לא יאומן כי יסופר

• פותח הנושא a17
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

a17

New member
לא יאומן כי יסופר

לא יאומן כי יסופר
עוד מעלילות קופ"ח כללית....עכשיו לא רוצים לתת לי טופס 17 למרפאת ההפלות בתל השומר !!! דורשים ממני ללכת למרפאת הפלות בבי"ח מאיר או בבלינסון (בבלינסון כבר טופלתי במרפאה הנ"ל הם מטפלים רק בקרישיות ובקריוטייפ וגנטיקה למינהו- כאילו שזה נתן משהו בתרומת ביצית...) מישהי "התנסתה" במרפאה הנ"ל בבי"ח מאיר בכ"ס ? ובכלל אשמח לקבל רעיונות איך לעקוף את רוע הגזרה. אחרי כל מה שעברתי - זו הפעם הראשונה שבכיתי...פשוט נשברתי.

rachel or

New member
שומעת את כל הסיפורים ונחרדת

לא יאומן כי יסופר
עוד מעלילות קופ"ח כללית....עכשיו לא רוצים לתת לי טופס 17 למרפאת ההפלות בתל השומר !!! דורשים ממני ללכת למרפאת הפלות בבי"ח מאיר או בבלינסון (בבלינסון כבר טופלתי במרפאה הנ"ל הם מטפלים רק בקרישיות ובקריוטייפ וגנטיקה למינהו- כאילו שזה נתן משהו בתרומת ביצית...) מישהי "התנסתה" במרפאה הנ"ל בבי"ח מאיר בכ"ס ? ובכלל אשמח לקבל רעיונות איך לעקוף את רוע הגזרה. אחרי כל מה שעברתי - זו הפעם הראשונה שבכיתי...פשוט נשברתי.
הבירוקרטיות של קופות חולים זה משהוא לא יכולה לעזור לך כי לא מכירה אבל שולחת
והמון הצלחה רחלי

a17

New member
טוב בינתיים ערערתי

הבירוקרטיות של קופות חולים זה משהוא לא יכולה לעזור לך כי לא מכירה אבל שולחת
והמון הצלחה רחלי
טוב בינתיים ערערתי
על ההחלטה ב"מיכתב נרגש עם סיפור חיי" לועדה ואכן קיבלתי אישור ממש נס יום העצמאות... דבורה עם את קוראת את הידיעה המרעישה אני לא מצליחה להעביר לך מסר, כנראה תקלה אז אנסה מחר. בכל מקרה - תודה

דבורה1

New member
רק עכשיו ראיתי. יופי אני שמחה../images/Emo45.gif

טוב בינתיים ערערתי
על ההחלטה ב"מיכתב נרגש עם סיפור חיי" לועדה ואכן קיבלתי אישור ממש נס יום העצמאות... דבורה עם את קוראת את הידיעה המרעישה אני לא מצליחה להעביר לך מסר, כנראה תקלה אז אנסה מחר. בכל מקרה - תודה
רק עכשיו ראיתי. יופי אני שמחה

eve02

New member
דוקא לי יש נסיון מצויין עם הכללית

לא יאומן כי יסופר
ותמיד קיבלתי הפניות לאן שרציתי, גם אם זה היה חריג ולא במתקן של הקופה. אולי זו המרפאה (שילה בר"ג) והמנהל, או שסתם היה לי מזל...

a17

New member
איפה ישנם עוד צדיקים איפה ???

ותמיד קיבלתי הפניות לאן שרציתי, גם אם זה היה חריג ולא במתקן של הקופה. אולי זו המרפאה (שילה בר"ג) והמנהל, או שסתם היה לי מזל...
איפה ישנם עוד צדיקים איפה ???

שיר5520

New member
טוב, קראתי הכול אחרי שכבר הסתדר..

לא יאומן כי יסופר
טוב, קראתי הכול אחרי שכבר הסתדר..
מקווה שלא יהיו לך עוד התנסויות זוועתיות שכאלה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה