לא יאמן X_X

Alon31288

New member
לא יאמן X_X

אתם חייבים לשמוע את זה... אני לא בטוח שמישהו יודע אבל אם כן אז מגניב לו. הכרתי מישהו שסיפר לי שיום אחד ב-1999 חבר שלו הלך לאיזה בר בת"א, נכנס ואת מי הוא רואה יושב שותה בירה?! פול דיאנו! כן כן רבותיי הוא בכבודו ובעצמו!
הבנאדם רץ חזרה הביתה להביא את האלבום "Killers", חזר ופול חתם לו עליו והוא אפילו שתה איתו בירה.
אני מניח שיש אנשים עם מזל שימצאו את פול דיאנו יושב בבר בת"א לא יאמן... X_X

Alon31288

New member
וזמרי דת' מטאל נשמעים כאילו הם

תוקעים גראפסים למיקרופון.

matt hensley

New member
חחחחחחח איזה תינוקות

בכוונה משורשר אליך שהתחלת עם זה..... מה כל כך קשה להאמין בזה? בימינו פול דיאנו הוא די כלום.....מאז מיידן לא נראה לי שהקריירה שלו מתקדמת לאנשהו..ואולי יש מצב שהוא היה בת"א...מה שכן זה לא כל כך אבסורדי שצריכים ישר לצחוק על מה שהוא כתב...זה הכל....

matt hensley

New member
והנה ההוכחה לזה....

ציטוט של חבר הפורום barlevy מפורום מיידן בהייד-פארק: "דיאנו אכן היה פה אבל לא הופיע.. סתם בא לאירוע של מטאל האמר ואולי שכחתם הוא אנושי..והולך לפאבי מידי פעם בלונדון הוא יושב מידי פעם בפאבים באזור אוקספורד". והנה השירשור בנושא: http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=872757

בשנת 99 פול בכלל עבד על האלבום

על האלבום ה5 שלו(אולי האלבום הטוב ביותר שלו) ואני בספק שהוא היה כאן בארץ באותה השנה ועם הוא היה כאן בכלל בזמן האחרון.

Alon31288

New member
סתמת יפה

אחרי שברלוי אמר את דברו. בוא רק תגיד לי מה יש לך ממני וזהו נסגור עניין.

Yuvallica

New member
סיפור נחמד

ואני פגשתי בהזדמנות את ג'יימס הטפילד במסעדה מזרחית בחיפה והוא אפילו הזמין אותי לחומוס לאחר שהוא חתם לי על הדיסק של מאסטר אוף פאפטס שבמקרה היה איתי.

the papercut

New member
וואלה גם לי זה קרה

פגשתי את קירק האמט במסעדת שיפודים בדיוק היה עליי דיסק של בלאק אלבום הוא חתם לי עליה ואכלנו שיפודי עוף

avivs

New member
נצל"ש

מה קורה עם דיאנו בימים אלה? או עושה משהו או שהוא סתם שוכב על הגב ומתקיים מתגמולים של מיידן? או שבכלל הוא מובטל ומספר לכול מי שרוצה לשמוע על איך שפעם הוא היה באיירון מיידן?

למעלה