לא יאמן...

צהלולים

New member
לא יאמן... ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אחרי מתקפה בכל החזיתות עם איקקלומין + פרוגינובה + כוריגון...
למרות רירית דקיקה (3 מ"מ בלבד ביום הביוץ!! אח"כ קצת התעבתה)... אחרי מחזור שלא הגיע... בדיקת דם שהראתה שני פסים אבל אחד מהם נמחק (??) אחרי 10 דקות (גורמת לבעל לחשוד שיצאתי מדעתי...) תוצאות בדיקת הדם - כנראה שאני באמת בהריון... בטא 425! תודה רבה לכולכן, בנות יקרות, הייתן לי כל כך לעזר בכל פעם שהיה לי רע... במתקפות ההורמונים... בחוסר הידע... מאחלת לכולכן להגיע במהרה לדלת השניה משמאל (זו שנועם מספרת עליה) אני מחכה לכן שם... מפזרת על כולכן
אבקת הריון
- סנונית יקרה... אפרסקה... סביון... נועם... תמרלה (איפה את?)... וכל האמהות לעתיד - מאמינה בכן - ניפגש בקרוב!!!!

טיפטיפ29

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

יוהו!!!!! מזל טוב. איזה כיף להיות הראשונה שמברכת. מאחלת לך מליונים מליונים ועוד כמה מליונים של מזל טוב. הריון מוצלח, שלם, בריא, משעמם. פזרי עלינו הרבה אבקה!!!

hyb

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה המשך הריון תקין ועגלגל לתשעה חודשים עגלגלים פזרי על כולנו אבקת הריון בצאתך

חגיתלה

New member
וואווווו!!!!!!!!

איזה יופי!!! מאחלת לך המשך תקין מכפיל ומשולש. שיעבור בקלות ובשמחה רבה ואל תשכחי אנחנו זקוקות כאן דחוף למנת אבקה

חגית6

New member
אחלה בטא ! ../images/Emo49.gif

הריון קל ותקין ל-9 חודשים עגולים !!!!!!!!!!!!!

נועה 35

New member
../images/Emo49.gif ענק! ../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

זקיקית

New member
הוי הבטא, הבטא

איזה יופי! פזרי אבקה ככל שיש באמתחתך, וגם אנחנו בקרוב מאוד נצהלל... קולולולו

צהלולים

New member
אגב הלקח מהסיפור הזה הוא שבעצם,

כמו שנראה לי, רירית דקה כן מסוגלת להכיל הריון (לי היתה כאמור 3 מ"מ ביום הביוץ!!!). למרות שכמה רופאים אמרו לי שלא, ומתחת ל-6-7 אין סיכוי... אוי כמה הייתי עצובה באותו יום... - הרופא שלי התעקש שזה לא ממש משנה, והנה, צדק! למרות שאני מניחה שהכוריגון נתן לרירית עוד "פוש" אחרון וגם הפרוגינובה שהמשכתי לקחת כמה ימים אחרי הביוץ גם היא מן הסתם עזרה...

Blue velvet

New member
מזל טוב../images/Emo39.gif

ושכל התלאות יסתיימו כבר אצל כולנו. היריון קל!

d2b2

New member
איזה כיף לפתוח את השבוע עם כאלו

בשורות !!! מלא מלא מזל טובים להריון מוצלח ושליו שליו שליו !!! נשיקות ומזל טוב

נרי כ

New member
באמת החודש הוא החודש שלך!

ושגם אלו שאחריו ימשיכו להיות שלך. שתרגישי טוב, תעלי ותשמיני (רק מקדימה), ושהוא/היא/הם/ יהיו מקסימים ובריאים.

einav8

New member
איזה יופי../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|בלון

מזל טוב!!!!!

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולו

איזה בשורה נעימה לערב גשום כזה. שיעלה ויכפיל ישלש ויפעם ויבעט לך בבטן תשעה חודשים. מאחלת לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה, שהילד הבא יבוא רק מאהבה
. עשינו
היסטורי על רירית 3 מ"מ בביוץ, ו
על טרטור לUS, עוד מעט אעשה
על קופסת הטישואים שלי
. נועם

"נשתה נשתה לחיים" ../images/Emo48.gif

מברוק וסחתיין על כל הבשורות הטובות
... שיהיה המשך כייפי,והמון המון
זה מדבק

למעלה