לא יאומן כי יסופר...

Yaniv-DC

New member
לא יאומן כי יסופר...

משועמם עד מוות, נכנסתי לי כאן לצ´ט אמריקאי (די ג´יי בטח מכיר ...) מאות אנשים, לא כמו כאן, ושם יש קישור באופן קבוע לאתר שלי. פתאום, אני מקבל אי-מייל... מישהו שואל אותי אם אני עוסק בליווי... כמובן שאני מגיב בביטול (כאילו הלו??? ראית אותי??? אני??? ליווי???) הבן אדם לא מתיאש ומבקש שאשקול (תסתכל במראה... אתה חמוד, נראה תמים וטהור...) אחרי שאני מתאושש מגלי המחמאות אני מתנצל על הסרוב, ומסביר שזה לא אני, לא הטיפוס... וגם קצת תפוס בשנה ו-4 חודשים אחרונים... והוא ממשיך בלי בושה: "רק תזכור שאנו נכנסים למיתון ועוד קצת כסף יעזור לך. בשביל אחד כמוך אני מוכן לשלם 300 דולר לשעה." אתם קולטים? לי??? 300 דולר??? לשעה??? אחחחח.... לפעמים חבל שאני לא הטיפוס... (הבהרה - כותב שורות אלו לא קיבל את ההצעה. שום כסף בעולם לא יגרום לא לעשות משהו שלא עם החבר שלו, או כל דבר אחר שיגרום לו לשנוא את עצמו אחורי זה.)

איזו מחמאה נתנו לך ../images/Emo8.gif

וככה אתה צריך לקחת אותה לפי דעתי. "כאילו הלו??? ראית אותי??? אני???" - איך אתה נראה? לא יכול להיות כזה נורא.

Yaniv-DC

New member
לא אמרתי שכזה נורא

אבל בהחלט לא משהו שאנשים ירצו לשלם 300 דולר עבורו... ותודה
קראתי את מה שכתבת, ועשה לי שמייח.

se7en

New member
יניב, תמיד ידעתי שיש לך את זה

אני היית משלם בשבילך גם 500 דולר....(ואני מכיר מישהו שהיה מוכן גם עבור מליון...שמו מתחיל ב-מ´...) אתה רואה, הצ´ט הוכיח סופית - יש אנשים עם טעם טוב בעולם...

Yaniv-DC

New member
אני צריך לשקול מחדש...

את המקצוע שלי... להיות מליונר בלי עזרה מהורים... תודה נשמה!!!

Yaniv-DC

New member
רק עכשיו אני קולט מי זה...

אז איפה היו ה-500 דולר האלה כשהיית אצלי? ולגבי המליון - אתמול המארק הזה בלי בושה שאל אם בא לי להתקלח איתו
כמובן שמייד הוא סייג את זה בסתאאאאם סתאאאאאם אבל ראית שם במסעדה בעצמך איך נזל לו הריר... אויש... נו, שוין.

se7en

New member
גם יפה וגם חכם...

לקח זמן אבל הצלחת לעלות על זהותי האמיתית.... לפחות קיבלתי ממך התייחסות, דבר שאני לא זוכה לו בימים האחרונים
ולגבי ה-500...רק היית צריך לבקש.....למה בדיוק אתה חושב שנסעתי לקנדה? למה בדיוק הכסף שקיבלתי היה אמור לשמש?.... תעשה אחד ועוד אחד...הפסדת את עסקת חייך.... אבל קיבלת ארוחה בצרפתייה....

MARMELAD

New member
הלו בויז

כל עסק שקשור ל 500 דולר ונסיעות לקנדה... אני גם רוצה...

se7en

New member
טוב, תראה...

את יניב ראיתי, בדקתי, והגעתי למסקנה שזאת השקעה בטוחה וכדאית... (יניבון, חומד - מצטער שמתייחסים איליך כמו אל סחורה, אבל ככה זה בשוק הליווי, את יודע...) לגביך מרמלאד...פשוט תצטרך להוכיח את עצמך....

