לא יודעת אם לבכות או לצחוק

לא יודעת אם לבכות או לצחוק

ב 4:00 נעם העיר אותי בקריאות "טטי, טטי". היה לו קקי. אז הוצאתי אותו מהמיטה והחלפתי לו חיתול. הוא לא הסכים לחזור למיטה. לא היה לי כח למלחמות אז לקחתי אותי למיטה של האורחים, כדי שאוכל לשכב בנוחות בזמן שהוא מנסה להרדם. ב 5:40 (!!!) הוא הצליח להרדם (אחרי שהספקתי כבר להתרגז עליו - אין לי הרבה סבלנות באמצע הלילה ולפני 5:30 זה אמצע הלילה אצלי). ב 5:45 עדי התעוררה. אז ירדנו למטה להכין לה בקבוק חלב. עכשיו עדי הופכת את הסלון ואני גולשת לידה. אני כבר רואה איך הולך לעבור עלי היום...

anguly

New member
מעייף............

שלי השכימו גם ב5:45 - ואכן נגמר הלילה ואם לא היו לי התעוררויות משלי ושל נעה בכלל היה נפלא אבל מה לעשות שאני מעירה את עצמי
(כל מיני חלומות וסיוטים) ואז לא מצליחה להרדם וכשאני נרדמת נעה מבקשת ליווי לשירותים ואז פתאום בלי התראה מגיע הבוקר ואני כל כך עייפה אבל לפחות אני לא אצטרך להפעיל היום יותר מדי תאים אפורים

../images/Emo24.gif

אין לי אפילו מילים שיקלו עלייך. יש מצב לקצר בעבודה ולחזור קצת קודם כדי לעשות השלמת שעת שינה?

אוהו איך שאני מבינה אותך...

התיאור שלך כל כך מוחשי עבורי. מה שקורה לי לפעמים זה שכשסופסוף היא נרדמת (אחרי מבצע "התשת אמא"), אני כבר לא מצליחה לחזור לישון. אז אני פשוט יושבת ומסתכלת עליה "ישנה כמו תינוקת"
.

יופיופ6

New member
אפשר להצטרף? ../images/Emo178.gif

אצלנו ....אני כבר לא מדברת על כמות ההתעוררויות בלילה. אבל למה? למה לקום בחמש ועשרים בבוקר? או ליתר דיוק באמצע הלילה. למה להתחיל את היום כל כך מוקדם? אני מבטיחה להם כל יום מחדש, שנספיק לעשות ה- כ -ל גם אם יקומו שעה מאוחר יותר.

מנצל"שת לעצמי

שלשום שיר קמה עם דלקת בעיניים. טפטפתי לה טיפות ולקחתי אותה לעבודה איתי. איזה כיף זה ילדה גדולה! היא העסיקה את עצמה יפה עם צבעים, מדבקות ואתרים שונים באינטרנט ואיפשרה לי לעבוד. אתמול העיניים עדיין לא היו בסדר אז ליאור לקח אותה לעבודה. שם היא ממש עשתה חיים. היא היתה איתו במעבדה ובחנה דברים במיקרוסקופ (מצ"ב תמונה), היא צפתה בכבלים על מסך ענק בחדר ישיבות, היא הרכיבה פאזל וצבעה דפי צביעה שהורידו לה מהאינטרנט. המסקנה היתה ברורה - כיף חיים בעבודה של אבא! נראה לי שאקח אותה איתי שוב בשבוע של החופש בסוף אוגוסט, אבל אז אתאם עם אחת העובדות שתביא את הבת שלה וזה בטוח יספק תעסוקה נפלאה.

מקסים ../images/Emo13.gif

גם אני שמתי לב להבדל בשהות בעבודה עם ילד גדול. בתשעה באב ליונתן היה חופש ולתמרה היה גן. חשבתי לקפוץ לעבודה רק לשעה-שעה וחצי, לעשות מה שחיוני ולהמשיך לבלות איתו, אבל היה כל כך מוצלח שנשארנו כל היום - הוא צייר, צבע, הדביק, עשה שרשראות מאטבים משרדיים, צפה בסרט במחשב בחדר המשפחות, והיה מבסוט מאוד.

ligo

New member
נראה ממש כיף בעבודה של אבא../images/Emo13.gif

אולי אני אשלח את מאי עם יובל איזה יום, אבל אצלו אין מיקרוסקופ... איזה יופי שהוא התעורר מהקקי, זה אומר שהוא קרוב לגמילה?
מקווה ששרדת את היום (ממני ששכחה איך זה לא להיות עייפה...)

למעלה