לא יאמן, ברוכים תיהיו!

גלבטרון

New member
שלום rocket

ראשית, תודה. אני שמח שאנשים מוצאים את דבריי מעניינים. שנית, גם לדעתי הדינמיקה החדשה לא עבדה, אמרתי מקודם שכך גם חשבו מנהלי ערוץ SCI FI כאשר הם רכשו אותה בעונה 4. בנוסף, אני אחפש קישורים למאמרים על "גולשים בזמן" ואביא אותם לפורום. בינתיים מצאתי את הקישור הבא - http://www.slidersweb.net הוא כמובן מכיל ספויילרים!!! אבל הוא דיי נחמד, לא ממש מפורט כמו אחרים, אבל נחמד.

lordof the

New member
וואוו אתם הרגתם אותי !!../images/Emo58.gif

כמה תיאוריות, כמה סכסוכים, לא יאומן ! ממש מעניין כל הנושא הזה של ארטורו הכפיל, ובכלל כל העניינים עם ההפקה והסכסוכים עשו לי כל כך המון סדר ו"הגיון" אם אפשר לומר בנוגע להעלמות של רוב השחקנים.. עשיתם לי ממש חשק לראות את כל הפרקים כבר

Aranel Nenharma

Well-known member
אתה ממש מומחה בסדרה

אהבתי את מה שכתבתה וזה ממש ריתק אותי. בזמנו כש"גולשים בזמן" היה בערוץ הילדים היתי רואה את זה, אבל עבר זמן מאז ואני לא זוכרת את כל הפרקים (אבל כשאתם מזכירים פה ושם פרק יש קופץ לי סצנה מהפרק), לכן קשה לי להבין את הדברים שלך. אני מניחה שאחרי שאני יראה את כל הסדרה עוד פעם בAXN אני יבין את הדברים יותר טוב. ויש לי שאלה בשיר התחלה של העונה השניה מוזכר עולם בו סן- פרנסיסקו הוא כלא שמור, אני לא זוכרת עולם כזה מה שמו ומספרו של הפרק?

למעלה