לא יאומן שכ"כ קשה

לא יאומן שכ"כ קשה

למצוא עוזרת... שלום לכולם... מבקש המלצה על עוזרת / על סוכנות לעוזרות על קומבינה סודית ומיוחדת שבעזרת ניתן להשיג מעט סיוע בניקיון הבית שכן הולכת להיות תקופה לחוצה... תודה מראש לכולם...

golan95

New member
אין קומבינה

יש חברות ניקיון שמפרסמות הרבה בעיתונות המקומית- ארתור, לריסה... והאמת קשה למצוא עוזרת טובה באזורנו- אגב העלות נעה בן 35 ש"ח ל40 ש"ח, מינימום 5 שעות... והמון בהצלחה...

fezik

New member
למה קשה ?

יש את יורי 052-2902536 שמחזיק צבא של בנות. היתרון הוא שהוא גמיש מאוד. מי שלא מוצאת חן בעיניכם מוחלפת בקלות על ידי אחרת. הוא עובד גם לפי קריאה וגם קבוע פעם בשבוע או בשבועיים. בקיצור אני איתו כבר ארבע שנים. היתה לי אחת מצוינת במשך קרוב לשלוש שנים אבל היא הפסיקה לעבוד איתו. אחריה החלפתי עוד שלוש בנות עד שהגיעה אחת שמנקה לטעמי. אנחנו משלמים 35 ש"ח לשעה לחמש שעות אחת לשבועיים. יש גם את ארתור : 052-2225156.

ורדה 1

New member
גם אנחנו עם יורי כבר 4 שנים החסרון העיקרי אצלו שגם אם מישהי כן מוצאת חן בעיניכם, הרבה פעמים היא מוחלפת... התחלופה אצלו היא איומה, וכבר פעמיים קרה לנו שמישהי מצאה חן בעינינו אבל הפסיקה לעבוד אצלו. עכשיו יש לנו מישהי כבר כחודשיים שלושה ואנחנו לא כל כך מרוצים, אבל אין לנו כוח ללמד שוב מחדש../images/Emo4.gif.

imassia

New member
הבעיה

של כל ה"חברות" כמו יורי, שמנצלים את העובדות. הן מקבלות בערך 20 ש"ח כשהן יכולות לקבל הרבה יותר בחוץ. אז מה הפלא שהטובות עוזבות כל כך מהר.

imassia

New member
חייבת להוסיף הערה - כל האמור לעיל

הוא שמועה בלבד, היא פשוט הגיונית בעיניי.

לימדו אותי

לחשוב יעיל למה לבזבז זמן על מה שמישהו אחר יכול לעשות בשבילי. אני עושה רק מה שאף אחד אחר לא יכול לעשות בשבילי (פיפי)... (-:

למעלה