לא יודעת איך להגיב

tatiti

New member
לא יודעת איך להגיב

הי חדשה פה , גרושה + 1 ( בת שלוש ) צריכה את עזרתכם, ידידה שלי קפצה לאקס שלי, להביא מוצץ וחיתול ששכחתי לשים בתיק, האקס הזמין אותה לקפה ובעודם שותים ומברברים (מספרת לי החברה שלי) יוצאת היורשת מהחדר של אביה מפזזת בשימחה ובידה , אביזר מין גדול , ורוד כזה , מתנוענע בידה " אבא תראה מה מצאתי " עזבו את הגועל והבחילות שקיבלתי מהמחשבה מה הוא עשה עם זה ועם מי , היורשת בת שלוש איך אני אמורה להגיב ?

א פרסקי

New member
../images/Emo189.gif

לא הבנתי אז ראתה משהו ורוד אולי מיקסר לבצק אולי משחק הכל תלוי איך מגיבים לא צריך להכנס להסטריה

../images/Emo45.gif

הרבה פעמים התגובות והפרשנויות שלנו כבוגרים מכניסות אותם ללחץ . עולם הילדים הוא שונה לחלוטין ובעל מושגים שונים, הם רואים את הדברים אחרת.... אך אולי עדיף באמת לדבר איתו על כך, בשקט ובנחת, ושישמור את הצעצועים שלו במגרה עם מנעול.

רק שיר

New member
האבא פשוט לא זהיר

דברי איתו לגבי הסיטואציה. בטוחה שבפעם הבאה יחביא את הצעצועים במקום בטוח . חוץ מזה, ילדים בגיל הזה מאד מאד חטטנים

S T A R 1 1

New member
אני חושבת שהכי טוב לדבר איתו

שדברים מהסוג הזה שלא יהיו בהישג ידה.... כי בשורה תחתונה הילדה לא יודעת מזה..... אז נכון שזה מבעס ומרתיחחח אבל .... תנסי לדבר איתו לעיניין ולא לעשות על זה מהומה...

גילת336

New member
לקחת נשימה עמוקה

זה לא היה אמור לקרות- אבל זה קורה! דברי איתו

בתקווה שיש לכם תקשורת סבירה...

באמת לא נעים... אבל אני מסכימה שזה עניין שלו וזכותו מה הוא עושה וכו וכו. מה שכן...כל מה שנוגע לבת שלך - הוא בהחלט עניינך! תנסי לנתק את האסוציאציות המגעילות (מסכימה איתך - בעעעכס) שהמצב עורר בך. כי לפיצית באמת אין לזה שום משמעות... ולבק ממנו שיזהר וישים לב....להפריד הפרדה ברורה בין האבהות שלו וחיי המין ההוללים שלו והרווקות שלו. תגידי לו פשוט שהיום זה זה ובעתיד יהיה משהו אחר. חייבת להיות הפרדה ברורה והבנה לטובת הילדה כי מהר מאוד היא תבין גם את הדברים האלו - וחשוב לשים לב לא להביך אותה או לבלבל אותה במה שממש לא הכרחי. חשוב (לדעתי) שתיהיה מודעות והפרדה בין ההורות וחיי ה"רווקות" שלנו. כאשר מערבים את הילד בזוגות חדשה בכל צורה שהיא....חשוב מאוד בעיני שזה יעשה בטקט ובחכמה - ובטח לא בצורה מביכה וחסרת טעם! חייכי! הכל בסדר.שבת שלום!

שחR

New member
איך להגיב ? לצחוק ולהמשיך הלאה ../images/Emo6.gif

הנה עוד חויה שתוכלי לספר עם השנים. תגידי לילדה שזה השרביט של מלכת אסתר... את חושבת סתם אחשוורוד שידרג לעצמו את אתי השרלילה על פני וושתי הקרירה ? מה שאותי מטריד, כמה גדול היה האיבר ואיך הוא התנדנד ? האם בצורה מעגלית, האם רוטט או אולי שילוב של השניים. ככה לפחות תדעי אם האקס שלך לא קמצן שמדובר בהנאות החיים. שבת שלום מתוקה. שאלה יהיו הצרות בחיים.

