לא יאומן כי...

תם תם

New member
לא יאומן כי...

שלום יקירותיי, לא כל כך הייתי פה בשבוע האחרון, כי סיימתי פרוייקט אחד מטורף ועברתי לעבודה הרבה יותר שפויה, שאני מקווה שגם תשפר את מצבי הבריאותי בעקבות הורדה משמעותית של גורם הלחץ. כפי שכבר סיפרתי פה בעבר, אני מטופלת בשיאצו מדי שבוע, וזה מאוד מאוד עוזר לי בכאבים היומיומיים. השבוע, אחרי חמישה חודשים רצוף על גלולות, החלטנו ביחד אני והמטפלת שלי לעשות נסיון לקבל מחזור, גם לקראת הפגישה עם סוריאנו, כדי לדעת מה המצב ואם יש שיפור מסויים לפחות. אני לא צריכה להסביר לכן למה אני מאוד מאוד מאוד חששתי לפני, אבל היא הרגיעה אותי מאוד, ועשתה איתי טיפולים פעמיים בשבוע ויחד עם תפריט חדש הכנו את הגוף שלי לקראת המפלצת. ואכן, ביום רביעי בערב התחילו הכאבים,וקבעתי איתה פגישה ליום חמישי בבוקר. בחמישי התעוררתי בחמש וחצי בבוקר מהכאבים ובשעה תשע כבר התדפקתי על דלתה בעמידת "ר" התרסקתי אצלה על המזרון, ולאט לאט ועם הרבה עדינות היא הצליחה לישר אותי. השיפור היה כל כך גדול, שהייתי מסוגלת להגיע לעבודה כבר ב13:00. היו לי עוד כאבים קלים במהלך היום, אבל לא שום דבר שמזכיר בכלל את הטירוף של הכאבים שיש לי בדר"כ. עכשיו אני כבר לקראת הסוף, עם מחזור שהיה סביר לחלוטין, שהצלחתי לעבור אותו עם 4 אדויל בלבד במקום 4 כל שעתיים... אני כל כך מאושרת. אני חושבת שכבר שנתיים לא היה לי מחזור כזה נסבל. אני לא משלה את עצמי, ואני בטוחה שזה לא עבר, אבל זה שהיא מצליחה להקל עלי ולעזור לי ככה זה מדהים.... עכשיו נחכה ליום רביעי, לדייט שלי עם סוריאנו, ונראה מה יש לו לומר...

שמחה מאד לשמוע ../images/Emo39.gif

תמשיכי להרגיש טוב

ר ו מ י ה

New member
מצד אחד שמחה שאת חשה יותר טוב

ומצד שני תוהה מדוע החלטת להפסיק את הגלולות לפני הפגישה עם סוריאנו? בתור אחת שטופלה בעבר ע"י הרפואה המשלימה יכולה להעיד שמאוד הערכתי את השקט הנפשי והרוגע שתרמו לי הטיפולים האלו, אך מעולם לא העזתי לערב שמחה בשמחה ואת ההחלטות הרפואיות עשיתי עם הרופאים. לא מנסה לבקר, אלא רק להבין.

שמחה שהשיאצו עזר לך אבל

מצטרפת לרומיה ותוהה למה להפסיק את הגלולות במטרה לקבל מחזור?? אם טוב לך עם הגלולות והמחזור לא מגיע ואין כאבים אז בשביל מה להפסיק. לנו האנדואיות מחזור הוא נזק לגוף ולא משנה אם הייתה הקלה ואפילו משמעותית בכאבים.

גדי28

New member
זו לא הייתה המטרה, זה היה הפועל היוצא...

יקירנו ד"ר שילון, שהוא הרופא המטפל שלי עד כה, אמר לי לקחת כל פעם גלולות ברצפים של שלוש חפיסות. מהבנתי את המצב, בשילוב עם הטירוף שהיה לי בעבודה, ומהעדויות פה, בהתייעצות יחד עם המטפלת שלי, לקחתי רצוף חמש חפיסות. בגלל שאין לי עדיין אבחנה פרט לאבחנה השרירותית של שילון, אני די "משחקת" עם העניין. אף רופא לא באמת אמר לי מה המצב שלי, עד כמה הוא חמור, מה אני צריכה לעשות וכמה זמן לקחת גלולות רצוף. לכן אני מחכה בקוצר רוח לפגישה עם סוריאנו ביום רביעי, אולי הוא יעזור לי לפזר את הערפל סביב מצבי הנוכחי.

maytalita

New member
../images/Emo45.gif למחזור נסבל, שיאצו מקל ועבודה

רגועה יותר!

למעלה