לא יאמן כי יסופר!

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
לא יאמן כי יסופר!

אחרי עונה נפלאה ניוקאסל חגגה טרבל. אחרי אליפות היסטורית ודרמטית (שהסתיימה רק בזכות הפרש שערים עדיף על מנצ'סטר- אין יותר מתוק מזה!), זכייה פמנומלית בגביע UEFA, הגיעה הזכייה בגביע האנגלי :) עונה נפלאה עם סגל של צעירים פוטנציאלים ונפלאים (גיל ממוצע- 24 :) שנתנו לי את העונה הכי כייפית שלי במשחק! אין כמו לקחת את הקבוצה שאתה אוהד לגדולה.

פאההרקר

New member
איך קוראים לסיום עונה עם 8 תארים ?

8 מתוך 8 ואני לא מתרגש אפילו... (זכיה בצ'מפיונס לא באופ"א) גרמתי לצ'לסי להראות כמו קבוצת נוער בגמר, ויש לי גיל ממוצע של 21, ממוצע שערים 3.4 - 0.4 בלה בלה בלה... ולא התעסקתי באף אדיטור בשמירה הזאת.

פאההרקר

New member
קבל איזה קבוצת דרים טים

בשער.. בופון (20) / פריי (18) / אקינפיב (16) הגנה זקנים- פרדיננד (12) + סילבסטרה (3) + נוויל (4) אורליו (6) + אושיי (6) לרובם נגמר חוזה ועפים בסוף העונה... צעירים- דני אלבס (12) + די ג'ונג (12) + ברידג' (7) + אדילסון (11) שמצטרף בינואר קשה להשיג חומת ברזל למה כל התותחנים כלואים אצל מוריניו והוא לא מוכר קישור אפסים שאני מת למכור כבר- סמית' (16) + ואן פרסי (15) הצעירים- כריסטיאנו (32) אולי יעבור לצ'לסי תמורת 120 מיליון יורו אבל לא ממש מתחשק לי... + דייגו (20) + פודולסקי (26) + דניאל קארבליו (24) + ילד הפלא של המועדון מארק פארקר (5)... ההתקפה הטובה בעולם ווין רוני (51) + פרננדו טורס (43) + רוביניו (42) שמצטרף בינואר + מסופסל בשם ואן ניסטלרוי שמשחק רבע עונה בקושי ואיכשהו תמיד מצליח להיות סגן מלך השערים בקבוצה השד יודע למה...

Papito

New member
אני עם ארסנל

וואן פרסי דווקא אחד הכוכבים אצלי. הלוואי עליי תקציב כמו שלך אבל עדיין המצב שלי מעל לבסדר עונה שעברה לקחת 3 תארים עם רוב הסגל המקורי פרט לחיזוקים (קווין נולן, קלאס יאן האנלטר, לאו מסי, סבסטיאן פריי) המטרה שלי להשאר בטופ כשרוב הסגל שלי אנגלי

פאההרקר

New member
אם התכוונת לתקציב העברות...

אז רק שתדע שהתחלתי אם לא יותר מ-6 מיליון יורו, אם אתה מתחיל משחק עם ארסנל - תקציב ההעברות שאתה מתחיל איתו הוא הרבה יותר גבוה. חוץ מלאו מסי וסבסטיאן פריי לא שמעתי על השחקנים שציינת המספרים שרשמתי ליד כל שחקן זה השווי המוערך שלו - לא המחיר שבו קניתי את השחקן... את רוב השחקנים שהבאתי קניתי בגרושים האמת

SiC

New member
גם אני בעד סגל אנגלי

רוב השחקנים שלי אנגלים וגם אני גונב צעירים מוכשרים שיש למועדונים אחרים...

DimaStyle

New member
אממ

ליגה אלופות\אואפא גביע הליגה הגביע האנגלי סופר קאפ מגן הצדקה גביע העולם לקבוצות ואפשר להוסיף תארים עם הנבחרת ואז יש 8 :)

inko

New member
אבל

בלי לזלזל כן? אליפות העולם לקבוצות אם אתה הקבוצה האירופאית זה לא ממש אתגר, אבל הי, למי אכפת, זה עוד תואר:)

SiC

New member
אין פה עניין של להתגאות

היתה לי שמירה שכל עונה זכיתי באליפות ובליגת האלופות... לא רשמתי את זה כדי להתרברב, אלא רק כדי להראות פה לאנשים על המשחק שלי, כדי שיהיה פה מעניין בפורום

itamar argaman

New member
תגיד, אמרו לך פעם שאתה מעפן?

כל היום מבלבל ת'שכל על הנצחונות שלך ומרים ת'אף כאילו אתה משהו... סתום ת'פה.

לא לא אמרו לי האמת...

מרים ת'אף כאילו אני משהו? אני מבין על המשחק פי אלף ממך תהיה בטוח. חוצמזה אני ממליץ על כמה שעות שינה להרגע...

itamar argaman

New member
אם היית יודע לשרשר..

י'חתיכת מטומטם, היית רואה שכתבתי ל"פאההרקר" ולא לך. יצאת טמבל בקיצור.

למעלה