לא יאומן.....

לנון2

New member
לא יאומן.....

יש לי את כל הדיסקים של אואסיס חוץ מהאחרון שלהם אז עשיתי סיבוב חנויות היום בתל אביב בחור בשחור ובאוזן השלישית אין להם! בדיסק סנטר האלבום עולה 80 שקל!! ובצליל 92 שקל !!!!! 92 פקינג שקלים!!!! פשוט בושה וחרפה !! איפה הם חושבים שהם חיים??? בשנות ה90?? לא קניתי מחכה למחיר קצת יותר הוגן...

sok777

New member
באמת יקר.. זה עולה 70 בטאוור

רקורדס [החנות העלובה ביותר] לא? אני קניתי בארגנטינה
.. מקורי.. ובשקלים זה עלה לי 40!

YOasis

New member
לא תהיה לך בעייה למצוא הוא בכל מקום

ובשביל החדש באותו זמן לא ממש היה אכפת לי כמה אני מוציאה... פשוט היה מרגש מדי לחשוב על זה (הוצאתי 90, בקטנה P:). וצליל יקרנים, חבל על הזמן שלך...

RoySupernova

New member
כן כוסאמא של צליל..

הם יודעים שכבר לא באים אליהם והם רשת קטנה ומעפנה אז לפחות שיהפכו לאיכותיים וגם ימכרו בזול.. בטח מוכרים שם את של אואזיס ב90..

RoySupernova

New member
אה חח לא שמתי לב שכבר אמרת

שמוכרים שם ב92.. הם מפגרים הם בחיים לא ישיגו ככה לקוחות.. הלכתי לצליל בהרצליה, וחוץ מזה שהכול שם היה ממש יקר, כשחיפשתי דיסקים של אואזיס- אפילו לא הייתה האות O! שאלתי את המוכר ואין להם דיסקים של להקות שמתחילות בפאקינג O!

וואו בכלל לא מגיע לדיסק הזה 90

לחשוב DM עולה בערך 50 או 60 שח.. זה כזה דיסק גרוע!

RoySupernova

New member
טוב הוא עולה יותר בגלל

שהוא חדש (נגיד ש-"חדש").. לא שהמחיר עדיין מוצדק (הוא ממש לא) אבל ככה זה עם דיסקים חדשים הם תמיד יותר יקרים בהתחלה..

sok777

New member
העלבת אותי!

אני חושב שהוא דיסק מעולה! למרות שאני לא אתחיל לעשות השוואות לדיסקים אחרים, אני לא חושב שהוא הכי טוב אבל אני אוהב את כולם וגם אותו.. הוא מצוין.

לנון2

New member
אני מבקש לדייק

המחיר הוא 92!!! ולא 90 :) המחיר יקר - כי לדיסק הזה אין ביקוש... וזה ידוע שקונים דיסקים בכמויות גדולות המחיר שלהם יחסית נמוך... ושקונים בבודדים המחיר בהתאם... לא נורא-- יש לי חבר שטס עוד שבועיים לארצות הברית שם בדולרים בודדים השיג את הדיסק... אמן..

YOasis

New member
זה לא כל כך נכון...

בעיקרון הדיסק יקר כל כך שמה כי זה צליל והם חארות. אבל אצלי באיזור יש את "דיסק קלאב" שם הדיסק עולה 70 ש"ח. לא יודעת אם לדיסק יש ביקוש גדול או לא (סביר להניח שלא, אנחנו חיים בארץ כאילו...!), המחיר שמצאת יקר כי הוא בצליל, במקומות אחרים הדיסק יותר יקר מדיסקים אחרים של אואזיס כי הוא עדיין חדש יחסית (למרות שכשהאלבום האחרון של הסטרוקס יצא קניתי אותו ב-50 ש"ח בטאוור רקורדס בערך ביום השלישי להפצתו בארץ.. אז זה לא ממש קשור, זה תלוי גם בדברים האחרים...). אבל הוא לאט לאט יורד במחיר, אתה פשוט צריך לדעת לחפש במקומות הנכונים. (הגעתי למסקנה שיש כמה דברים טובים בדרום הארץ! גם *עדיין* לא יורים עלינו כי אנחנו לא שווים ממש את ההשקעה P: וגם יש את דיסק קלאב, חנות דיסקים ממש זולה!
)

sok777

New member
יש! חזרת!

ואני מסכים.. דיסק מעולה והכל אבל עדיין לא צריך להגזים.. 90 שקל?! 70 זה בסדר לדעתי.. בגלל שזה יבואן ושטויות כאלו.. 70 זה מקובל על הדעת..

YOasis

New member
אני רק חייבת לעדכן

שהיום הייתי בדיסק קלאב והדיסק עולה שם כבר 60 ש"ח או אם אתה קונה שני דיסקים שנכללים במבצע אז הוא ב-2 ב-100... ממש שווה ומפתיע. כנראה באמת לא הולך להם שם עם הדיסק P: אז אם בהזדמנות אתה בב"ש אז תקפוץ :)

YOasis

New member
כן, אחלה חנות, אחלה מחירים.

יש אותה רק באילת ובב"ש נראה לי.

sok777

New member
מחיר הוגן וטוב../images/Emo13.gif חבל שאין בצפון../images/Emo3.gif

ronnin

New member
אממ משהו יכול לרשום את..

רשימת הדיסקים שלהם.. לפי הסדר?? בבקשה לא לרשום קישור כי אני לא סובל..

למעלה