אתי: שמע יוני לא יקרה בינינו כלום לעולם מבחינה רומנית יוני :ברור שלא לא יכול לקרות כלום אתי:שמע פה בבית יכול להיות משהו אבל בחוץ לא יוני:לא אתי לא פה ולא בחוץ אתי:נו זה מה שאמרתי פה יכול להיות משהו אבל בחוץ לא יוני:נכון פה לא אולי בחוץ אתי:לא פה ולא בחוץ יקרה משהו דניאל:איפה איתן?הוא מסתכל עלי?הטוסיק שלי ממש בחוץ? יוני:אתי לא פה ולא בחוץ אתי:אולי בחוץ אבל לא פה ואולי פה ולא בחוץ (עשן יוצא מהמוח של אתי).... דניאל:איתן רואה את הדילדו שיש לי בפות?
הכי מצחיחקה אתי שהיא מחליפה דעות לפי השומע: אתי: איך יפה לך ירוק כלשהי: וואלה? אני לא אוהבת ירוק אתי: בא-רור לא יפה לך ירוק, גם לי לא כי אנחנו בלונדיניות כלשהי: אני לא בלונדינית. אני: בא-רור, התכוונתי שיפה לך ירוק.
אני חושב שאנחנו כחברה צריכים מאוד להתאכזב ממה שקורה בבית! משליטת הטרור בבית מהפחדה והתרסה של אתי חזן קרן הסוסה וליהי הנגררת! אבל האכזבה הגדולה ביותר היא מבעלי הפין(לא מגיע שיקראו להם גברים) חוסר היכולת שלהם להבין משהו כל כך ברור משהו שהם חיים איתו ואפילו ששלשום עדי פתחה לבן איכשהו את העיניים ואתמול ליז אחרי עדי גם סוג של פתחה לו את העיניים והייתה שיחה שהיוותה תקווה כלשהו לקצת לקיחת אחריות וגברות מצד בעלי הפין אבל לא קרה כלום והעולם כמנהגו נוהג! והתוכנית הזאת היא מיקרו למה שקורה במקרו בעולם האמיתי של סרסור גדול שאנחנו בעלי הפין עוברים!הפחד הגדול מלקחת אחריות לעשות צעד הגיוני שאולי לטווח הקרוב יפגע בעושה הצעד אבל בטווח העתיק הקרוב זה יעשה מצוין (נניח להעמיד את אתי במקום ולא במילים קלות אלא בסוג של להגיד לה הנה פה זה נגמר את תמררי למשהו את החיים בבית אני ימרר לך את החיים)!!