Yaniv-DC

New member
אני מחכה שהסבן ירשה

לי לכתוב משהו יפה מאוד שהוא כתב לי. אבל הוא בטח לא יסכים ועוד יפחד שכתבתי את זה פה. בכל מקרה את סבן הכרתי ב-MIRC לפני מס´ חודשים והוא סיפר לי שהוא מגיע לארה"ב. הצעתי לו את ביתי, ואז נפגשנו פעם ראשונה
ילד טוב
ומרמלד, אתה חייב לתת לסבן משהו....

MARMELAD

New member
טא דא דא דאאאאם

ע"פ המסורת אני מעניק לSE7EN
של כבוד והשתייכות רשמית בפורום ! ברוך הבא... ואני מחכה לסיפורים מקנדה. ד"א, איפה בקנדה בדיוק?

se7en

New member
אני ממש מתרגש.... ../images/Emo51.gif

אוי מרמלאד, תודה מקרב לב על הכבוד והעונג.... זה פשוט נוגע לליבי...הדמעות שכרגע זולגות לי מדבר אחר מתערבבות בדמעות של שמחה... האמת שכמו שכבר הבנת את רוב זמני ביליתי דווקא בארה"ב, וכן, לפני שתשאל הייתי במנהטן כשהתאומים נפלו, וראיתי את הראשון נופל וקורס לנגד עיני... (פשוט זה הדבר היחידי שאני מספר מאז שחזרתי לארץ ואני מתחיל לשעמם את עצמי). לקנדה קפצתי לפני שהלכתי לבקר את יניב. הלכתי להיות בראש השנה עם המשפחה שלי בטורונטו. אם לא היית שם...ממולץ ביותר, עיר משובחת להפליא. פשוט מדהימה. גירסה משופרת של אמריקה....

MARMELAD

New member
אוי טורונטו טורונטו

הייתי שם פעם באיזה מול וראיתי ליד הקופה איפה שמשלמים על האוכל קופה קטנה כזאתי ששמים בה מטבעות לחיילי צה"ל.... YOU KNOW קופת צדקה.... והיו שם תמונות של חיילים משנות החמישים בערך.. מה שאומר שגם המתרימים הבינו שרטרו זה אין וגם לי יש משפחה בטורונטו ד"א...

se7en

New member
אנשים - להרגיע בבקשה...

מרמלאד- אני לא בטוח שהבנתי את השאלה שלך, אבל אם לזה התכוונת אני בן 23וגר בחיפה, ישראל...אומנם אני בקשר עם היניב הזה...אבל זה לא מבחירה.. סתם....חולה עליך יניב....
ויניב - אמרנו בלי יותר מידי פרטים מזהים.....ומה שכתבתי לך לא כ"כ יפה. למעשה זה מכוער עצוב ועגמומי.... אבל כמו שכבר כתבתי לך בממיל, אם אתה מרגיש צורך, אז הרשות נתונה לך. בשבילך יניבון - עד חצי המלכות....

MARMELAD

New member
כן, הבנת בדיוק את השאלה שלי

ואפילו ענית על כל מה שרציתי לדעת... אז עכשיו חזרת לארץ? ומה התוכניות?

se7en

New member
מי יודע? אולי אנחנו קרובי משפחה...

סתם, בטורונטו יש כ"כ הרבה יהודים וישראלים לשעבר (???). חזרתי ביום רביעי (יום כיפור) ונחתתי ישר לסעודה המפסקת...הרבה תודות לראש הממשלה הבא, ביביהו, שקצת אחר לטיסה..... מה הלאה, שאלה טובה...כחלק מהדיכאון של השיבה לארץ התפטרתי מהעבודה שלי אתמול, ככה שכרגע אני מובטל ומחפש עבודה.... ובעוד חודש - הלימודים מתחילים שוב... ככה שאתה מבין מרמלאד, מהעולם הגדול, חזרה לחיים השגרתיים והמשעממים...

MARMELAD

New member
האמת שאם נחטט בקרב מכרינו וחברינו

יש יותר סיכוי שה
בינינו יתגלה איפהשהוא בין חיפה לת"א מאשר בטורונטו המושלגת...... אתה מכיר את האימרה שבין כל אדם לאדם בעולם מפרידים בדיוק שלושה טלפונים...?

se7en

New member
לא, אבל לומדים דברים חדשים כל יום..

אז קדימה...תתחיל לתת טלפונים....

למעלה