לא יאמן

חופית19

New member
לא יאמן../images/Emo6.gif

איך לקחו את עפר שכטר ויעל בר זהר, שהם שני "שחקנים" בגרוש, להוביל את הסדרה שהוט משקיעים בה הכי הרבה כסף. גועל נפש, טיפש מי שרואה את הזבל הזה.

KeReN 0R

New member
לא יאמן../images/Emo6.gif

איך הביאו ילדה אחת, שהיא "מבינה" בגרוש, ונתנו לה לכתוב הודעה בפורום הזה. גועל נפש, טיפש מי שקורא את ההודעה הזאת.

m o r s h

New member
לא מסכים איתך ../images/Emo4.gif

ובטוח שתצפי כמו כולם, ויעל ועפר שחקנים מדהימים ויש להם הרבה כישרון ואת תראי את זה כבר מהפרק ה1. אני בטוח.

shechterit

New member
לא יפה ככה לשפוט בלי לראות..

אני בטוחה שהם לא יאכזבו אותך הם באמת משחקים יפה ועפר מצחיק שם בטירוף הם יובילו את הסדרה הזאת הכי טוב שאפשר יחד עם כל השחקנים שכל אחד ואחד שם מתוקים! את עוד תראי..וזה יהיה נחמד אם תדעי גם לפרגן קצת, כי עובדה שהאנשים האלה שמשקיעים כל כך הרבה כסף על הטלנובלה, בחרו אותם מכל מי שבא לאודישן ויש לזה סיבה טובה!

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif למה התאמצת להיכנס../images/Emo35.gif

חכמה מדברת עם טיפשים
אין גבול לדמיון

חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

בתוש בגלל זה נאמר:אין שכל אין דאגות...." המשפט הזה תפור עליה

Mrs Love

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

חופית 19 :

דבר ראשון נראה לי את לא מחוברת למה שקורה בטלויזיה יעל בר זוהר שחקנית מעולה אל תשכחי איזה הסטריה היתה במרי לו שהיא שיחקה ועד היום יש סביבה הסטריה שחבל על הזמן. ועפר שכטר שהוא הבן אדם הכי מבוקש היום אצל הבחורות ואם אנשים רואים אקזיט זה בגללו. ודבר שני אם כל הטנלובל הזאת זבל..... מה את עושה בפורום בכלל ? אז בקיצור מה את מבינה בכלל.. אז שאי תפילה שאי ברכה וסעי לנו מהעניים ואל תשכחי לשאול תא נילס איך היה בלפלנד..

שיליל

New member
אתם פשוט גדולים!!

מי שלא רואה טנלובלה בעמ אין לו מקום פה ובטח לא לפסול שחקנים לפני הפרק הראשון!!!

שיליל

New member
אם את לא רואה

אז את לא חלק מאיתנו פה על מה נדבר איתך פה? על מה שאת לא רואה? זה לא מתאים, פורום נועד למצוא ולדבר על נושאים משותפים אם את רואה ולא אוהבת גם זה מתאים יש פה על מה לדבר אבל אם לא רואה מלחתחילה?...

Shaaachar

New member
זה טיפשי מצדך להגיד את זה../images/Emo70.gifקודם

תראי בכלל, אחר כך תשפטי..

למעלה