לא יאומן כי יסופר

דן צ

New member
לא יאומן כי יסופר

שבוע שעבר, שעה שמונה בערב יום שלישי בחוץ יורד גשם זלעפות ואנחנו ברכב המשפחתי בנסיעה הביתה, פתאום הטלפון מצלצל , מעברו השני של הקו חמותי, אם אישתי ובפיה בשורות טובות כנראה, אחיה עלה לארץ מארגנטינה ורוצה להפגש איתה! שקט, אנחנו לא מוציאים הגה, מתקשים להגיב, כנראה מסרבים להאמין או לקלוט שיש לה אח , לא ידענו שיש לה אח ניסנו לחקור אותה ממתי יש לה אח???? ולמה לא סיפרה לנו על כך??? אח?? לחמותי??? היינו המומים . מה מסתבר? אותו האח הועבר לבית יתומים בגיל שנה וחצי ומאז לא היה להם שום קשר איתו , חמותי עלתה בגפה לארץ ומאז היא כאן לבד ולא ראתה את אחיה 47 שנים. אתמול היא נפגשה איתו בבית שאן , היה כנראה על פי דבריה מרגש מאוד (הוא דומה לאבא) ויש להם אפילו צילום משותף בעיתון מעריב, עוד כמה דקות היא תתראיין בתוכניתה של אושרת קוטלר בערוץ 2 , . אנחנו עדין המומים, לא מאמינים , אז מגיע לאישתי מזל טוב יש לה דוד חדש!

מירב ד

New member
../images/Emo2.gif

וואו.. סיפור מדהים...! איזה מדהים לגלות שיש לך אח/ות... לי אישית יש מספיק.. אני לא צריכה עוד... מירב

shellyland

New member
אמא'לה... איזו צמרמורת צימררתני!

ברכות על הדוד החדש. אילו מתנות הוא הביא מארגנטינה? (אם יש אלפחורס אני נרשמת לקבל אחד)

dana2909

New member
ועל זה נאמר

אופרת סבון ושמה "החיים של דנץ" ברכות להולדת הדוד..

freedom rider

New member
יאומן גם יאומן

לפני כשנה וחצי, נפטרה סבתי, אם אבי. בשבעה דודה שלי שלפה שקית עם תמונות ישנות. באחת התמונות ראיתי את סבתא שלי, אבי - בגיל שנתיים, ותינוק בידיה של סבתי. אבל, אחותו של אבי (הדודה שלי) צעירה ממנו בשבע שנים! וכך התברר לי שהיה לסבתי עוד בן, שנפטר כשהיה בן שנה (והוא מן הסתם גם דוד שלי).

idanyd

New member
מזכיר לי ש...

לפני שאבא שלי פגש את אמא שלי, הייתה לו חברה (תפיסה מוזרה - שאבא שלי יהיה עם מישהי אחרת?). לפני חודש בערך, תוך כדי שיחה בארוחת ערב, השתרבבה העובדה שהוא הכניס אותה להריון, והיא הפילה את העובר. להורים שלי זו כבר הייתה היסטוריה עתיקה, אבל אני הייתי די נרעש. אבא שלי (שלי) הכניס מישהי אחרת להריון! לא רק זה, היא גם הפילה! היה לי איזה אח גדול מתפתח ברחם של מישהי שאני בכלל לא מכיר, ועכשיו הוא כבר לא.

effigy

New member
ארוחת ערב רגילה בבית משפחת עידן:

"תוכל להביא לי את המלח","אוי, זה מזכיר לי איך לפני שפגשתי את אמא שלך הכנסתי מישהי אחרת להריון והיא הפילה","תוכל להעביר לי את המים"...

freedom rider

New member
ויש גם אגדה משפחתית אצלנו...

על סבא שלי שביקר בארץ ישראל לכבוד אחת המכביות, הכניס מישהי להריון וחזר לארצו. לא היו אז הפלות.... ייתכן מאוד שיש לי עוד דוד או דודה שאני לא יודע על קיומו/קיומה.

leeloo

New member
ולי היה/הייתה אמור/ה להיות אח/ות

גדולים. אמא שלי הפילה לפני שנולדתי. ולדוד שלי (אח שלי אבי) נולד אח תאום אבל סבתא שלי לא יודעת מה עלה בגורלו בית חולים. אמרו לה שהוא מת, אבל היא מסרבת להאמין בכך..

De-Panther

New member
רושם לעצמי להגיב פה למשהו כשאני....

אחזור לאספת הורים גם לי יש סיפור מדהים...

De-Panther

New member
הייתה לי אחות שראיתי רק פעם אחת וזה

כי היא נולדה חולה וככה יצא שגיליתי עליה רק בגיל 3 ורק בגיל 7 נתנו לי לראות אותה ואחרי זה לא הרשו לי יותר לראות אותה בגלל שהיא הייתה עם מכשירים וכלמיני צינורות וכלמיני דברים שלא רצו שיהיו לי סיוטים בגלל זה
בקיצר היא נפטרה בגיל 11 אני הייתי אז בן 9

shellyland

New member
וואלה? וראית אותה רק פעם אחת?

איפה היא היתה כל הזמן הזה, בבית חולים? מה היה לה? זה נשמע לי נורא קשה, לחוות ככה מוות של אחות. ועוד בגיל כל כך צעיר. דיברת על זה פעם עם מישהו?

De-Panther

New member
יותר מידיי ../images/Emo4.gif וכאן נגמר הקטע של...

השירשור שמדברים בו עלי

De-Panther

New member
לא ראיתי הייתי חולה!! אבל מעניין...

לדעת איך חמותך ואחיה ניראים זה בהחלט דבר מרגש איחוד משפחות!!

למעלה