לא יודעת אם ידעתם

לא יודעת אם ידעתם../images/Emo54.gif

אבל יש ליין של דארק 80'S שנקרא "1984" ויום רביעי זה הולך להיות משולב עם דפש מוד, על ההזמנה היה כתוב שזה מהמועדון מעריצים, למרות שלא קיבלתי שום מייל או SMS. זה בדאדא ברחוב הרכבת למי שמכיר... אני וטלי נבוא!

Ice machinE

New member
תודה ../images/Emo13.gif

זה ליין ידוע, מדי פעם הם מארחים את אורן\אבנר אבל זה לא משהו רשמי של המועדון. בגלל זה הם לא שולחים על זה הודעות ותזכורות.

ואגב,על ההזמנה כתוב:

DEPECHE MODE FANCLUN ISRAEL. בכל מקרה, איך המסיבות שם? והמקום בכלל? אף פעם לא היינו שם. זה אולי ליין ידוע, הבעיה שהליינים היחידים שידועים לי ולמיצי זה אלה שיש בעבודה שלנו

Ice machinE

New member
ברור שיהיה כתוב, הם זה המועדון

המסיבות שם בד"כ טובות, יש הרבה סינת'פופ וקצת דפש מוד. זה לא כמו במסיבות של המועדון. אורן ואבנר בנוסף לשירים של דפש מתקלטים גם סינת'פופ ו-EBM. וגם הם לא יכולים לשים את השירים האיזוטריים של דפש כי בכל זאת יש שם קהל שבא בשביל המוסיקה ה-2.

וואלה.. טוב, עדיף קצת מאשר כלום

אני עדיין בבאסה מה- NO SHOW שאני ומיצי עשינו למסיבה אז אנחנו נאלצות להתפשר... כנראה שאני יאלץ "לסבול" סינת'פופ ו-EBM (ההקרבות שאני מוכנה לעשות
)

super girl 15

New member
../images/Emo3.gif

אם זאת לא מסיבה של אורן ואבנר אז כניראה שלא יכניסו אותי אה.? אלה אם כן אני אתחזה ויגיד שזכיתי לחיות 3 שנים יותר ממה שאני באמת...

תבואי... נחביא אותך בתיק או נגיד

שאת חיית מחמד... אני אנסה לברר אם בודקים שם ת"ז או משו, אם לא כבר נדאג שתראי זקנה

super girl 15

New member
חח זה לא בעייה...

תמיד שאני במסיבות שואלים אותי בת כמה אני אני אומרת 15 אתמול אומנם יצא לי להדיג 16.. (
עוד 3 חודשים
)... והם כזה.. "
חח מה?!"...
זה לא בעייה להיראות זקנה (
) הבעייה כמו שאמרת זאת בדיקת תעודת זהות ודברים כאלה...

super girl 15

New member
../images/Emo6.gifאהה ודרך אגב...

תודה שאת מסוגלת להשוות אותי לחיית מחמד או משהו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחח נו הבנת את הכוונה

ותאמיני לי שאצלי, עדיף להיות ברמת חיית מחמד. את המשפחה שלי אני לא סובלת, אבל בשביל הכלבה שלי אני אתן כליה, ריאה ואולי גם את הכבד, אם נשאר ממנו משהו.

למעלה