שרשירית

New member
לצחוק בקול גדול../images/Emo6.gif

יום אחד הבן שלי מצא את מגירת ההפתעות. רץ עם הויבי ביד ופיזר קונדומים בכל הסלון. האקס ואני נשפכנו מצחוק ואז החלטנו שהגיע הזמן להעלות את מגירת ההפתעות יותר גבוה. מה כבר קרה? שריטה לכל החיים? אישפוז בכפייה? להצמיד פסיכולוג ודחוף? טייק איט איזי! ועל זה נאמר: שאלה יהיו הצרות שלנו

רומנteaת

New member
מסכימה איתך.

והכי חשוב לזכור שמה שאנחנו מבינים וקולטים מסיטואציה זה ממש לא מה שהם קולטים. אין שום סיבה בעולם שהילדה תבין מה היא מצאה ומה ההשלכות של זה. מבחינתה- היא מצאה משהו ורוד וחדש! מספיק לה! מגניב! זה אנחנו שנותנים לזה את כל הפרשנויות ודואגים מההשלכות של זה עליה ומהחשיפה, כשבעצם אין סיבה ממשית לדאוג לה. כמובן שמן הראוי לנסות למנוע את זה ולא הייתי חושפת אותה בכוונה, אבל מכיוון שזה קרה במקרה, ובהנחה שזה אירוע חד פעמי- לא הייתי נלחצת מידי...

Rtitan

New member
לנשום עמוק עמוק עמוק... ../images/Emo98.gif

לספור עד 2,150,994 (לא יודע למה דווקא המספר הזה - ככה יצא) ולהמתין שתדברו, נסי לא להתקשר אליו במיוחד - זה מייד יכניס אותו למגננה, והרי ההגנה הטובה ביותר למי שמרגיש לא בנוח - היא ההתקפה. קחי בחשבון, שהוא נבוך מאד, כן גם הוא... יכול להיות שהוא צחק על זה, התבדח על זה, פטר את זה בתור "עיזבי - מה את עושה מזה עניין?" אבל בתוך תוכו, כשהיורשת יצאה החוצה מנופפת בזה, הוא חיפש את החור הקרוב ברצפה ורצה להיעלם בתוכו. דברי איתו, למרות הרצון לתת לו על הראש, נסי רק לומר לו שאולי כדאי להיערך קצת יותר טוב לבואה של הילדה ולהרים את רמת החיים ביית למדפים גבוהים יותר - נסי לקשט את המסר בבדיחה כדי להפיג את המתח - והוא מנת חלק שניכם. הוא גם עלול לכעוס על חברתך "שהלשינה" - אינני מכיר אותו, אבל גם מהלך כזה עלול להתרחש וכרגע החכם יחפש כיצד להנמיך את הטמפרטורה כדי שלא יפרצו להבות. אני מתאר לעצמי מה את מרגישה, בהחלט לא משהו שאת רוצה לדמיין - אבל הילדה בת 3, טוב שזה קרה כעת, ולא כשהיא בת 13... לגביה היא מצאה משהו וורוד
.

כמה דברים-

אחד- תבקשי מהאקס שיצניע את הדברים האלה, זה אכן לא משחק לילדה בת 3- אבל מה שהיא לא מבינה עכשיו לא יזיק לה בעתיד. דבר שני- מה אכפת לך מה הוא עשה עם זה ועם מי? דבר שלישי- ורוד?? איפה הוא מצא בוורוד?

א פרסקי

New member
חברים יקרים

אני פשוט צוחק ונהנה מהתגובות שלכם מזל שהילדה לא מצאה את השוט שלו או את האזיקים והיתה מבקשת לשחק בשוטרים וגנבים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פרצלה

New member
לבקש ממנו שיחביא את אבזרי המין שלו

אפשר לחשוב מה קרה.....כאילו הילדה מבינה. אם תעשי עניין גם היא תבין שקרה משהו נורא והרי לא קרה שום דבר נורא...... היא לא צריכה לדעת מה החזיקה,זה לא קרה בכוונה וסך הכל צריך למנוע מקרה כזה בעתיד.......

../images/Emo8.gifעכשיו את כבר לא צריכה לעשות כלום,אני בטוח

שהוא כבר למד את הלקח ועכשיו גם אם תעשי לו חיפוש מדוקדק בבית לא תמצאי כלום כי הוא כבר דאג להחביא את זה במקום שלעולם אין סיכוי שמישהו ימצא. דרך אגב סתם הערה נוספת.ביתו של אדם הוא מבצרו לכן זכותו להחזיק מה שהוא רוצה כמה שהוא רוצה,לדעתי הוא הובך לא פחות מהסצנה הנ"ל ולכן קחי את העניין בחיוך ותמשיכי הלאה,פשוט לא קרה כלום.

למעלה