לא יודעת אם זה קשור....

HadesK

New member
לא יודעת אם זה קשור....

אבל חשבתי לספר לכם: חבר שלי לשעבר שמנגן על גיטרה , קיבל מילגה לברקלי , ביצפר למוזיקה , ובקיץ הוא הלך למבחנים , מתוך 500 נבחנים בחרו חמישה והוא הגיע שני , אז הוא הולך ללמוד שם בקרוב... בכל מקרה הקטע הוא מי הולך להיות המורה שלו? ג´ון פטרוצ´י!!! שהוא אחד הגיטריסטים האהובים עליו ובכלל... הוא בכלל היה אמור להתגייס והכל אבל הוא דחה את הגיוס עד כמה שאני יודעת... Hades

new_rider

New member
יפה יפה...

אוחחחחח ברקלי חלומו של כל נגן... אני מאחל לו בהצלחה...ותאמיני לי שהוא צריך(אלא אם הוא נגן ממש ממש מוכשר) לא כל אחד מתקבל לשם..אני מכיר כמה אנשים שחשבתי שבלי בעיה יתקבלו לשם ובכל הם לא היו מספיק טובים... אגב נגנים מפורסמים שמלמדים שם נחשו איזה עוד נגן מפורסם מלמד שם...כן סטיב ואי... אלא מי?

wiz

New member
זה ענק !

להתקבל לברקלי זה באמת משהו מיוחד! תאחלי לו המון בהצלחה (למרות שאני לא מכיר אותו...), ושייצג את המוזיקאים הישראלים בכבוד... גם פורטנוי מרצה לפעמים בברקלי עד כמה שידוע לי...

new_rider

New member
רק שתדע...

שלפי מה שהבנתי לא חסרים שם נגנים ישראלים אני יודע על קלידן אחד שניגן עם בן דוד שלי בלהקה, שלומד שם ועושה כבוד מאוד גדול שם(לישראלים)

untitled

New member
סליחה על הבורות

אזו האוניברסיטה הזאת, מה לומדים שם (כן כן מוזיקה הבנתי את זה, עכשיו יותר לעומק) איך זה שרבים וטובים כל כך מלמדים שם ואין מגיעים לזה בכלל

new_rider

New member
קצת הסבר

ברקלי זה הבית ספר הכי מתקדם,נחשב,וטוב שיש כיום למוזיקה אם אני לא טועה הבית ספר נמצא בבוסטון אני לא יודע מבחינת העומק מה בידיוק לומדים שם(אולי כי עוד למדתי שם...אולי בעתיד...כן בטח...)אבל אני משאר שהם שמים יותר דגש על כל הקטע של התאוריה(תווים וכו..)מאשר על הטכניקה. הקיצר רוב טובי הנגנים והמלחינים למדו שהם ו\או מלמדים שם...

wiz

New member
גם אני מכיר אחד שלומד שם

ולא אמרתי שהוא היחיד... בכלל לא התכוונתי להתייחס למספר האנשים שיש שם...

HadesK

New member
ברקלי עד כמה שידוע לי

זה בקליפורניה... אבל אני לא בטוחה... והאמת שחשבתי כל הזמן שהוא יצליח זה הדבר שהוא הכי אוהב בעולם והוא מוכן לתת ה-כ-ל ואני מתכוונת לה-כ-ל!!!!! זאת אומרת הוא עזב הכל והלך לשם לבד... התנתק מהכל... והייתי מוסרת לו את הבהצלחה שלך אם היינו מדברים עדיין.... Hades

yoavsc

New member
זה אכן בקליפורניה

וזאת אוניברסיטה לכל דבר, אחת מהטובות שיש בארה"ב, לא רק בי"ס למוזיקה.

למעלה