תכתבי כאן באופן שוטף וגם אם תבואי מדי פעם לבדוק מה חדש.

•aniviel•

New member
צודקת ../images/Emo13.gif אני בת חח

האמת שהסיבה העיקרית שיהיה לי קשה לבוא לכאן הרבה זה כי אני המעריצה הכי גדולה בעולם של שר הטבעות וראיתי שהרוב כאן מאוד לא מרוצים מהזכיות והמועמדויות אני לא רוצה לריב עם אף אחד אז אני פשוט לא אגיב אבל אני כמובן מאושרת על היום
למרות שללא ספק ניקול הייתה צריכה להיות מועמדת אני עוד לא יודעת כלום על הסרט המצוייר הזה. השגתי את המידע מהעיתון הבריטי THE SUN http://www.thesun.co.uk אבל זה מאתמול אז לא תמצאו את זה שם היום. לירון

N i c o l e

New member
../images/Emo6.gif

חחחחח...פינגווין?! החיה האחרונה שהייתי מקשרת לניקול זה פינגווין...

•aniviel•

New member
תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

ומלחמת הכוכבים אה? אהבתי הגדולה השניה אחרי שר"ה

Padme Amidala

New member
את מוזמנת להצטרף גם לשם ../images/Emo8.gif

גם לפורום של מלחמת הכוכבים לא תזיק התעוררות

•aniviel•

New member
אוקי. ../images/Emo13.gif

הייתי חברה שם פעם אבל לא היה לי אז הרבה זמן להכנס והפסקתי.

למעלה