לא יאומן כי יסופר...

Yaniv-DC

New member
לא יאומן כי יסופר...

משועמם עד מוות, נכנסתי לי כאן לצ´ט אמריקאי (די ג´יי בטח מכיר ...) מאות אנשים, לא כמו כאן, ושם יש קישור באופן קבוע לאתר שלי. פתאום, אני מקבל אי-מייל... מישהו שואל אותי אם אני עוסק בליווי... כמובן שאני מגיב בביטול (כאילו הלו??? ראית אותי??? אני??? ליווי???) הבן אדם לא מתיאש ומבקש שאשקול (תסתכל במראה... אתה חמוד, נראה תמים וטהור...) אחרי שאני מתאושש מגלי המחמאות אני מתנצל על הסרוב, ומסביר שזה לא אני, לא הטיפוס... וגם קצת תפוס בשנה ו-4 חודשים אחרונים... והוא ממשיך בלי בושה: "רק תזכור שאנו נכנסים למיתון ועוד קצת כסף יעזור לך. בשביל אחד כמוך אני מוכן לשלם 300 דולר לשעה." אתם קולטים? לי??? 300 דולר??? לשעה??? אחחחח.... לפעמים חבל שאני לא הטיפוס...
(הבהרה - כותב שורות אלו לא קיבל את ההצעה. שום כסף בעולם לא יגרום לא לעשות משהו שלא עם החבר שלו, או כל דבר אחר שיגרום לו לשנוא את עצמו אחורי זה.)

חבל שאלוהים בראני אישה ../images/Emo13.gif

300$ ????????????? יההההההההההההההההההה אני רוצה!

Yaniv-DC

New member
אחחח....

חבל שאלוהים בראני נאמן... בעצם, מה אני אומר כאן? מזל!!!!!

Yaniv-DC

New member
חחחחח......

האמת, רציתי להעיר משהו, אבל אז היית אומר ששוב אני מעלה את שי באוב, אז סיפרתי לבן (שגם הוא זכה להכיר את ה"מתנה") וצחקנו ביחד. (חוצמזה וושינגטון הרבה יותר זולה מניו-יורק)

DJNYC

New member
כמובן....

מעניין מה בן חושב על זה... טוף נו.. למה האיציק שלך סגור?

Yaniv-DC

New member
וואלה סגור...

לא יודע... אני בצ´ט של בנים בלבד... לפחות שם יש סימני חיים...

Gefen

New member
היי יניב... ../images/Emo35.gif

אולי תסביר קצת ....כי אני לא מבינה.. מה זה "נכנס לאתר שלי.." איזה אתר יש לך? משהו שמתאים גם לסטרייטים?(((:)??? ודבר נוסף.... ספר לי קצת על צ´טים אמריקאים..איך..איפה?... הייתי רוצה לצ´וטט עם אמריקאים שגרים באיזור שלי יש לך רעיון איך עושים את זה? ןתסלח לי על ההתפרצות..(:) אתה אולי לא ממש מכיר אותי אבל אני קוראת אותך קבוע וגם נהנית...(טוב..נו..בא לא נסחף...נהנית רוב הזמן..:) גפן

Gefen

New member
איך לעזאזל משרשרים כאן???

אף פעם התגובה לא יוצאת לי במקום הנכון...כשירשור.. ההודעה שלעיל אמורה היתה להשתרשר למעלה!!תסבירו לי? גפן

Yaniv-DC

New member
האתר שלי

הוא אתר אנוכי לחלוטין, ובעצם מספר על עצמי ולכן לא רלוונטי סטרייטים או לא... הוא מנוסח בצורה סטרייטית לחלוטין כי אני רוצה לשמור על סבא שלי בחיים... הבן אדם בקושי מסתדר עם להפעיל סלולרי, אבל שמע שבניתי אתר - החליט שהוא רוצה ללכת לספרייה ולראות...

fantom

New member
ורק לי ../images/Emo47.gif

ורק לי הציעו לשלם להם 1000$ וגם זה תלוי במצב רוח למה??? מה עשיתי רע להם???? אנטישמים אוכלי שרצים ושיגולים לפחות יניב תן את הלינק למה רק לסבא?

Yaniv-DC

New member
אההההה.....

לא רוצה להתחיל ללכת ברחובות ניו- יורק ופתאום אלפי המעריצים... אתם יודעים... זה דביק ברגל...

למעלה